Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
A 10-es vonal állandó busza volt, ha éppen működött. Zöld ránc ajtós buszok? Hát igen! Mentek mint a golyók, nagyszerű buszok voltak azok is. Sajnos már a múltat képviselik. Nem tudom, van-e még belőlük a Volán telep eldugott részén hírmondójuk?
Igen a 85-ös menetrendben csak lestem hogy panoráma úton járt a 33-as. Ma már teljsen máshogy jár. Régen így ment: Vekeri tó,Vaskapu kilátó,Erdei pihenő, Tájház,Horgász tavak, Bál-tiszta,Vénházi játszótér,
Cserei elág.,Cserei park erdő itt találkozott a 32-es járattal ami a Kondorosi Csárdától túl jött.
"a 41-es járatot tovább közlekedtetném a Létai úton egészen a Fagyal utcáig (1,4 km), végig a kertségeken át. Így a kertségekben élőknek nem kell több 10 percet sétálni a Kinizsi nyomdai buszfordulóba. Ehhez aszfaltozott utat, buszmegállókat (Boszorkányfű utca (2 db) és Tündérhegy utca (2db)) és egy buszfordulót (Fagyal utca (1db)) kell csinálni."
Megvalósítást teljes mellszélességgel támogatom. Néhány paraméter és adalék hozzá:
- Fagyal utcai fordulóhoz mindösszesen 800 méter aszfalt és a kis híd felújítása szükséges! Kis hídig út kiépítve!
- Fagyal utcai forduló jelenlegi helyén 4 db önkormányzati telek található üresen! Hrsz 48324 ha jól tudom!
- Mindenhol meg van a 8-9 méter szélesség, még járdának is jutna hely!
- Vincellér-Nyomda 25perces menetidőhöz max 3 perc jönne még, így egy teljes forduló simán 60 perc alatt megtehető.
- Eleinte napi 5-6-8 járat Fagyal utcáig, többi maradna a Nyomdáig, majd későbbiekben lehetne változtatni ezt. Lásd mint Anno 1Y és 1Z esete.