Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Szerintem tavasszal probáld meg,ilyenkor mindenki viszi már teleltetni.Gyökereset én sem tudok küldeni mert ahhoz nagy,de ha gondolod szivesen küldök ágakat.Esetleg próbáld meg gyökereztetni,egy próbát megér.Onnantól meg gyorsan fejlődik.Ha érdekel írj privit:-)
Szeretnék eladni egy gigantikus Hibiscust: rongyos narancssárga piros torokkal, most is virágzik, ill. egy hasonlóan hatalmas szobai jázmint; dec-jan.-ban virágzik.
Nekem rengeteg haranglábam van, de most kiirtottam egy csomót; tudom viszont, hogy tavasszal újra ki fognak nöni mint a gyom. Ha érdekel, szólj, biztos találunk még; rendkívül szpora jószág. A föltételem az, hogy cserébe ne kellejen újabb növényeket befogadnom.
Kányabangita magoncok és legyökeresedett ágak, orgona sarjak (szimpla, elég szép, aránylag sötét lila) Gödöllőről elvihetők. Aztán ha már itt van valaki, biztos akad még ez-az. Postázni nem nagyon szeretnék.
Sziasztok Sürgősen megválnék Physalis peruviana(perui földicseresznye) kb 50cm felett növényeimtől. Sajnos nem férek el tőllük (4db) és a telelő hely sem nekik találták ki virágokat hozzák de ledobják a hűvösbe.Bármilyen csere érdekel mert a sorsuk a kuka lesz ha nem kellenek senkinek. Viszaolvasol kép is van fent. Csak szegedi átvétel. Szép napot