Misi! Ha ugy gondolod,h eleged van már a motorodbol és 4T-re cseélnéd akkor bmikor felhivhatsz én részemről mehet a csere ,sőt még rá is fizetek! A hátso fékbetétre se legyen gondod majd én kicserélem.
Megjöttek, kössz szépen! Akkor gyorsba néhányat fel is nyomok, utólagos engedelmeddel!
Ákos repül.
Misi repül.
Feri, ügyes!
Könnyes szintén ügyes!
András /bal oldalt/ meg én /jobb oldalt/ pózolunk, nem, csak melegítettük a motorokat! /Vennem kell valami normális ruhát, ez nagyon gáz ezen a narancsos motoron! :)/
A fél9-es levedre gondolsz, mert abban csak az jött meg hogy a Te gépeden hol tárolod a képeket de a képek nem csatolódtak a levedhez, próbáld meg légyszi újra! Kössz!
Azt szeretném én is megtudni, ugyanis akcio-n fotókat csak Kupic csinált, én csak néhány beszélgetősset, meg néhány, fent a motorok a transporteren képet, pl. ilyet:
ui.: A seggem kész van, már a tegnapi nap előtt is érzékeny volt mások okból kifolyólag /nem, nem egy meleg barátság miatt :P :)/, de a tegnapi nap teljesen beb*szott neki, egyrészt mert sokat lógattam a lábam /tanulság állni kellett volna, ekkor viszont meg sokat esni-kelni :)/, másrészt meg úgy veszem észre a KTM ülését nem ülésre tervezték, hanem csak úgy voltak vele hogy ülés nélkül sz*rul nézne ki a motor, ezért hát oda tettek valami ülésnek látszó tárgyat! :) A jövőben erre is odakell figyelnem, viszont akkor lábra /is/ majd még gyúrnom kell hogy a nap végén is talpon tudjak maradni a lábtartókon!