Akinek jön ki családtag vagy ismerős az mondja már neki , hogy ha van digitális fényképezője akkor hozza ki és kattingasson rendesen. Utánna meg felrakjuk a képtárba.
hát srácok gáz van:/ szal holnap nem meek le de vasárnapra összeszedem magam:$ tanulság: meccs elötti héten csak ágyban fekvés és edzés ovatosanXDén már megtanultam:D
Sok sikert kivánok az első csatához és remélem mindenki a legjobb tudását fogja nyújtani. 12-én ha Allah és a német légihid is akarja akkor már a pálya mellett fogok üvelteni!!!
Az edzések a héten: Hétfő 18.00 műfű, Szerda 18.00 műfű, Péntek 18.00 műfű, a csütörtöki edzés május 1 miatt elmarad. Az edzések mindhárom nap mindenkinek kötelezőek. Vasárnap meccs, szombat estére senki ne szervezzen programot.
Teljes név: Jake Edward Long Poszt: OT Méretek: 6’7” (201 cm), 315 lbs (143 kg) Egyetem: Michigan Születési idő: 1985. május 9. (22 éves) Középiskola: Lapeer East High School (Lapeer, Michigan)
A Big Ten-ben szereplő Michigan Wolverines kiváló offensive tackle-je (szélső támadó falember) egyike az idei játékosbörze elitjeinek. A két méter magas, 143 kg-os (6-7, 315) falember két és fél, három éve a rozsomákok offensének egyik alapja. Eleinte a támadó fal jobb szélén játszott, majd a 2006-os szezonban átkerült baloldalra, vagyis az irányító vak oldalára, ahol többnyire azóta is szerepelt. Tökéletes mérete mellett a karjainak fesztávolsága is nagyon jó, ami egy falembernél nagyon fontos a védők feltartásához. További pozitívuma testi ereje, ami a combine-on egyértelműen megmutatkozott, hiszen Vernon Gholston őrületes teljesítményével egyetemben a legtöbbször nyomta ki a több, mint 100 kg-os súlyt. A legjobb jelző rá az alcímben olvasható: hatalmas bika. Fontos megemlíteni, hogy roppant intelligens játékosról van szó, úgy a pályán, mint az tanulmányaiban. Lényegében egyetlen negatívuma van, az pedig a sebessége. Ez az, ami miatt nem tartják akkora tehetségnek, mint mondjuk Joe Thomast tavaly, ám ettől függetlenül akárhova kerül, rögtön kezdő lehet, és nem is valószínű, hogy szégyent vallana, még vak oldali tackle-ként sem. Kétségek még amiatt szoktak esetében felmerülni, ami a 2005-ös szezon elején történt. Jake Long (77) erejével tarolAz edzőtábor során ugyanis vállsérülést szenvedett, majd később láb- és bokasérülések is hátráltatták, amiknek köszönhetően ki kellett hagyja az első hét meccset. Nagyon sokat számít az NFL megfigyelők, csapatvezetők számára az adott játékos sérülékenysége. A korábban akár Heisman-ra is esélyesnek tartott Dennis Dixon épp egy sérülés miatt zuhant hátra olyannyira, hogy már annak is örülhet, ha valaki kiválasztja a draft második napján. De frissebb eset is áll előttünk, Dixon oregoni csapattársa, a RB Jonathan Stewart akár ki is eshet az első körből, lábát ugyanis a napokban műteni kellett, ami után 4-6 hónapot kénytelen lesz kihagyni. Long esetében azonban talán kevésbé jelentős ez, mivel már évekkel ezelőtt volt, és azóta nem volt jelentékeny sérülése.
Lassúságának hátrányát leginkább az Ohio State Buckeyes elleni szuperrangadón érzékelhettük, ahol a már említett Vernon Gholston kirobbanó sebességével nagyon csúnyán megverte Long-ot. Az alapján a meccs alapján egyértelmű, hogy a gyorsabb DE-kkel meggyűlhet a baja, még akkor is, ha az illető nem Dwight Freeney.
Long főleg a futás biztosításában jeleskedik, ám a passzoknál sem éppen ügyetlen.
Várható draft pozíció: 1-5. pick
A Miami, az Atlanta, az Oakland és a Kansas City csapatai közül egyikük minden bizonnyal kiválasztja, mivel mindegyiknek elkelne egy jó OT. Megjósolni lehetetlen melyiküknél köt ki, egyedül az lenne meglepetés, ha az 5. választás után még elérhető lenne.
SISAKOT FESTETNI VÁGYÓK FIGYELEM!!! UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HOGY LEFESTESSÉTEK A BÚRAVÉDŐTÖK!!!
MOST VASÁRNAP 13:00-16:00 TARTANDÓ EDZÉSRE SZÍVESKEDJETEK LELÁTOGATNI (LEHETŐLEG EDZENI IS) ÉS SZÉTSZERELVE TRUGYINAK ÁTADNI! Ő HÉTFŐN ELVISZI ÉS SZERDÁRA KÉSZ! EGYENLŐRE FEJENKÉNT 5000FT DE HA TÖBBEN VISSZÜK KEDVEZMÉNYESEBB!
KÉRLEK TOVÁBBÍTSÁTOK MINDEN MÓDSZERREL MINDENKINEK!
- Rendőrkapitányság! - Ha-ha-halló, jo-jo-jjónapot! Ta-ta-ta-talláltam egy dö-dö-dö-döglött lllovat... - És hol találta azt a döglött lovat? - Hát a P- a P- a Pppp... - A Petőfi hídnál? - Nem-nem, hanem a Ppp- a Pppp a Pppp... - Kérem, erre nem érek rá! - azzal puff lecsapja a rendőr. Fél percent belül újra megcsörren a telefon. - Ha-ha-ha-halló! Ta-ta-tatallál-tam egy dö-dö-döglött llovat! - Na, és hol találta azt a döglött lovat? - Hát a Ppp a Ppp hát a Pppp... - A Petőfi hídnál? - Ne-ne-nem, hanem a Ppp-ppp a Ppp... - Kérem, erre nekem tényleg nincs időm! - puff, megint lecsapja a telefont. Két percen belül újra hívja az ember. - Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö-dö-dö döglött lllovat! - Rendőr mosolyogva kérdezi: - Na és hol találta azt a döglött lovat? - Én ké-ké-kérem a Ppp-Ppp a Pppp... - A Petőfi hídnál? - Ne-ne-nem, hanem a-a-a Pppp-Pppp... ..puff, a rendőr szó nélkül lecsapja. Gyenge kaján vigyor ül ki arcára, kezdi élvezni a helyzetet. Kezét a telefonon tartva várja, hogy a dadogós újra hívja. Eltelik egy perc, kettô, öt, tíz, nem hívja. Rendőrnek kicsit lelkiismeretfurdalása van, hogy talán túlságosan megbántotta vagy valami. Fél óra elteltével azonban megcsörren a telefon: - Ha-ha-ha halló! Jo-jo-jjo-jónapot! Ta-ta-ta tallláltam egy dö-dö-dö döglött lllovat! Rendőr ismét mosolygósra veszi a figurát, hogy az ismerős hangot hallja... - Na, és hol találta azt a döglött lovat? - A Ppp- Ppp a Pppp... - A Petőfi hídnál? - Nne-ne-ne-nem a q-q-qrva anyádat, de odahúztam!