Nekem általában nincsenek zavaró tényezők az alvásidőben. Mondjuk, volt már olyan, hogy éjféltájban arra ébredtem, hogy a fenti szomszédok nem éppen a katolikus liturgia szerinti kifejezésekkel illették egymást:) De szerencsére ez ritka szituáció.
A hétvégén szinte nem mertem kinyítni az ablakot, mert a környéken elburjánzottak a denevérek és a földszinten egy darab berepült az ablakon. Volt is rémület. Ráadásul azt mondják, hogy olyan denevérfaj termelődött ki debrecenben, amely akár hét teáskanálnyi vért képes kiszivattyuzni az élőlényből. Kanadában pedig macskákat rabolnak el, mert olyan izomzatuk van, hogy akár 6-8 kilót is fel birnak emelni. Embereket ritkán támadnak meg, de sosem lehet tudni. Eddig általában csak az emberek haját borzolták össze, de állitólag már komolyabb elképzeléseik vannak. Csilluka szerint a denevérek egyre nagyobbak lesznek, mert szüköl az életterük és ezáltal vadabb szokásokat visznak a mindennapjaikba. Akár támadnak is. De pl. Kanadában már ezt meg is tették. Állitalóag a lepermetezett szunyogokat esznek és ettől vállnak egyre erélyesebbé. Mondjuk nállam van szunyogfogóháló, ám ha egy denevér nekifut akkor képes átszakitani és akkor annyi Citromkának. Úgyhogy egyenlőre kivárok, és csak óvatosan szellőztetek. Közben őrt állok, mertha berepül a denevér akkor megküzdök vele. Klaudia is meg van rémülve, mert ő pl nyitott ablakban alszik. Még ősszel is.
Ez már több a sokknál. Jelenleg korrektorkodási szituáció, és lazán ráhúztam a komplikáció szó p betűjére egy összehúzó jelet. Magától értetődve, hisz úgy helyes: komlikáció...
Ha más nem, a jószágok is gondoskodnak rólla, hogy még ennyi se legyék a hálási idő.:) Egyik éjfélRE alussza ki magát és még 1 óra repdesés a levegőben zörgésekkel kombinálva, miközben én próbálnék megszűnni, és repkednek az édesanyja dicséretei. Másik hajnali 4-kor purrog, hogy éhes... Ki lehet számolni, máris marad 3 órája a parasztnak a szükséges helyett.
Viszont renceresen éjfél után hálok le. Tehát annyira nem sok az a 4-5 óra megsemmisülési szituáció, mielőtt gé azon aggódna, hogy túlalszom magam mentálisan.
Köszönjük a kulturális lehetőségre irányuló értesítést, azt hiszem beletekintek én is.
Az ATV nevü tévén meg Trokán Péter színész személy fog mesélni többek között a Szomszédokról is. Ajánlom aas gt. figyelmébe, aki szintén rajongó akárcsak én:) Ja, este 21:55-kor. Az előbb néztem meg a por.hun.
Gömbtársak. Ma este szimpozáns kultúrálódási kipakcsolódási lehetőség lesz a DUnáról elnevezett televízióba. Rudolf Péter és tisztelt neje Nagykálóci Eszter jáccanak egy két személyes darabot, amit Béla is megnaplózolt és szerintem kultiválta. Saccperkábé én megnézem, mit látott a Mester.
Tényleg. A Kisköre nevü helybe történő ki kiránduláson kívűl még nem volt szabadság szituáció, ha jól emlékszem. Lassan kimúlik a nyár; mikor fog pihenni? Lehet, hogy lesztminusz útra készül?
Még mindíg balaton füreden vagyok. Illetve szigliget. De mostámár hazafele kell mennem. Ezt holnap teszem meg, a vakáció vége. Eddig átok súlytást még nem tapasztaltam, és így is marad.
Pedig sajnálhatja a Gt., hogy nem tudta meghallgatni is, mert amúgy rengeteg hülyeséget sikerült össze improvizálniuk egy pár percben, gyakorlatilag szinte semmit sem mondva közben. Illetve mondtak közben komoly dolgokat is, de igencsak oda kell figyelni, ha az ember ki akarja hámozni a rengeteg hülyeségből a komoly mondanivalót.
Ide idézem a minyon díjjas Hadházi úr egy két szösszenetét, kedv csinálónak. Aszondja, csak úgy közbevetőleg: "Csak annyit tudnék mondani, mint az elején, vagy akár a végén is, hogy hát szinte erről van szó." Vagy a másik : "Magyar ember evés közben nem beszél. Mondták a rómaiak, akik nem is láttak magyart."
Na, itt nállam nincs hangkártya, de a látvány vizuális szempontból is megérte a szimpozáns nagy, kedves lóval meg az Ujj fantasztikus dizájnos felsőjével.