Ez a tip-top leknzervált vas is a mai euróárfolyamon majdnem négy milla.
Ha most megnyerném a lottó ötöst, első dolgom lenne, hogy elmennék Stuttgartba és megkérném őket jó pénzért, hogy vegyék elő a régi sablonokat és gyártsanak le nekem egy vadiúj állólánykát (kiváncsi lennék milyen pofát vágnának)
Mailt megkaptam, holnap összeszedem gondolataimat és válaszolok valami okosat, így estefelé. Egy biztos, 2-3 ezer Euróért jó autót nem veszel! Az igazán jó autónak kint is megkérik az árát, tapasztalatból mondom. Mondjuk 5 ezer körül ki lehet fogni egy alkalmas példányt ha nincsenek extra igényeid (pl. automataváltó, tetőablak, klímával, centrálzárral és nivószabályzással) Mert ilyen autót is hoztam már, több viszont soha nem is lesz annyira egyedi a darab.
A magyar piac viszont a drága és valóban jó állólámpát nem fizeti meg, akkor inkább 108-ast vagy 107-est akar venni az ember mondjuk 8000 -ból...
Egy valóban jó állólámpás itthon készen két-két és fél millió körül landol, annyiért viszont kevesen engedhetik meg maguknak.
szep szep, csak kicsit allatorvosi lonak tunik ez a 220 D...:-)
A kilometeradatokat meg max akkor hisszuk el, ha 300000 folott van mondva, avagy szervizkonyvvel amin datumok is vannak, igazolhato...Foleg a dizeleknel.
Épp most nézegettem a mobile.de-n meg az AutoScout24.de-n a kínálatot és 2500-3000 Ejuró táján már szép darabokat adnak. Mindjárt teszek is fel 1 kis ízelítőt.
Jajj... majd folytatom. Asszonypajtás most rugdos ki kocogni
igen-igen, ez az "ázott hulla" belső szín begyere, de van egy karamell, vagy minek nevezzem, ami mostanság nagyon tetszik nekem. Modjuk ez utóbbi valszeg hálásabb a koszolódást tekintve.
A piros belsőbe hetekkel ezelőtt voltam belezúgva, de hát változok én is.... :)