Keresés

Részletes keresés

Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1414
A fiúk a bányában dolgoznak...
Előzmény: Shalina (1413)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1413
Hol vannak a fiúk???
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1412
Jó, jó, Gregi sem olyan rossz, de azért ez már mégiscsak túlzás! Olyan öreg azért nem vagyok! Neked plusz-mínusz húsz év az smafu? És még a megsértődés lehetőségét is elveszed tőlem. Vááá! Valaki!! Szóljon már rá, plííz!

Shalina the Ever Young

Előzmény: paulinamartinez (1408)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1411
megyek, átnézek a nettóra :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1410
(remélem, hogy magáraveszi, az, akinek ez az üzenet valójában szól...!!!)
Előzmény: paulinamartinez (1409)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1409
ja igen! nekem télleg megérte! soha rosszabb éjszakám ne legyen, és akkor tuti mindig nagyon nagyon boldog leszek!!!!!!
Előzmény: Bookshie (1383)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1408
azon gondolkodtam, hogy gregi se olyan rossz..igaz kicsit öregecske...pont hozzád illik!!! :DDDDD
(lécci sértődj meg!)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1407
always look on the bright side of life......(fütty)

mikor lehet kövezni? jössz te is? asztán mehetünk a gyóntatópapához:)))

na jó, akkor maradjunk. max ketten elleszünk itten....:) jegalább senkit se zavarunk, és telepakolhatjuk a topikot antonijókkal, coleokkal, esteleg rikárókkal:))))))))))))))))

Előzmény: Shalina (1406)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1406
Na de Paulinácska!
Ne legyél mán te is ilyen!
Mi az, hogy a Lub feloszlása??
Én juszt se, azért se, és direkte kiszúrásdiból nem oszlok.
És nem dühöngök, hisz szép az élet, megint teli a hűtő, és talán a fijjúg is bekukkantanak...

In every life there's some trouble
When you worry, you make it double.
Don't worry, be happy...

%-)

Shalina the Faithful

Előzmény: paulinamartinez (1405)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1405
meg is pusztulhat, de nem fölöttem, hanem felőlem. már azt se tudom, mit írok.
Előzmény: paulinamartinez (1404)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1404
csak még egyetlen egyet kérek tőletek. mondjátok meg neki, hogy soha többé semmilyen célzást ne tegyen rám. én sem fogok rá. mert nem érdekel. de akkor ennyivel ő is tiszteljen meg. de akár meg is opusztulhat fölöttem. most ezzel jól visszavágtam, mi? nem érdekel. mindenki azt gondol, amit akar. én nem dönthetek ugyebár senki helyett, hogy is merészelném. mi vagyok én , talán őrszem?
na jó, csókolom, majd inkább a szobámban kidühöngöm magam. úgyis jönnek beavisék. talán az ő szintjüknek megfelelek....
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1403
na akkor most még jóéjszakát kívánok nektek, talán végleg.
úgyis már bulcsú napja van, az meg majdnem olyan, mint a búcsú...
kár.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1402
na ez most pont olyan volt, mintha az írta volna (inkább nem mondom ki, mit gondolok róla), de nekem ezek után azt hiszem már télleg mindegy. télleg nagyon nagyon sajnálom. és tudjátok mit, neki van igaza! mert én vagyok a hülye, hogy valamittenni akartam.
na jó. meg is kaptam érte a méltó jutalmam...
akkor visszlát....bár ti már úgyse akartok. jaj, már megint mások helyett gondolkodom, hogy dögölnék már meg!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1401
örömmel jelentem be a lubb feloszlását így az 1400. után, de azt hiszem fölösleges lenne tovább fennartani. úgyis csak elvétve irogat bele valaki, néha néha, leszámítva shalinát és jómagam, de mi máshol is meg tudjuk oldani. a többiek valószínüleg úgyse szólnak hozzám többet, hiszen én vagyok a világon a legbunkóbb lény. sajnálom, ez van.
sziasztok
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1400
közbe meg észre se vettem:
ÉLJEN AZ 1400.!!!!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1399
azt hiszem nemsokára nagyon rosszul leszek, mert most ittam meg egy nagy pohár forró kakaót (miután megettem egy kilo epret).....
}}}
\_/

örülök hogy shalina élvezkedik a színes batűkkel....biztos jól szórakozott...el van a hülyegyerek ha jáccik ;-)...félre ne érts kedvesem! nem flörtölni akarok veled....bár béla múltkor már felvetette a leszbikus mivoltomat, bár nem igazán értem, honnan jött rá...:)))

na ma se rajong értem senki, de mindegy, már kezdek hozzászokni, mostanában nem nagyon viszitek túlzásba.....nem baj itt van ricky és énekel nekem....én vagyok a néni a pepsi reklámból :))))

ezenkívül ma még lesz beavis & butthead is, amit felettébb szórakoztatónak találok, főleg ha beavis azt ordibálja, hogy i'm the great cornholio!!!

na akkor küldöm a csókjaimat mindenkinek sok szeretettel!
libi, ice, és végül, de semmiképp sem utolsó sorban Béla:
szeretlek titeket!!!

linácska

ui: sallyt is üdvözlöm!!!!

azt hiszem már rosszul is vagyok....ilyeneket éneklek: kislány a zongoránál...

Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1398
Persze, becsíptem, mert Béla nem jött, és megittam (majdnem) az összes sört a hűtőből...

Shalina the Tipsy
%-)

Előzmény: paulinamartinez (1394)
Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1397
Egyébként köszi a szép lila bötűket, értem én a célzást, kérem szép. :)
Shalina
Előzmény: Shalina (1396)
Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1396
Aztat én jól tudom, csag gondótam, egy kicsinyég felbosszantlak... :))
Előzmény: paulinamartinez (1395)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1395
libi!
nehogy azt hidd!!!!! azt csak veled! ;-))) (most flörtölök!)

ja és a nagy rózsaszínbetűs paulina (bár öntömjénezésnek sem rossz) shalinának szólt, hogy végre megragadjon az ő fejében is, hogy így hívnak, és nem paulának

Előzmény: Libertine (1387)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1394
shalina!
%-)...becsíptél?
:))))

bélus!
tudod mit eszek most?......úgyis tudom, hogy tudod....epret...és ki jár közben a fejemben? na ezt is tudod! hiszen megígértem!
annyira sajnállak, hogy még kilenckor is kukorékolnod kellet, amikor én már 1/2 5 körül elaludtam, és egészen délig nem is nagyon keltem fel....
de különben télleg pitymallot ám! legalábbis nálunk már tökre világos volt!
na kedvesem, remélem a mielőbbi viszontlátást/írást...és ne feledd pár hét múlva jön a számonkérés! addig is aludjunk együtt minden nap!
a te linuskád

Előzmény: Shalina (1393)
Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1393
...so lonely in the saddle since the horse died...
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1392
hurrrrrrrrrrrrrrrrráááááááááááááá!
még egy rajongó!!!!!!!!!!!!!
szerény vagyok mi?
várlak rettegen, siess haza, aztán téged is beavatunk itten a szertartásba....:)))

na nem tudom, mi a véleményetek a cosmoról, de ezek után biztos meglesz. az áprilisi szám netikett rovata:
a statisztikák szerint egyre több nő használja az internetet. a hálózatnak azonban saját viselkedési kódexe van: "csevegés" közben az írásjelek helyettesítik a mimikát. ha nem a megfelelő jelekt használod könnyen megsértheted beszélgetőpartneredet. a cosmo netikett-útmutatója segítségével azonban elkerülheted a baklövéseket. (ha nem tudod mire vélni az egymás mellé halmozott, különféle írásjeleket, eláruljuk: 90 fokban elforgatott arcocskákat ábrázolnak.)

Mosolyogj! :-)
(kettőspont, kötőjel, zárójel) akkor használd, ha nem akarod, hogy beszélgetőpartnered komolyan vegye humoros megjegyzéseidet.

Széles mosoly :-D
(kettőspont kötőjel, nagy D)
akkor használd, ha azt akarod

Flörtölj! ;-)
(pontosvessző, kötőjel, zárójel)
jelentése: kacsintás

légy rossz kislány! :-p
(kettőspont, kötőjel, p)
ezzel a jellel, kinyújthatod a nyelved.

dumagép :-()
(kettőspont, kötőjel, nyitó zárójel, bezáró zárójel)
jelentése: még nem hagyod abba a szövegelést.

döbbenet :-O
(kettőspont kötőjel, o)
ez a jel azt mutatja, hogy megl

Mi van bcsíptél? %-)
(százalékjel, kötőjel, zárójel)
akkor használd, ha úgy gondolod, hogy beszélgetőtársad nem teljesen józan.

na eddig a cikk. szerintem
1. ezt egy pasi írta, aki meg van róla győződve, hogy anők tök hülyék.
2. a cosmo olvasói télleg sötétek. szerintetek valakinek télleg meg kell mondani, hogy 90 fokban elforgatott arcocskákat ábrázolnak
(bár szerintem ha valaki nem jön rá, az nem tudja azt sem, mi az hogy 90 fokban elforgatott). na meg hogy a leírja, hogy a jelek milyen írásjelekből állnak! ez nagyon súlyos!
3. a tördelésről nem is beszélve (a félmondatok télleg úgy vannak!) mondjuk a széles mosoly -t ha egy ilyen színtű valaki olvassa, az pl tuti félreérti! ;-)...mint pl ezt is...flörtölj! hahahahahaha
meg légy rosszkislány!!!!!!!!!!! :-DDDD

Előzmény: rettegen (1390)
Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1391
Hasta la vista, baby!
Előzmény: rettegen (1390)
rettegen Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1390
Drágo Brácsóm
nem tüntem el, azt is látom, mekkora virtua-petting van itten, most rohannom kell Balatonra , de ahogy Kvarcenegger is megaszonta: "I'll be back.."
azt majd az enyém leszel, most már remélhetőleg végérvényesen leszámolsz a különböző bélákkal, meg Libertine-ekkel:)

a Te kis rettegened!

Shalina Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1389
Béla drága!

Aszondod, nincs semmi jó kifogás a tarsolyodban? Na jó, ezt a választ még elfogadom. De hogy összetévesztettél valakivel????? Hát ez aztán már mindennek a teteje! Mert hogy Paulina, az rendben van. De hogy csak úgy valakivel! Persze, ha azt mondod, Heather Locklearrel, akkor még az is lehet, hogy megbocsátok. De ha nem, akkor sürgős magyarázatot követelek, mert sokan szeretnének bejutni arra az intenzív tanfolyamra, akik tudják is, hogy kihez jelentkeztek! Irgumburgum.
Addig is megyek szemezni a krokodillal, hónom alatt a Goethe összessel...

Előzmény: különböző béla (1384)
Libertine Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1388
Drága Paulinám, most má' mindenki Don Corleone, úgyhogy végre megvalósulhat szíved vágya, a yahoo-maffia-lub on-line chat!!! Jelöljünk ki egy időpontot és csináljunk egy virtuális lub-találkozót! Puszillak! :-*

gróf libertine

Libertine Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1387
Gratulálok Béla! A Yahoo maffia tagja lettél, és még cybersexelhettél is Paulinával! Mondd, milyen érzés másodiknak lenni? :-)

gróf libertine

Előzmény: különböző béla (1384)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1386
Mijaz PM, öntömjénezünk?
Előzmény: paulinamartinez (1381)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.03 0 0 1385
összevont üzenet, pm-nek, Bookshie-nak és Shalinának:

SZERETLEK! Tom, eszt nem kéne. de akkor is

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!