Keresés

Részletes keresés

bandikaa Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2374
hm, az én alig egy éve vett 4g-semhez se usb lyukkal ellátott gyári töltő van...
Előzmény: RogerWilco (2372)
fekvőrendőr Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2373

Mi ezt az olcsó töltőt használjuk Minihez és 5.G-hez, tökéletesen betölti feladatát.

Előzmény: Adam Savage (2370)
RogerWilco Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2372
A FireWire-ös hogyan is tölti? (számítógép beavatkozása nélkül?)

Sehogy. Illetve a 3G-hez még volt fali töltő, amiben firewire dugasz volt, de manapság az már ritka, a fali töltők leginkább USB-sek. Ez a 2870Ft-os elég normálisnak látszik.
Előzmény: Adam Savage (2370)
Adam Savage Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2371

a lényeg az lenne, hogy számítógép nélkül tudjam hálózatról tölteni? Vagy a harmadik, az USB fali töltő a megoldás?

Adam Savage Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2370

Sziasztok!

Ti milyen töltőt vennétek egy Nano-hoz?

Egy gyári FireWire-öset 9000Ft-ért, vagy pedig ezt http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekek/456789/9014.jpg 2870Ft-ért?

A FireWire-ös hogyan is tölti? (számítógép beavatkozása nélkül?)

thx

RogerWilco Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2369
3G - wheel + gombok, 4G click-wheel. Szvsz a 4G aksija tovább bírja, a minié (ami 4G) tuti, több mint dupláját.
Előzmény: Rolex220 (2368)
Rolex220 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2368

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Már sok helyen utánanéztem, de nem találtam kielégítő választ arra, hogy mi a pontos különbség a 3. és a 4. generációs Ipod között.
Valamint az Ipod mini és az Ipod között a nagyságán és a winchester nagyságán kívűl nincs más különbség?

Előre is köszi:

Roland

gye Creative Commons License 2006.02.10 0 0 2367

azt vágom, a cég a Fehérvári út mellett van, a Hengermalom u. után. Ezeket már akkor nézegettem, amikor még csak vinyós mp3 lejátszót gyártottak kezdetleges design-nal :)

de ügyesek, és örülök, hogy magyar terméket vehettem, és meg lehetek vele elégetve. ha gyártanának ilyen minőségű kocsit mo-n, akkor valszeg magyar autóval járnék...

üdvagyé:)

Előzmény: bandikaa (2366)
bandikaa Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2366
:)

Ugye tudod, hogy magyar termék?
Előzmény: gye (2365)
gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2365

Na minden rendben, megint szórakoztam egy kicsit az IceLinkPlus-szal, miután beszéltem az emberrel, akitől vettem, olyan okosan van megcsinálva, hogy van egy menüpont, hogy text selector, ezt eddig tudtam is, de amikor ezt választottam, eddig csak azt vettem észre, hogy a műszerfalon kiírta, hogy nyomjam meg a CD3-at. Azt viszont nem vettem észre, hogy a Navin meg azt írja ki, hogy nyomjam meg a CD1-et! Tehát így lehet kiválasztani, hogy hova nyomja a text-et. Ügyes. A hangzás meg nekem egy picit torznak tűnt tegnap, ma azt is átállítottam 2V-ről 1V-re, így már az is rendben van, meg kikapcsoltam az EQ-t az iPod-on, mivel azt hittem, hogy az nem számít.

Amúgy meg egészen egyszerűen ki lehet kapcsolni a menüátvitelt, és lehet használni nemes egyszerűséggel az iPod UI-ét, akinek az szimpatikusabb.

Tehát összességében most már nagyon elégedett vagyok, mégsem bántam meg, hogy ezt a kis beruházást megejtettem :)

Aki esetleg szintén vásárlás előtt áll, és érdekelné bármilyen infó, az kérdezzen nyugodtan!

gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2364

háát, jó volna ugyanez a bömös még garis korban, de már majdnem négy éves, 150e kmmel :)

Meg a bekötés marha egyszerű, lévén a cd-váltó helyére kell bekötni, (asszem a többi autónál is) az autónak a hátuljában van a cd-váltó (vagy a helye mint nálam), csak be kell dugni a kábelt, meg az interface-t, és máris össz-vissz a kábelt kell csak előre vezetnem, nem kell semmit megbontanom vagy akármi. valahogy rögzítenem kell majd a bölcsőt(inkább ettől félek, nehogy maradandó sérülést okozva sikerüljön csak), és kész is a művelet :)

Előzmény: bandikaa (2363)
bandikaa Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2363
izé, a garit nem befolyásolhatja, ha te szereled be? Mármint az autó gariját, ha még van.
Előzmény: gye (2358)
Szemarci Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2362
hello!
azt szeretném kérdezni, hogy lehetséges-e módosítani az előre beprogramozott equalizerállásokat iPod minimen, hogy pl az iTunes-ban átállítom, és az valamilyen csoda folytán átáll az iPodban is?? mert nekem mostanáig ez nem sikerült.

köszi előre is a segítséget!

marci
vinczu Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2361
gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2360

kicsit(?) rosszul fogalmaztam. főleg a régebbi képek tűntek el, amiket még iPod-dal szerkesztettem bele.

Előzmény: gye (2359)
gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2359

Az iPod-om legújjabb huncutsága meg, hogy hol mutatja a kis avatarokat az előadó mellett, hol nem.

1. használtam mostanában sharepod-ot, igazából azóta vettem észre, mégsem hisze, hogy az okozta volna, mivel

2. előző este egy mittomén milyen mp3 kagegorizáló és idtag szerkesztővel szerkeszttem idtagokat, már képeket is ezzel tettem az mp3-akhoz, és ezután a library-ba húzáskor már benne is voltak a képek eleve.

De utána még jók voltak a képek, most meg, ha újraindítom, akkor egy-két képet még mutat, utána már bizonyosokat nem, viszont nem tudok párhuzamot vonni a dolgok között...

Találkozott már valaki hasonlóval?

gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2358

Hali!

Nem titok 28+fa volt az ára, beszerelést meg még nem eszközöltem, egyenlőre kersztül kasul jön a madzag előre, de én fogom betenni amúgy, tehát ingyen lesz. :)

itt pedig úgy néz ki, mintha mégis tudná

halál pontosan ugyanez a navim...

Előzmény: Kevin (2356)
Adam Savage Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2357
Ezek szerint erről nem nagyon tudtok infót, hogy megfelel-e?
Előzmény: Adam Savage (2340)
Kevin Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2356

Azt hiszem nem is igertek, hogy a navi kepernyon megjelenik. Csak a business-navi (a kisebb tudasu, nem terkepes navi) tudja megjeleniteni.

Mennyi volt az IceLink beszerelve, ha nem titok?

Előzmény: gye (2346)
gye Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2355

Hali!

Kicsit így elsőre körülményesnek tűnik a kezelése, vezetés közben még bonyi lesz, de ha megszokom nyilván jó lesz. Jó dolog, hogy előadók szerint, albumok szerint, playlistek szerint lehet válogatni akár kormányról is, mondom, ami eddig nem tetszik benne, hogy a navira az istennek se tudom rávarázsolni az id3 infókat. pedig frissítettem firmware-t is. De lehet, hogy csak én vagyok béna :)

hangját egyenlőre nem tudom milyen, mert hangosan még nem hallgattam, meg eleve még a gyári cucc van a bömösbe, attól meg nem kell hanyattesni, de így elsőre nem szól rosszul, és rohadtul nem zavarja semmilyen adó :))) (nekem ugyan nem iTrip volt eddig, hanem valami 5e forintos noname rf cuccos, de az borzasztó volt).

remélem, ha kitapasztaltam a dolgokat, akkor egy kicsit jobb kedvem lesz :)

Előzmény: bandikaa (2349)
bandikaa Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2354
Na ja, de kell a francnak az a sterssz, amig rájössz, hogy nem is halt le annyira az ipodod...
Az lenne a minimum, ha erre figyelmeztetne a progi!
Előzmény: RogerWilco (2353)
RogerWilco Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2353
De a yamipod repair óta muxik az XPlay is:-))
(és shuffle-al csak az XPlay és a Anapod hajlandó muxeni, itunes pl elcseszi, sorozatosan és visszaeső módon)
Előzmény: bandikaa (2352)
bandikaa Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2352
hehehe.
Már bocs, de pár hete lecsesztetek, hogy miért használom (használtam) a winamp klienst.
Feltettem ezt a gennyláda xplay2 én is. És igen, szó nélkül agyonvágta az adatbázist. Hát dögöljön meg aki kitalálta.
Előzmény: RogerWilco (2350)
RogerWilco Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2351
kicsit lehal - mármint a vindózer halt le kicsit.
Előzmény: RogerWilco (2350)
RogerWilco Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2350
Yamipod a király!! Tegnap egy frissen telepített windózra frissen telpített XPlay2-vel - rádugom a gépre az ipodot, kicsit lehal, majd az XPlay tök üresnek mutatja. ÁÁÀÀÀ!! Persze a számok ott voltak, csak éppen az adatbázist cseszte el, de az totálisan. Yamipod ráenged -> repair -> 3 perc múlva mind a 2300 számot megtalálta, adatbázist megjavította/újra létrehozta. Azután már az XPlay2 rendben látott mindent.
bandikaa Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2349
Végre valaki, aki nem öööö esküszik ész nélkül az itripre :)

Tapasztalatom sajna nincs, neked viszont van! Bevált a masina?
Előzmény: gye (2346)
malenykij polgar Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2348
off:
Ez az, magyarkodjál. És soha, de soha ne használj google-t, mert rettenet gyorsan kapsz megbízható információt és ki tudja, hogy akkor mi történhet.
on
Előzmény: Sas882 (2347)
Sas882 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 2347
mea culpa nagytudásuak
utánna megnéztem, illetve előtte is az apple.com oldalán, ott nem volt ilyen info feltüntetve, csak annyi, hogy mp4, de gondoltam, hátha itt, gyorsan válaszol valaki.

nem lelámerezésre vágytam, meg arra, hogy mennyire imádja x.y. azt aki nem olvas el 2ezer hsz-t.

öszintén szólva ezt vártam:)
jo ha az ember nem csalódik fasza magyar honfitársaiban.

nincs ilyen készülékem, igy dokumentáciom sincs.
további jó életet.
Előzmény: RogerWilco (2345)
gye Creative Commons License 2006.02.08 0 0 2346

Sziasztok!

Van-e valakinek véletlenül tapasztalata iPod Photo - IceLinkPlus - BMWE-39(2002/16:9-es navi) hármas kapcsolatában? Az a problémám, hogy a navi-n nem jelenik meg az id3 információ, csak a műszerfalon :(

csak gondoltam próba szerencse, volt itt már szó iTripről is meg icelink-ről is...

RogerWilco Creative Commons License 2006.02.08 0 0 2345
Még gyorsabb lett volna, ha megnézed a doumentációt. De hát mi azért vagyunk, hogy a te életed problémáit a lehető leggyorsabban megoldjuk
Előzmény: Sas882 (2341)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!