A Tom Dick és Herriettet is ismétlik. Remélem jól írtam a neveket. Az is nagyon angol....
A duna tv-n megy ha jól emléxem szombaton volt az első rész. Nme tudom emléxik-e rá valaki, de jókat derültem rajta.
Angyalhentes!Köszi a kritikát,bóknak vesszük,és ha elég figyelmes voltál rrájöhetsz,hogy ezek a jelenetek is benne vannak a világ legfantasztikusabb sorozatában.
Dzsyna!Úgy látom ugyan az érdekel mindkettőnket.Nos először a negyedik részben csókolja meg,lenn a konyhában gyertyafénynél,de Poppy ellutasítja,balhézik,visszont amikor kiér mutatják,hogy mennyire örült neki.A második alkalmat ismered a Royal Flush c. részben.A harmadik a 21.részben van,magát a csókot nem mutatják,de annyit tudunk,hogy James és Poppy egy taxiban utaztak,és Jamesnek rúzsos lett a füle.Negyedik szerintem nincs bár a 22 és a 26-ban elég közel vannak hozzá.A 22-ben James kap egy mandzsetta gombot Poppytól a szülinapjára és teljesen odavan,de utána fokozatosan kiábrándul belőle,mert szemétkedik Ivyval.(leönti borral a ruhát,amit Ivynak ad a bálra)Ezt James visszaadja Poppynak,erre Poppy elrohan.A LEGJOBB JELENET:a 26.részben van,amikor Poppy behívja Jamest a szobájába,és megmondja,hogy hozzámegy Jerryhez.James sok boldogságot kíván és elmegy,Poppy pedig sírni kezd,igazán,tiszta szívből...Hogy Cissy és Poppy pontosan hány éves nem tudom(sehol nem találtam meg),de kb.50 évesek lehetnek.Azt viszont tudom,hogy James 55 éves 1946.júli.17-én született.
Remélem segítettem neked.Fordulj máskor is bátran hozzám.U.I.:Ugye Poppy a kedvenc szereplőd?!
Az jutott eszembe, le kéne rajzolni a Meldrum-ház alaprajzát...legalább is az ismert helyiségeket. Az emeleti szobákkal gondban vagyok, nem tudom pontosan elképzelni a helyzetüket. Aztán ha nagyjából meglennének a helységek, a főbb berendezési tárgyakkal is kiegészíthetnénk (azok úgysem változnak). Ja és persze a kamerák helyét is jelezni kéne.
Hát, majd ha több időm lesz, ezzel fogok játszogatni, akkor majd biztos szükségem lesz a segítségetekre.
Egyszerre túl sokan töltögettek lefelé, és az illetékeselvtársaknak felt?nt. Le kellett állni vele, lehet, hogy lesz majd folytatás. Bár sokak szerint a min?ség kritikán aluli, lehet, hogy nem lesz felpakolva már semelyik rész sem.
Larzen ez az info honnan van? melyik jovo evre gondolsz, es mennyire biztos, hogy igy van?
Nagyon kivancsi vagyok mar erre a regen vart 6 maradek reszre es semmikeppen se szeretnek lemaradni rola, de eddig meg nem is remelhettuk, hogy valaha Magyarorszagra is behozzak...
talatam nehany kepet a sorozathoz es a szereplokhoz. van koztuk olyan is ami mar szerpelt, de talaltam ujakat is.
megtalalhato: metacortex.sch.bme.hu/~agi/mylord cimen.
remelem sikerul elerni... jo szorakozast!