Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
ha megfelelne neked a kétütemű gép is, tehát nem gond hogy keveréket kell keverned kannába, akkor az oleo-mac sparta25 vagy újabb nevén sparta250T -t ajánlanám(az új tipusnevű már katalizátoros), a fórumosok közül már több tucatnyian vettek és szinte soha semmi gond nem volt vele, legjobb áron per-pillnat itt kapható, de nem tudom, hogy hol laksz, máshol 55-58 ezer körül van.
Igen,elnéztem,nem fűkasza. Igazából csak ház körül használnám,elől az árkot lekapni és hátul a kertben végigmenni a gazon. Esetleg még tudtok ajánlani valami megbízható,jó gépet 60-70ezer közötti értékben?
Itt egy jó kis kaszamotor szerelő hajlamúaknak, ócsón adom ! : ))) Szikra már van , minden frankó ,csak nem megy ! Szerintem kopott a motor és kompresszióhiányos.
Nem tom mi lesz itt még,de képzeld két hete vettünk muternak egy suzukit(na nem mai csirke,se a muter se a kocsi:-)))).Lent voltunk a suzuki hirtnél.Tök normálisak meg segítőkészek voltak,de ott is látszott a szalonban,hogy nagy gondok vannak.Meg Siófokon a fordnál(ami tavaly készült el) is ugyanez van,az ügyintéző nagykabátban üldögél a számítógép előtt!Na annyira nem sajnálom ám őket,mert lassan már több volt a szalon mint a vegyesbolt,de azért ez nem semmi és azt mondták,ez még csak a kezdet....
Tegnap voltam a citroen szalonban kellett egy-két alkatrész.Basszus egyetlen kiállítási autó sincs bent csak a tök üres szalon ami van vagy 250 m2,hátul a sarokban egy íróasztal azt jónapot....és nem volt bent meleg sem......hát nem tudom meddig húzzák....
Nem. Összeszámoltam, amiért elmentem érte, meg hazahoztam, 140 km, kb 10 liter benzin volt. kb 3.000 Csapágycsere a szöghajtásban, és karbi membráncsere megcsinálva 12.000 Meg most vettem rá 7.000-ért kipufogót Dolmarostól.Ennyibe került az FS550 .Ez 47.000