Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

costner Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1607
Sziasztok!

ABTGolf4: A cd-tár érdekel, de majd csak az autó érkezése után lenne aktuális.

Snatch02: Én augusztus 10.-én rendeltem a kocsit és október 10.-e körülre ígérték. Bízom benne, hogy megérkezik!

harrypoti Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1606
Ecoma!!! Merre vagy???:) Lehet, hogy megint nincs net-ed?.......... Nagyon közeleg a 10/05! Ha holnapig nem tudunk egyeztetni, akkor felhívom a dabasi renyót és beszélek a főnökkel.

I. Renault Thali-Tali 2002' :)

dCi
ecoma
harrypoti
krike (?)
kukucs33
oregmedve (?)
v_tibor (?)

krike Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1605
Ja, és ezer6, bocs, de nem vettem észre, és elvittem az 1600-dik hozzászólást :((Pedig legalább az neked dukált volna.
krike Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1604
Ezer6

Mél ment :))))

krike Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1603
Mindamellett ajánlom a MUL-T-LOCK-ot, igaz hogy drágább egy kicsit, de a Titan-Dipol-t állítólag ki lehet nyitni.Van erről egy topic is.A beszerelő műhelyből meg a 16. kerületben az Újszász út Irinyi János u. sarkán levőt ajánlom(ők hozták be a cuccost Magyarországra.)
Előzmény: dCi (1602)
dCi Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1602
ezer6: Én is sajnos csak részvétemet tudom kifejezni. Nagyon rossz volt látni, hogy valakivel megtörténik ez az eset a fórumról is.

Mult-T-Lock 42.000 Ft ha nem kérsz számlát, sok helyen megtalálod a hirdetésüket. Titan-Dypol 43.000 Ft számlával. Mindegyik tartalmazza a beszerelési díjat is. Kulcsot nem odaadni, autót nem otthagyni, végig ott állni mellette még akkor is ha látod miként "barmolják" össze vadi zsír autódat.

HNM >>> Köszi szépen, sajnos elment.

Remélem ott tudok lenni a találkán.

oregmedve Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1601
Ha jo helyen es idoben lesz, engem is 'erdekelne' a tali.

2001 dec., 1.4 16V "cseresznyebordó"

Előzmény: harrypoti (1586)
csucsuka1 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1600
Azért tájékoztass minket, hogy mire jutottál a diszpécserekkel.

Más:

Az esetből tanulva, és mivel sorra lopják a Tháliákat, kíváncsi lennék, hogy mennyiért szerelnek a Tháliába sebváltózárt. Nektek milyen tapasztalataitok vannak??? /típus, ár, beszerelő hely stb./

Előre is köszi.

Előzmény: ezer6 (1599)
ezer6 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1599
Ez a taxi diszpecser dolog nem is rossz otlet, asszem megfogadom. Amint meglesz az uj kocsi, akarmi is lesz szamitok krike egyedi otletere, majd varom az emailemre. Elore is koszonom.
csucsuka1 Creative Commons License 2002.09.23 0 0 1598
Hello ezer6!

Nagyon sajnálom ami az autóddal történt, sajnos én is átérzem a helyzetedet, mivel nekem a Suzukimat lopták el.

Lehet, hogy hallottál már róla, de azért leírom, hogy érdemes lenne a taxitársaságok diszpécsereit felhívni, és felajánlani 100-200e ft-ot a megtalálónak. Egy taxis elmondása alapján ez nem kecsegtet sok sikerrel, de hátha mégis sikerül elkapni ezeket a roh@dékokat.

Fel a fejjel!

cara Creative Commons License 2002.09.22 0 0 1597
Dögöljön meg az összes autotolvaj!!!
Előzmény: cara (1596)
cara Creative Commons License 2002.09.21 0 0 1596
Őszinte részvétem!
Rohadék dolog ez.
Előzmény: ezer6 (1588)
HNMswift Creative Commons License 2002.09.21 0 0 1595
dCi ---->>> Nézd meg a mailedet!!!!

HNM

Előzmény: dCi (1570)
harrypoti Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1594
Szerintem vmikor a következő hét elején tudjuk meg a dátumot. Igaz ecoma?
Előzmény: krike (1591)
Snatch02 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1593
De hulye vagyok :), vagyis pont egyedi a fekete
Snatch02 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1592
TALALKA engem is erdekelne, csak a regi Thaliamat eladtam mar, az uj meg meg nem erkezett meg. :(

Amugy az enyem fekete metal lesz, talan ez nem annyira egyedi.
Amugy nekem egy honapon belul ketszer tortek fel a regit, mindketszer a hatso pillango ablakot, egyszer balt masszor jobbot. De errol majd kicsit bovebben meselek, mert tanulsagos.

krike Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1591
Figyu, aztat kellene maj tudnom, hogy mikortól meddig tartana, mivel nekem a héten szóltak, hogy pénteken,és szombat de. csapatépítő rendezvényem lesz a Balatonon.

ezer6: én is nagyon sajnálom ami veled történt.Az a baj, hogy mivel sok lesz lassan a Thalia is, így olcsóbb alkatrészt szerezni.A váltózár jó ötlet, nekem is az van, de ha csillaggarázsban tartod, javasolnék valami egyedi módszert is(nem olyat amit a szervízek építenek be mint egyedit, mert abból tucatnyi van).Az autó betolása meg kritikus lehet, mert ha megugrik a betoláskor a vezérműszíj( amire a mai autók konstrukciója miatt van esély) az egész autó gallyra mehet.

ezer6 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1590
Köszi szépen, de sajna semmi. Teljesen tucat thalia volt, ha csak az nem, hogy 1.6-os. Én még a sajátomon kívül egyet sem láttam itt Bp-n. Ami persze nem jelenti, hogy nincs is, de csak 1.4, 1.416V és dci-ket láttam az új sorozatból.
Mindenkinek köszönöm a "kondoleálásokat", tényleg jól esik.
Előzmény: ecoma (1589)
ecoma Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1589
Csak érdekességnek:

A lopási statisztikát még midig a Lada és a Trabi vezeti csak sokan már be sem jelentik az esetet, mert nincs rá casco és a rendőrök sem tesznek ellene semmit!

Ezer6 volt valami ismertető jele? Legalább mi egy kicsit körülnézzünk!

Előzmény: ezer6 (1588)
ezer6 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1588
Sarki fény metál volt. Szerintem nem erőltetik, annál kötsz akinél akarsz, csak az ügyintézés egyszerűbb, ha avval a biztosítótársasággal szerződsz, amelyiket a helyszínen intézik.

Ami az immobilizert illeti, legközelebb teletömöm mindenféle biztonsági cuccal, csak valahogy úgy gondoltam, hogy ezt adják, biztosítás van, a biztosítónak ennyi elég és minek vértezzem fel a kocsit 15 millás mercikbe való ketyerékkel, ki fog egy thaliát ellopni. Hiba volt, legközelebb lesz benne még sebváltózár is.

Előzmény: Snatch02 (1584)
kukucs33 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1587
ezer6 - RÉSZVÉTEM :-(
Ha jól emlékszem volt itt egy kollega akinek szintén azon a környéken durrantották meg a Thaliáját - most nincs időm visszakeresni, de úgy rémlik - vigyázzatok rá! Valami plusz védelem kell, a gyári cucc önmagában nem elég, sajnos!
A biztosító társaságot én határoztam meg anno és a kereskedő ügynöke azzal kötötte meg a cascot és a kötelezőt. Kérdezzetek rá, jogotok(unk) van megválasztani kinek a szolgáltatását akarjuk igénybe venni!! Bár, a díjon kívül nagy különbségek nemigen lehetnek szerintem. :-(

TALÁLKA! - jövünk! (remélem még lesz mivel)

harrypoti Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1586
TALÁLKA!
Akik eddig biztosra mondták:
ecoma
harrypoti
krike
kukucs33

Akiket érdekelt:
dCi
v_tibor

Van még akit érdekelne????????????????

Előzmény: ecoma (1585)
ecoma Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1585
Sziasztok,

Egy kicsit meghalt a netem. A TALÁLKA-n hányan lennénk?

Ezer6!
Sajnálom! De minden márkatársnak! Nem elég a gyári immobi! Nem ér semmit! Ha valaki el akarja vinni az teljesen tudja mit kell keresni és hova kell nyúlni! Próbáljátok csak ki egyszer, hogy egy másolt kulccsa,l amiben nincs benne a dekóder ragyátok a gyújtást és a kocsit be lehet tolni!
Ezért mindenkép kell bele riasztó (NEM gyári) vagy mechanikus védelem.

Snatch02 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1584
ezer6: milyen szinu volt az auto?

Amugy az meg mindig van, hogy raeroltetik az emberre a biztositot koteskor, hogy nem kothetek ahol akarok?

Es mi a velemenyetek az euro es a forint alapu hitelrol? Melyikre erdemes? Ha valakinek van valami tapasztalata, vagy jo penzugyi-gazdasagi szakember, kerem, segitsen :)))

ezer6 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1583
"Ezek a biztosítók Soprontól nyugatra -érdekes módon- majdnem teljes értékű összeget fizetnek a kárusultaknak! Hogyan lehetséges ez???"

Igen ezt én sem értem, de én is hallottam már. A tanulság az, hogy a következő kocsinál rendesen körbe kell nézni és nem egyből a kereskedésben legkénzenfekvőbb Allianz Hungáriát választani. Végül is verseny van, sok biztosítótársaság van, hátha van jobb is. Azt sem tudom hogyan és milyen kocsit fogok tudni venni. Szörnyű, hogy havi 17 ezret fizetsz egy biztosításért, és, ha bekövetkezik a baj, csak jelentős kompromisszumokkal tudsz kocsit venni. Persze nyilvánvalóan nem várható el, hogy decemberben úgy vehessek egy vadiúj Tháliát, hogy se a törlesztőrészlet nem emelkedik, sem a felszereltség nem lesz rosszabb. Gondolom nagyjából (és legyünk őszinték ez az életszerű), ugyanolyan pénzügyi feltételek mellett vehetek majd egy ugyanilyen használt Tháliát vagy Cliót (esetleg Corsát vagy Fabiát), amely mondjuk annyi idős lesz, mint majd akkor az enyém lenne. De annak a második tulaja leszek, nem én járattam be, nem tudom az előtörténetét (mégoly rövid is). És kapható lesz e egyáltalán.

Előzmény: harrypoti (1580)
Snatch02 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1582
en reszemrol is reszvet ezer6.
remelem nem szoknak ra a Thalia lopasara.
ezer6 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1581
A gyári immobilizer volt benne, semmi több. Nagyon mást nem tudok mesélni, este leállítottam a József Attila lakótelepen, pont, ahol kijössz a pöttyös u-i metróból és reggelre már egy mondeo állt a helyén. Ennyi. Felhívtam a rendőrséget, kérdeztem, hogy a személyes bejelentésig el se kezdik e a nyomozást, azt mondták: így van. Persze nyilvánvalóan ennek az az oka, hogy ne lehessenek fals bejelentések (amikor bent a rendőrségen rákérdeztem, megerősítették, hogy valóban ez az ok, régebben lehetett, de megszüntették, mert voltak fals bejelentések), aztán a jogos tulajt lekapcsolják az első igazoltatásnál, de nem értem, hogy megfelelő identifikációval egybekötve (forgalmi szám, motorszám, alvázszám bemondása a telefonba) miért nem lehetne elég. Nehogymá' nem kritikus az első néhány óra? Megint a jó magyar megoldás. Valami nem működik (telefonos bejelentésre már elkezdik a nyomozást), akkor megszüntetjük. Nem gondolkodunk, hogy hogyan lehetne hatékonyabbá tenni, hanem egyszerűen megszüntetjük. Kit érdekel, hogy órákkal később indul csak meg így a nyomozás.
Előzmény: Snatch02 (1579)
harrypoti Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1580
Részvétem ezer6!:((((
Száradna le a keze annak az állatnak!!!!!!!!!!!
A sunyi biztosítók is elmehetnek a francba, hiszen a mi pénzünkből tellik ám nekik százezres jutalékokra, mert csak a mennyiségre mennek, a szolgáltatás minősége már nem számít! Gusztustalan az, ahogyan a multik a magyar embert teljesen hülyének nézik és kihasználnak minket. Ezek a biztosítók Soprontól nyugatra -érdekes módon- majdnem teljes értékű összeget fizetnek a kárusultaknak! Hogyan lehetséges ez???

Milyen védelem volt a kocsidban ezer6?

Előzmény: ezer6 (1578)
Snatch02 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1579
Sziasztok, nekem is oktober elejere igertek az uj Thaliat, igaz eloszor szeptember vege volt, mivel juliusban rendeltem. A regit ket hete adtam el.

costner: Te mikor rendelted?

Ez a lopas dolog eleg gaz, meselhetnel kicsit tobbet, mivel vedted lopas ellen stb..

A regi Thaliammal nekem is vannak erdekes elmenyeim, tapasztalataim amiket majd szivesen megosztok a forum olvasoival kicsit kesobb.

Udv,

Snatch

ezer6 Creative Commons License 2002.09.20 0 0 1578
Nu, ellopták. A Pöttyös utcai metrómegállónál parkoltam a 10 emeletes házaknál. Éjszaka lenyúlták. A legszarabb az egészben, hogy casco ide, casco oda, a legoptimistább becsléseim alapján is fél millát bukunk rajta. Azért ez röhej. Van 2.1 milliód (+hitel) egy kocsira májusban, szeptemberben ellopják, decemberre (a legjobb esetben) látod a biztosítási pénzt és ott állsz félmillával kevesebbel. Ebből vegyél autót. Persze közgazdaságtanilag nem teljesen irreális, de akkor is. Mi a francért kell a biztosítónak az önrészen kívül még a biztosítási évfordulóig (június 1.) esedékes összes biztosítási díjat levonni az eurotax árból? Szolgáltatásért, amit nem nyújt, hiszen nincs biztosított tárgy. Elmennek a francba.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!