Bazel, Bern, Zürich, Luzern, St. Gallen ad otthont a 7. kézilabda EB-nek 2006 január 26-tól február 5.ig. A 16 csapat 4 csoportban kezd, majd a középdöntőbe minden csoportól 3-3 csapat érkezik. A magyar válogatott Dánia, Szerbia, és Izlanddal csatázik a csoportmeccseken.
Ott vannak az Iváncsik testvérek + Tata, aki a bővebb keret tagja. A most Győrben játszó játékosok nagyon messze vannak a válogatottól, nem tudom, hogy miért sajnálod, ez a reális!
" bármit kérdezhettek tőle, rögtön vágja rá a választ, mert Ő ÉRT HOZZÁ."
Ebből nem ez jött le. Én nem írnék cikket a válogatottról ha nem ismerném azt a játékost, aki a bővebb keretben benne van... Tarnavölgyi volt utánpótláskorú játékos, aki őt nem ismeri, arra nehéz azt mondani, hogy "ÉRT HOZZÁ".
"Sőt még a szemtől szembeni kritikától sem félne"
Ezzel jómagam is így vagyok.
"azért legközelebb, ha lehet, óvatosabban az élesnyelvű kritikával..."
Nem baj az, hogy nem újságíró, sőt! Profi módon nekiáll elemezni, aztán azt írja, hogy "EGY BIZONYOS Tarnavölgyi". Ebből az jön le, hogy gőze sincs, hogy ő kicsoda, micsoda. Azon kívül még mindig nem értem, hogy Grebenár miért nem utazhat, illetve, hogy Ilyés Fecó utóbbi időben mutatott jó játéka után miért irányítóval akarja megoldani a balátlövő posztot. Szükség esetén onnan fogjuk, de nem úgy fogunk kezdeni. Kritizálni a legkönnyebb, ez igaz. De vállalom, hogy sok hiba van benne.
Nagyon örülök a tegnapi eredménynek, szerintem szuper csapatunk és edzőnk van. Ma 14.000 néző előtt sem szarunk be remélem. Gál Gyuszi meg egyre szenzációsabb. Biztos csinált egy-két flikk flakkot a német kapusnak. Nagyon várom az EB-t. Csak azt sajnálom, hogy győri nincs a csapatban
Először is SZUBJEKTÍV megközelítésről van szó, ami a cikk bevezetőjéből kiderülhetett, következésképpen nem várható el, hogy mindenkinek a véleményével megegyezzenek a leírtak.
Másodszor ismerem a cikk íróját elég jól, 15 évig kézilabdázott, nagyon jó játékos, és kívülről - belülről ismeri a sportágat, bármit kérdezhettek tőle, rögtön vágja rá a választ, mert Ő ÉRT HOZZÁ. Sőt még a szemtől szembeni kritikától sem félne, nem az a típus, akit pár kritika elijesztene, szal megnyugtathatlak benneteket, hogy továbbra is írni fog...:)
azért legközelebb, ha lehet, óvatosabban az élesnyelvű kritikával...
Látta ez a cikkíró egyáltalán Puticsot valaha játszani? Egyáltalán nézett meccseket, vagy csak mint hivatkozott is rá, mások véleményét próbálta csak összeszedni?
"Kimaradt a keretből egy bizonyos Tarnavölgyi Gergely, bevallom, egyetlen meccsen láttam játszani, nem hiszem hogy jelen pillanatban mérvadó lenne az Ő kiesése. "
Nem akarok kritizálni, de aki ilyeneket ír, az ne cikkezzen már! Végignézi posztonként, emberenként a csapatot, akkor ne írjon már ilyesmit! Nevetséges!!!!
A cikkhez hozzátenném, hogy Sándor Ákos valszleg előbb lesz stabil válogatott beállós, mint Zubai (a junioroknál is ő lett volna a kezdő, ha nem sérül meg), valamint, hogy a balátlövő posztot Ilyés fogja megoldani és nem valamelyik irányító. Legalábbis a felkészülési meccsek ezt mutatták (természetesen Fecót tudjuk pótolni középről, de nem "innen fogja Skaliczki mester megoldani a lukas ballövő posztot". Ezt már csak azért is elhamarkodottnak érzem, mert feri jól játszott az elmúlt meccseken.
"Van egy Lendvay Péter, akiről nagyon jó lenne tudni, hogy kerül mindig az utazó válogatottba?? Egyetlen nevet hagytam ki, mert bevallom, nem tudom hová is tegyem. Józsa Máté. Talán Lendvay Péter mellett a helye. "
Azért vannak bent, mert nincs náluk jobb. Ha lesz, akkor ők fognak utazni. Frey Tomi beállítását meg kockázatosnak ítélte a Skala, de később lehet, hogy ő is odakerül. Így talán Skala helyett is válaszoltam.
Összességében: kettes alá cikk, sok hiba van benne!
Nem hiszem, hogy a mi zuhanyzós jelenetünkért bárki fizetne.
Esetleg egy plasztikai cég a hirdetéseihez:
ilyen volt ---> ilyen lett
Mienk lenne az első fele. :)
Elég meccset adnak, ez egyértelmű. Nem lehet mindennap tortát enni. Bár biztos vannak olyanok, akik elő is fizetnének arra, hogy egyes női csapatok zuhanyzását nézhessék. Egyébként a SzuCsa találkozókat kihagytad, az lenne a minimum, hogy a kétnapos győri tornát teljes egészében leadják!
Tényleg kevés meccset adnak, hiszen az edzéseket is adhatnák, meg ráadásul hány válogatott játszik még felkészülési meccseket mostanában, azt is lehetne, meg a klubcsapatok egymás elleni edzőmeccseit, sőt, akár az edzéseket is, és külön fizetős csatornákon az edzést követő zuhanyzást is. Ifimeccseket és serdülőmeccseket a TV-be! Felháborító, h mindezeket nem közvetíti egyik magyar csatorna sem!