A Nurses nevében írom, hogy nagyon sajnáljuk, hogy nem lehettünk ott csapatostól, részemről élmény volt nézőnek lenni és szurkolni Nektek, Fiúk! Köszi és gratula! S reméljük, hogy minél több meccsre el tudunk majd kísérni ezentúl Benneteket és büszkén buzdíthatunk Titeket! Ill. remélhetőleg Ti is ezt szeretnétek kölcsönösen, ha már Értetek edzünk.. :P -Nurses-
Srácok. Eltünt a meccs után a labdám. Wilson fehér fűzővel és a vonalkódnál egy HB monogrammal. Már 3 éve megvan úgy hogy aki véletlenül elvitte legyen szives vissza adni mert nagyon a szivemhez nőtt. Köszi.
Jól vagyunk mindannyian! A két katonatársam is jól van! Mennyi , hogy áll a meccs ! Srácok valamit irjatok! Vagy dobjatok sms-t Bocsánat hogy csak most szóltam de volt egy kis dolgom. Következő mecssnél találkozunk.
Autóbalesetben könnyebben megsérült szombat éjjel Afganisztánban az ottani Tartományi Újjáépítési Csoport (PRT) két magyar katonája - közölte Simon László ezredes, a PRT parancsnoka.
A két katona Mazari-Sarifból autózott vissza konvojban Puli-Humriba a táborukba, ekkor történt a baleset. Mindketten nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek. Egyiküket kivizsgálásra kórházba vitték, de mindketten jól vannak. Simon László a balesetről nem közölt részleteket.
A nap második felében már országszerte többször megnövekvő felhőzetre van kilátás, de továbbra is túlnyomó többségében keleten és északkeleten várható eső, záporeső, helyenként akár zivatar is. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Tiszántúlon 12 és 16 °C között, máshol 18 és 21 °C között valószínű. Az északi irányú szél a Dunántúlon élénk lesz, keletebbre jellemzően mérsékelt marad.
Akinek jön ki családtag vagy ismerős az mondja már neki , hogy ha van digitális fényképezője akkor hozza ki és kattingasson rendesen. Utánna meg felrakjuk a képtárba.
hát srácok gáz van:/ szal holnap nem meek le de vasárnapra összeszedem magam:$ tanulság: meccs elötti héten csak ágyban fekvés és edzés ovatosanXDén már megtanultam:D
Sok sikert kivánok az első csatához és remélem mindenki a legjobb tudását fogja nyújtani. 12-én ha Allah és a német légihid is akarja akkor már a pálya mellett fogok üvelteni!!!