Nem tudom mit vársz a dokiktól, dokibáróktól, nyilvánvalóan nem nagyon érdekli őket, hogy puffansz!
De!!!! Ma Magyarországon több ezer doki dolgozik, köztük a 72-ben Leningrádban végzett Ivanovna kartásnővel, kiégett pénzhajhász "Főorvos Kollegával", megy a tegnap kezdett naív, lelkes rezidens lánykával, nem törhetsz az összes fölött pálcát! Van ilyen is, meg olyan is, talán rosszal próbálkoztál! Próbáld meg újra!!!
10 perc/ anamnézis - diagnózis - vizsgálat - terápia! Ja és levegőt sem vehetett 2 páckó között! Ez egy igazi SuperDoki!!!
Mondok én valamit! Van egy pszichiáter itt a helyi szakiban, ő minden "betegségre" Xanaxot ír fel mindenkinek, legyen az depresszíó vagy hasmenés! Tök jól működik, mindenki elégedett! :)))))
A keleti orvoslás után csak aztán kezdtem érdeklődni amikor tapasztaltam mi folyik a kórházakban. Egyébként a nyugati orvoslás semmit nem segített rajtam. ( Tapasztalataim csak a magyar viszonyokról van).
Nem tűnsz elkötelezettnek, hogy a nyugati helyett a keleti orvoslást válaszd. Mi lett volna a forgatókönyv, ha a negatív tapasztalatú esetben inkább kihagyod a nyugati rendszert?
Nem kell engem támogatnod semmiben. Pontosan tudom, hogy miket tapasztaltam meg. Kívánom, hogy Balogh Miniszter Úrnak és Államtitkárának is hasonló " élményekben" legyen részük az életük folyamán, de az előző kormányok egészségügyi vezetőinek is, párttól függetlenül.
" Hálapénz" nélkül magasan leszarnak és ha fájdalmaid vannak akkor is több óra telik el még az orvos kegyeskedik megjelenni. Ha adsz pénzt akkor persze jóval hamarább oda tud jönni.
Fogadjuk. Egyébként támogatom, hogy mellőzd az OEP finanszírozta dolgokat, így is túlterhelt a rendszer, mert valamiért mégis ezt veszik igénybe az emberek.
A rossz egészségügy és a hálapénz összetartozik, normális ellátás esetén senki sem hálálkodna, viszont valahányszor pénzt adtál mindig ezt a mai rendszert erősítetted. Egyébként hálapénz nélkül is pont ugyanazt az érdemi és szükséges orvosi ellátást megkapod, a körítés meg nem érdekes.
Senki sem vitatja, hogy rosszul működik a magyar egészségügy. Csak azt, hogy erre nem válasz a topikcímbeli vagy más alternatív valóság. Ráadásul szinte biztos, hogy komoly esetben te sem fogod elutasítani a 'nyugati' orvoslást.