én nem értek hozzá ezért jöttem fórumra segítségért..
és sajnálom hogy nem értitek meg azt, hogy nem használat miatt halt be 1vagy2 injektor hanem a kiszerelés és beszerelést sinylette meg mert a régi hengerfejbe bele volt kötve mint az atom, és sajnálom hogy nem értitek meg hogy nekem csak 1vagy2 kell nem 4.......
persze vanyekot teljesen megértem mert neki úgy buli ha túltesz mind a 4 en....
Hali. A volt szombaton... Tegnap este értem haza Én is.. Mondja az angol vámos, fű- cigaretta ? ? Én meg montam neki köszi de nem élek vele, erre olyan csunyán nézett rám... De legalább a tenger nem hullámzott nagyon így tudtam szundizni is.
Én meg kínomban vettem egy renault kangoot. 1.5 dci Jó pofa járgány. Fagymentes estét....
Ha már nem boltoltok, akkor vegyétek meg eztet! Vettem kariajinak rokonyoknak 3 csomaggal, oszt egyik visszadobta, hogy most vett új autót, inkább használja, mint szereli. :-) 45 pénz, vagy aki a legjobb árat adja érte.
na most akkkor el próbálom magyrázni te szinteden is.
nem használat miatt baszódott el, hanem azér mert egyik hengerfejből a másikba lett áttpakolva mind a 4, és a régibe jól bele volt állva valszeg 1-2 megsinylette a kivételt ennyi a történet....
Egyébként holnap sikerűl venni 2 db-ot közel azonos áron amenyiért vanyek ajánlotta szóval tárgytalan dologról beszélünk.
Énis sajnálom, hogy ilyen nyűgös vagy, majd ha kicsit többet jársz a kocsival és személy szerint találkozol a típus problémáival rájössz, h milyen nevetséges árat mondtam a 4 darabra, de úgyis rájössz ha a napokban érdeklődsz a bontókban... És nem, nem üzlet ez számomra. Egyszerűen van 4 egyforma cikkszámú porlasztóm amit én vettem ki egy traficból ami totálkárosra törött és már több éve a tulajdonunkban van, szóval biztos, hogy jó. Azért nem üzlet ez nekem, mert sehol az ég adta világon nem hirdetem szóval nem ettől várom a boldogságot :) Tőlem aztán elrohadhat a polcon is. Tudom érdekes hozzáállás ez is...