Ami a lemezkeszitest illeti, en nem banom. Mostmar mindharom szamot ismerem az ujrol, es nem dobom el magam. Amikor elkezdottek a studiomunkalatok, olyanokat nyilatkoztak, hogy 'ez majd bizony olyan komplex album lesz, mint a seventh son'. Ez a harom szam viszont aligha tamasztja ala ezt az allitast. A DoD-dal is a legfobb bajom az volt, hogy nem volt lemezkohezio. Radobaltak szamokat, amik kozul egy-ketto egeszen zsenialis, masok pedig szegyenletesen szarok. Be kene latni, hogy Kevin baratunk nem volt jo valasztas. Lehet, hogy szeretnek vele dolgozni, meg jo vicceket mond, de kezd elprogresszivesedni ez az egesz, oreg fickos elvezetzenet csinalnak, ami aligha emlekeztet a korabbi Maiden-re. Ha tenyleg kozeledik az idopont, amikor leteszik a lantot, akkor nekem csak a koncertek miatt lesz hianyerzetem, ugyanis jelenleg naluk profibban senki nem jatszik eloben. Szerintem. Vegso allaspontot persze csak a lemez minimum 20-szori meghallgatasa utan.
augusztus 24. zalakaros mexicana club desolation zenekar koncertje rengeteg iron maiden nótával, aki tudja adja tovább, tehetséges fiatal banda 16-18 éves tagokkal(főleg) és jól nyomják
pontos időpontot sajna nem olvastam a honlapon, de ha esetleg valamelyik tag fórumozik, talán beböki majd ide...
Így már világos. Bár én még így is szeretem Dennis-t. És a Queen-nel és az Eagles-szel sincs az ég adta egy világon semmi bajom. Mondjuk nem semmi a hapsi, ahhoz azért kellet bátorság hogy át keverje a dalt.
De belegondoltattok már, a most következő a maiden 14.-dik albuma és a mi imádot Harris mesterünk azt nyilatkozta, hogy a 15.-dik után leáll a banda.:-(
"Bár Adrian már közel volt azzal a frizurával, amit akkor viselt amikor otthagyta a bandát. Emlékesztek rá?"
Má' hogy a francba' ne! Bundesliga haj + Ossian póló, így nyomta Adrian a Maiden Englandet! Már csak ezért is megérdemli a tiszteletet! :)
A punktól azért szerencsére mindig is igyekeztek távol tartani magukat. DiAnno volt talán a legközelebb ehhez a stílushoz. A színpadi megjelenése, a mozgása, a "faszagyerek" mentalitása inkább volt punkos mint teátrális.
Strattonnak meg azért kellett mennie, mert szar zenéket hallgatott. :) Rod jól meg is tiltotta neki, hogy turné közben Eaglest hallgasson! :D Valahol olvastam hogy Dennis Eagles/Queen irányba szerette volna terelni a bandát, többszólamú háttérvokálok mindenhová, poposabb, slágeresebb hangzás. Ebben Clive is cinkosa volt. Ha hallgatnak rá, kb. lett volna belőlük egy haj-metál csapat, aztán '85-ben lehúzhatták volna a rolót. Szerencsére Steve észnél volt, és kibaxta Dennist a komiszt mielőtt kárt okozhatott volna. :) Habár, állítólag a Woman In Uniform végső mixe Stratton lelkén szárad. Miután Steve jóváhagyta a felvételeket, Dennis visszament, és átkeverte kicsit az anyagot. Állítólag ez volt az utolsó csepp a pohárban.
első hallgatásra nem is de másodjára már iszonyú jó ez a brighter than a ...!
nem akarom magam az egekig emelni de én már megmondtam hogy ez egy ÜTŐS album lesz!!ez a nóta is klappol meg a benjámin is!különösen tetszik amikor felpörög 4:02-nél!
amugy volt valaki a Maidnem-en a szigeten?nagyon jó volt.sea of madness!pfu de jól szólt.running free-nél meg ott volt a közönség a batyiba az tuti.na már az irsai olivér beszél belőlem:)
a Maidnem októberi bulijára remélem összefuthatok valamennyiőtökkel.őriási lesz.
Egész jó kis oldal. Én leragadtam annál az interjúnál, amikor Bruce az Ozzfest-ről beszél. Az nagyon komoly, és Sharon meg nagyon szánalmas. Minde apró dolog miatt belekötött Bruce-ba, és a többieket meg dícsérte, még jó hisz ők nem mondtak semmit. Eddig nem volt semmi bajom Sharon-nal, de most már van. Mert nem is az hogy megmondta a magáét Bruce-nak, hanem az hogy a fellépést próbálta meg tönkretenni. Az nagyon fájt, mert a többiek nincsenek is benne a balhéban, mégis rajtuk is csattant az ostor. Még jó hogy Bruce-t ez nem érdekli. Nem tudom mit pattogot Sharon, hisz a férje miatt olyan híres, másképp még mindíg a híres apjának dolgozhatna és az árnyékában élne. Ozzy-nak köszönhet mindent, mégis kihasználja, ezzek után hogy mer bárkit is becsmérelni? Főleg egy olyan embert mint Bruce, aki az egyik legnagyobb énekese a stílusnak. Nagyon gáz az öreglány!
sajnos nincs új kiadatlan B oldalas dal, Hallowed by the name - Radio 1 legends session 2005 szeptemberi élő felvétele.
A Bendzsi pedig nagyon állat dal.
"Had mondjam el miért", miért teszik a dal. A gitárok harapnak ahogy kell, Bruce hangja zseniális, énekel mennyországról pokolról, van benne ÓÓÓÓ-zós rész, igazi maiden dal. Én a Virushoz és a Nomádhoz hasonlítnám.
A punk csak vicc volt, egyébként a Harris úr mellett elég sok gitáros megfordult az első években. Volt akinek azért kellett mennie mert megalink volt, de Dennis-nek azért ment el mert, zenei izlése jelentősen eltért a többiekétől.
Milyen dalok szerepelnek a maxin? Nem titkolom, remélem azt írod, hogy új, "B" oldalas nóta is szerepel itt, amelyhez képest - pl. - a Genghis Khan csupán unalmas, erőtlen, lendület nélküli Maiden-opus...
Íme egy kép, ahol még Dennis nyűtte a húrokat, s nem is rosszul...
Blaze valóban nem a vidámságáról volt híres, bezzeg a Wolfsbane videojában a like it hot-ban többet mosolygott, az Iron Maiden idején már nem vitte túlzásba.
Mondjuk nem is a mosolya miatt került a bandába. Szerencsére a többiek helyette is nevettek. Pont ezért szeretem őket annyira, mert lazák és van humoruk. Bár azt a sok tagcserét kihagyhatták volna. Tényleg miért rúgták ki Dennis-t?