Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Nekem is ez a problémám..... A napokban vettem egy 100GBos USB-s hordozható HDD-t, amin majd a xilisoft-tal felrippelt filmek és a zenék lesznek fent, mert már nekem is kezd megtelni a gép...
Nah ez például hátránya a 60GB-os iPodoknak...
Tud valaki segíteni hogy tegyem át a meglévő zenéimet a hdd-re úgy, hogy az iTunes-nak ne egyessével kelljen megmutatni az számok új hol létét, hanem egybe az egészet megtalálja és ne törlődjenek ki a play countok, playlistek, meg a számcímek!!
egyvalami hiányzik: Van egy csomó zeném ami dvdre van kiírva, mert nincs elég helyem :( Nomost, ezeket mivel/hogyan tudom kezelni amolyan virtuális adatbázisban?
bizonyos szempontbol alternativa: en arra hasznalom (meg is vettem anno), hogy a munkahelyi PCmen *is* hozzaferjek a zeneimhez az iPod-on, es tesztCDket tudjak egetni belole. erre tokeletes, de media library-nak csapnivalo. abban az iTunes verhetetlen (hogy a beepitett Fraunhofer MP3 codecrol ne is beszeljunk).
Én is teszteltem egy párat, és amit szeretek a YamiPod-ban, az az hogy azt az egy exe filet felmásolod az iPodra, aztán ha haverod gépéről kell valami jó szám, akkor nem kell installálgatni semmit, és mp3 copyzás megy oda-vissza
Azér ne vessük már össze az iTunest az IE-vel. Az IE nem böngésző, hanem egy kalap szar. Az iTunes meg... oké, nagy, de bennevan a QT. Nekem az egész iTunes folderem 37 mega. Nehogymár ez nagy legyen a 250 gigás vincseszterek korában!:)
Amúgy érdekelne, hogy Smartlist, Podcast, Videocast hasonló nyalikkal hogyan birkóznak meg az alternatív Podkezelők?
Hogy miért használ valaki mást mint a szent itunes? Például amiért én speciel nem használok IE-t, mert böszme nagy és lassú jószág ugyebár. Ez nem verseny csupán hozzáállás kérdése van aki kísérletezve keresi a jobbat van aki megelégszik azzal ami van és slussz. Egyébként a MM kb. másfél hét használat után semmiféle maradandó sérülést nem okozott a kütyünek az itunes is ugyanúgy lát mindent rajta mint eddig.
Edit-Preferences-iPod fül és Open iTunes when this iPod is attached mellől kiszedni a pippát.
Versenyt pedig nem kell hirdetni, mert az iTunes nagyszerű a feladatra, le, fel tölt, szinkronizál, rendszabályoz. És lejátszik. És listát gyárt. Mikell még?
Nem értem, hogy miért használnak az emberek mást...
Na jo, lassan ki kene hirdetnunk, hogy melyik a legjobb, es azt hasznalni, mert en mar nem tudom kovetni. :) Az Anapod szerintem nem rossz egyebkent. Az iTunes-t hogy lehet ravenni, hogy ne induljon el automatikusan, amikor bedugom az iPod-m?
Hát én kipróbáltam az összes free + a hackelt crackelt (xplay,anapod és társaik)cuccosokat az ipodomhoz (30g video) és miután már nem ismerte fel az itunes ás az artwork-k is sikeresen eltűntek róla, jól újra is formáztam szegénykémet. Azóta viszont felfedeztem a media monkey-t ami tagger,konverter meg minden egyben, ingyen adják és az orromat is tisztíccsa... Szal tudom ajánlani mindekinek aki használható alternatívát keres. Más, nem tud valaki valahol BP-n boltot ahol jó kis tokokat lehet kapni a fenti típusú készülékemhez a speedshop-osokon kívűl(szép legyen és ne túl drága....) ?
5G-hez adnak: iPod, minimalis tok, usb kabel, kis papir, hogy doksit toltsd le a netrol, dokkolohoz kis talca
amit vettem hozza eddig: - dokkolo, 5G-ssel csak akkor kompatibilis, ha belerakod az ipodhoz kapott talcat - szilikonos tok - fali tolto - fali toltohoz konnektorkeszlet - tv kabel
A pluszban vett cucc majdnem annyi volt, mint maga az iPod. :) (Na jo, kis tulzassal.)
Hello! Megjött a minim. Viszont a feltett zenealbumok számait összekeveri és a számkiírása is változik. Például ugyanazon albumon belül egyik szam címében írja az előadót, következő számban már nem. Az ID tagek pedig egyformák. Mi lehet a baj?