Keresés

Részletes keresés

Ani__ Creative Commons License 2001.10.15 0 0 6
Sziasztok! Én is újpesti vagyok, sőt linkgyűjteményt is készítettem a IV. kerülettel kapcsolatos honlapokról. Ha van egy kis időtök, kukkantsatok bele, a címe:

http://ujpest.lap.hu

lakos Creative Commons License 2001.10.03 0 0 5
Én nemrég költöztem Újpestre, és azelött nem is nagyon jártam arra, úgyhogy nekem még nagyon ÚJ.
Kb annyit tudok, hogy metrótól, hogy kell hazamenni:)
Előzmény: klia (4)
klia Creative Commons License 2001.03.22 0 0 4
Szép jó reggelt!

Meglepve - mert már lemondtam róla - tapasztalom, hogy mégis csak vannak rajtam kívül is újpestiek a fórumon. :)))Köszönöm, hogy bekukkantottatok.

Kedves potyike!
Számlálók ide, vagy oda, már hogyne számítanál? Sőt ebben a topicban különösen.

Jöttök máskor is? Most nincs már időm (mindjárt indulok dolgozni) egy bemutatkozásra, de talán este újra itt leszek. Talán addig, ha gépközelben lesztek, írhatnátok pár sort magatokról!

üdv klia

Törölt nick Creative Commons License 2001.03.21 0 0 3
Én is. De hozzánk nem jött el a számlálóbiztos, pedig be is telefonáltam a KSH-ba, hogy mi van he? De mégse jött el, úgyhogy én nem is számítok... :-\
Üdv,
p
Anubisz Creative Commons License 2001.03.21 0 0 2
Ujpesti vagyok ez mar ketto:)))))
klia Creative Commons License 2001.03.19 0 0 1
Most miért-e gúnyolódás? Csupán, mert hat perc alatt nem tolonganak, még reménykedhetek, vagy nem? Egyébként Te most kinek drukkolsz? :))) Csak nem örülnél a sikertelenségemnek? Ugye nem?

üdv klia

Előzmény: tracy (0)
tracy Creative Commons License 2001.03.19 0 0 0
A jelek szerint nulla újpesti jár erre. Illetve egy mégis, de az meg te vagy. Próbáltál már magaddal beszélgetni? :))
Előzmény: klia (-)
klia Creative Commons License 2001.03.19 0 0 topiknyitó
Végül is miért ne lennének rajtam kívül még újpestiek a fórum törzsasztalán? És, ha már vagyunk, ugyan miért ne töltenénk meg e topicot? Feltehetőleg már a közös lakóhelyünk adta sajátosságokat tekintve is akadna témánk bőven. Érdeklődve várom hozzászólásaitokat.

üdv klia

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!