Lécci mond meg, hogy mekkora fogyasztást ír ki a kompula 5. sebességben 3000-es fordulaton (135) és 4000 fordulaton (180) ha nagyjából vízszintes a terep. Jó tudom-tudom nem mindenhol lehet így döngetni, csak kíváncsi lennék, hogy az autópályahasználatom mennyit jelentene fogyasztásban. Nekem szerintem a városi közlekedés kompenzál.
Kéremtisztelettel, megkérdeztem :-)
Méghozzá egy olyan embertől aki ilyenek exportját intézi és ő azt mondta, hogy a készüléknek (CD lejátszó (tár) gépjárműbe - vtsz.: 8519 99 18 00) ez a része a "magazin" névre hallgat, de a kazetta sem teljesen hülyeség. :-))
üdv,
Kukucs33
Nálam az a kazetta, amibe a lemezeket kell tenni és ki lehet venni a készülékből. Ha van neki hivatalos neve, akkor állok elébe a felhomályosodásnak :-))
Gratula, de ha kötözködni akarok, márpedig akarok :))))) akkor milyen CD-tár az olyan, amibe kazettát kell rakni????:))))))
Én pénteken bal első ködlámpa cserére kellett hogy költsek:(((( Előző este élménydús találkozása volt egy felpattanó kővel, és reggel észrevettem, hogy az üveg darabokban van.A kereskedő először szívgörcsöt hozott rám, mondván hogy a lámpa 20 pénzt kóstál, majd elkérte a rend- és alvázszámot, hogy mindent megnéz pontosan, és visszahív.Visszahíváskor kiderült hogy mivel ez a legújabb tipus, ezért csak olyan 7800 forintba kerül.A végösszeg munkadíjal együtt 8891 Ft volt.20 perc alatt kicserélték a cuccost, és mehettem a Kékesre :))))
Sziasztok,
ABTgolf közreműködésével immár én is tudok CD-t hallgatni a Thaliázás közben :-)) Köszönet innen is! Egyetlen 'negatívuma' van a dolognak, hogy valószínűleg ezután valszeg sokkal többet fogok autózni és hát a benzinárak, ugye.... :-))
Nagyon jól szól, reggel munkába jövet meghallgattam a II. Magyar Rapszódiát, mintha ott ülnék valahol a zenekar közepén.
Ecoma! Lehet a számon belül is pörgetni, a kormányról még nem próbáltam, de a rádión az előre-hátra léptető gombot benyomva kell tartani, akkor "gyorsteker", ha csak megpöccinted akkor meg ugrik a következő számra.
A beszerelést max. 3/4 óra alatt abszolváltam egyedül, az első ülés alá került, a tépőzáras módszerrel, mentem vele a Thököly úton is és semmi gikszer. Annyira kell figyelni csak, hogy a kazetta kivétel-berakás úgy megy csak, ha egy picit megemelem a cucc elejét, de annyit simán enged a szőnyeg.
Szóval nekem most TÖK JÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!! :-DDDDDD
üdv,
Kukucs - aki egyre elégedettebb a Thalicskájával :-)
nem nehez kifulelni sajnos, nem kell hozza kulonos kepessegekkel rendelkezni. Ha nalad is jelentkezik, akkor eszre fogod venni. Amugy a kormany reszerol belul az utasterben lehet hallani, ugy a legzsak reszen.ha nem duborog a zene, akkor nagyon jol hallhato :( es igen zavaro.
En ugy birtam ki 1000 (azert 1500-ig nem tudtam varni), hogy nyugis utakat valasztottam, es uralkodtam magamon :)))))
FIFTY: Örömmel elfogadom a sárvédő gumi számát. Csak a címem más: konczlaszlo@axelero.hu.
Ha nem sikerül beszerezniük, megyek oda, ahová a többiek ajánlották - bár egy kicsit messze van.
Egyébként az én kormányom is ciripel, illetve olyan, mintha egy pici harang kondulna meg benne. És én is előjegyeztettem már magam szervíznél.
És ha minden igaz AbitGolf4 révén én is beszerzek egy CD-tárat.
Amúgy a kicsikének semmi baja, sehol másutt nem zörög, jobban megy mint gondoltam. A fogyasztása az első 1500 km után 4,5l - főleg hosszú távon.
Üdv:
Szerdara elojegyeztek a rono szervizbe a kormany ciripelese miatt. Jol gondolom, hogy ezert semmi pizt nem kerhetnek majd el tolem?
A heten kap a kicsike egy sebvaltozarat a multlock-ektol, es egy cd tarat (thx AbtGolf4-nek)amit a Duettnel fognak beszerelni. Tapasztalatokrol majd beszamolok.
Én a Barumot választanám, márcsak azért is, mivel a Pneus Expert csoport 2 év garanciát vállal rá, vagy asszem 3mm profilmélységig, és a padkázásos eseteknél is áll a gari, a kopás arányában olcsóbb a gumi.Csak 10000 km-ként be kell vinni ellenőriztetni.
dCi,
A Snowfox Kft-nél, Bp. Helsinki út 124-126.
Az ár 10% kedvezménnyel értendő, ennyit tudtam alkudni az értékesítőnél.:). Még én sem vettem meg, mert azt mondták, hogy a profilja inkább havas utakra való, így most a Firestone FW930, Barum OR60 Polaris, Nokian WR, Toyo Silica és a Matador MP58W között hezitálok.
A Firestone csak ezen a héten lesz akciós!
Barum és Nokian a Marso Kft-nél vásárolható kedvezményesen a Vaskapu utcában.(Tel:215-7196)
HűhaLaca,
Mi 5700 pengőért vettük a dabasi thalin.(Renault Dabas)
Van gyári első sárvédő, sokkal profibb mint az "univerzális" hátra szerelt (~ 6e Ft). Ez inkább műanyag (vagy keménygumi), és 9e Ft volt felszerelve. Ha nem találja a kereskedőd, megírom E-mailben a RH-s cikkszámát.
Most tankoltam és azt vettem észre, hogy nagyon megnőtt a fogyasztásom, pedig nem változtak a vezetési szokásaim.
Mit tudtok, mekkora az elfogadható eltérés így a hidegebb hónapokban?
Én így vettem át a kereskedőnél a kocsit, lehetett(kellett) választani hogy riasztó, vagy váltózár.De ha megnézed a weboldalt, akkor a letölthető árlistában ott van, hogy most akció van az 50, és 52-es tipusokra.A pontos cím is ott van a 16 ker-ben , korrektül dolgoznak, ők kezték először csinálni.