Fene a francos dógotokba... gipsykoordináták meg izé... majd földobok egy tájékozódási autóverseny itinert oszt találjatok meg! Majd holnap kaptok térképet elektronyos postán, oszt annyi...
Esetleg ha valaki Pécsről meg Szigetvárra autóval, akkor ahhoz becsatlakoznék. GPS-es koordináta, ill. pontos utcanév megadása mellett navigállást is vállalok!:) (Mintha olyan nagy szükség lenne rá :D)
Szerintem "megcsaptam" volna, utálom az ilyeneket. Ráadásul én sem kaptam grippet, semmi gáz majd köv.-ben kapok. Viszont Nikonboy srác 1. nek el is hozta.
Akkor még egyet árulj el. Miért van az, hogy pl ROBOTER normális stílusban, kötekedés és minden nélkül is le tudja írni a dolgokat?
Múlkor a kedves 100-as minden nyamvadt szavamba belekötött, holott az egész topic tudta miről pofázok, neki csak bele kellett ugatnia... Nemkomázom az ilyen embereket...
Ez nálam nem vitatéma, mivel, ha jól körülnézel, mindenhol a gyakorlati fotózásban tapasztalatlan, digitális elméletben túlképzett pofázók vannak. Azt, hogy tudják, hogy mi a Mp + az ilyenszoftverrel csináld meg a tökömtudjamicsodát, az még nem jelenti, hogy az analóg időkben szerzett nagyobb fotótapasztalattal rendelkezőket, illetve véleményüket leszarhatják. Egy kicsit vissza kellene állni, mert nem minden a digitális technika, amelyik helyettetek gondolkozik, így ráértek faszságokon törni a fejeteket.
Csak 1xő teszem ki a lábam má mindenhova veszekedni jártok?! Büdös bagázs! 100bóhát + ne bántsd, me csak tanuhatsz tőle! Több van a kisújjában mint a legtöbb okostóninak az ,,ilyen-olyan - ezt vedd meg - félrehúz az a-f-em + meg a szám"-topikban.
Felbosszantott ez a kis csicska. Vagánykodott, hogy Neki már csak ingyen fuvarral kell a markolat, erre én írtam, hogy ennyiért biztos lesz rá vevő godfreynek amúgy is kettő kell. Erre:azt majd ccs eldönti f.janko! Nálam ez f@szt jelent, bármennyire is szerette volna utána elpoénkodni. Ráadásul utána úgy jött ki az egész, mintha a szar markolaton veszekedtem volna vele.