Egyebkent tan fel lehetne sorolni azokat a szinesznoszerusegeket, akik szekszualis uton probaltak ervenyesulni, lenyegesen hosszabb lista lenne mint a rendezoke, es a rendezofelesegek nem sok kulonbseget latnanak a ket tipus kozt.
A szexuális zaklatással vádolt Marton László oktatói állása után a Vígszínház főrendezői posztjáról is lemondott. A Vígszínház igazgatójának, Eszenyi Enikőnek küldött levelét az MTI hozta nyilvánosságra.
"Tisztelt Igazgató Asszony, kedves Enikő! Kijelentem, hogy a személyemmel kapcsolatos állítások valótlanok. Mai nappal főrendezői állásomról lemondok a személyemet érintő ügy tisztázásáig. Kérem lemondásom tudomásul vételét. Tájékoztatlak, hogy a tegnapi napon hasonló indokkal kértem a Színművészeti Egyetemen tanári működésem szüneteltetését. Tisztelettel, Marton László.”
Sokszor nem is tudni ki a szerző. Gyakran idézek egy aristo álnéven írótól, gőzöm sincs ki ő, de remek cikkeket szokott írni. Ha fejbelőnek se tudom a nevét, de pusztán ezért kár volna kihagyni.