Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

iMre Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2156
FIFTY: ha lehet kemleld ki, hogy hol mit kell allitani az automatikus visszazarodashoz. Szerintem ez nem egy olyan nagy biztonsagi titok, hogy ne mondjak el. Valoszinu a taviranyito/bentikapcsolo ki-bekapcsolasanak bizonyos sorrendjevel, idozitessel csinaljak.
Mennyivel egyszerubb lenne ha az informacio eljutna minden Thalia tulajhoz es sajat kezuleg is beallithatnank.
Előzmény: FIFTY (2153)
Maresz Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2155
Hi!
Az ajtó bezáródását a váltókar előtti központi gomb (kis autó-piros pöty) hosszú nyomásával állíthatod be.
Ha még nem mentél el a kereskedőhöz próbáld meg.
Nekem tennap mutatták.

Maresz

Előzmény: FIFTY (2153)
hogmanay Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2154
Sziasztok!
Tegnap egy spontán "talin" vettem részt, mert este mentem kifelé a Váci úton (Újpest Központ magasságában) a középső sávban, és mellettem mind a két oldalt szintén Talicska suhant!! :-)) Jó érzés volt látni. :-)
h
FIFTY Creative Commons License 2002.11.21 0 0 2153
Üdv kARESZ!

Látod nem te vagy az egyetlen , aki alkalmi, 6-8 ujjas dislexiában szenved! Ha mondanivalód van a dCi-vel kapcsolatban csak rajta; kódold ide, majd akit érdekel megfejti!

A mienkében még csak 800 km van, eddig nem ciripel. Zörögni csak akkor szokott, ha a tartalék szemüvegem, vagy a telefontöltőt "meztelenül" teszem a kesztyűtartóba. Szóval ebbe valami bélésfélét ki kell találni. Jelenleg a sapkám funkcionál erre a célra.

Ma viszem vissza, hogy az ajtó "spontán" visszazáródást megtanítsák Neki.

A 4 lovas Yamaha csónakmotor + 2 garnítúra horgászcucc simán befért a puttonyba.

Előzmény: Maresz (2151)
ecoma Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2152
Szia Harrypoti!
Nekem is van valami hangja, de nem ua!
Ennek nincs köze a rugózáshoz.

Ötlet:
Thalálka, egyeztetés, összenézés, közös fellépés ha ua!

A kettőből csak összehoznak 1 jót!:-)
(De az sem baj ha mindkettő csendes lesz)

Előzmény: harrypoti (2129)
Maresz Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2151
A betükkel mindíg bajba vagyok, ezért inkább csak olvasom a fórumot.Meg persze csúnya az írásom is.
Előzmény: v__tibor (2145)
v__tibor Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2150
Szerviz info a hőmérővel kapcsolatban: a gyártósoron beszerelt elektronika a kábelkötegelés függvénye, azaz ha van elektromos tükörhöz menő kábel, vszínűleg van hőmérő is, úgy ahogyan ezt korábban kilogikáztuk.
LUKI Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2149
Honnan tudod? Lehet, hogy Merci, csak el akart dicsekedni Vele.:-))
Előzmény: v__tibor (2145)
sidespin Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2148
mint talán tudjátok az év autója renault megane. Ezt is fogják nyomni 1.5 dcivel:)))
ABTGolf4 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2147
Okés!

Kellene hirdetnünk vmi karácsonyi akciót, nem?

(ha másért nem akkor azért, hogy nekem legyen miből karácsonyi ajándékot venni)

:-)))

Snatch02 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2146
Es garantalt minoseg :)))))

Amugy telleg vehecc tole, mindenkinel bevalt.
(ABTGolf4: akkor 5% ezert a dumaert ahogy megbeszeltuk :)))

Előzmény: ABTGolf4 (2144)
v__tibor Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2145
Nem inkább dCi-d van? Az olajat csak a pálca fogja jelezni. A tücsök pedig hamarosan beköltözik...
Előzmény: Maresz (2143)
ABTGolf4 Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2144
Üdv Thalias!

Van már CD-tárad?
Ha nincs vegyél tőlem, nálam a legolcsóbb, csak 30pénz! (micsoda telemarketing duma)

Már majdnem mindenkinek van itt, ne lógj ki te is a sorból!

:-)))

Maresz Creative Commons License 2002.11.20 0 0 2143
Szevasztok Thalicskások!!

Nov.19-étől én is boldog tulajdonosa vagyok egy cdi-nek .
Várom mindenki véleményét(jó, rossz)a lenti emil címre.
Az írásaitokból ítélve mindenki elégedett, kivéve a kormány ciripelést. Ez utóbbit mikor kezdi el csinálni??
Az enyimben már 120 kilóméter van, és nem jelzi az olajszintet.
Írjatok

Maresz

koller.marton@baumag.hu

simine Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2142
dCi, tunék mesélni USA beli 3 sávos autópályás élményeket:)) Ahhoz képest azt mondom itthon nagyon kulturáltan autózunk autópályán. Na az is igaz, úgy általában nagyon kultúrálatlanul tesszük, de bocs nem offolok tovább.
simine
Előzmény: dCi (2136)
dCi Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2141
Krike: 13.800 nál vagyok. Egyszer bejelentettem szervizre de nem tudtam elvinni, így tovább hallgatom a pattogást (vagyis feltekerem a rádiót :-))

LUKI: Én is így gondolom. Senki ne sértődjön meg de sajnos a 2-nél szélesebb autópályánk még nem volt és mindenki ragaszkodik a rossz beidegződéshez. Igenis érvényes a kötelező jobbra tartás (minden politikai felhang nélkül :-)) - amúgy tetszett az ide vágó megjegyzés - a KRESZ szabályok szerint. Balesetveszélyesebb tartósan a középsőben menni. Sajna én is úgy látom, ha lesz már legalább 300 km 3 sávos autópályánk onnantól jópár év míg hozzászokunk a kultúrált közlekedéshez.

Előzmény: LUKI (2139)
krike Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2140
Azt hittem, hogy már bevitted, hogy megnézzék, mi a baj vele.Mennyi km-t raktál már bele ajószágba?Végül is nekem mákom volt, mert a mi autónkból csak az olaj folyt:)))))))))De megcsinálták!!!
LUKI Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2139
Sziasztok!

Off: Szerintem azért lehet, mert nem hisznek a szemüknek, meg "nehogymáá 100-al a szélén menjek!" Szerintem van rá Sély, hogy úgy 10-15 év múlva néha néha letérjen egy-két olyan sofőr is aki nem jár rendszeresen külföldre! Szóval még ha a középső sávban is, de határozottan megyünk az EU-ba.":-). Sokkal biztonságosabb lenne a dolog, ha tudatosulna a szélső sáv létezése is. Vannak országok, ahol egy ilyen autópályán több 100 km-et autózhatsz 160km/h körüli sebességgel anélkül, hogy legbelülre kellene menned...

Sokat olvasgattam régen a Thalicska topicot, mert nagyon szimpatikus nekem ez az autó és augusztusban igen erősen foglalkoztatott egy dci változat beszerzése, de a végén elmaradt. Szóval átéltem az első kerekek kopogása okozta depressziót Harrypotival stb.:-))

Azért márkatárs leszek ha minden igaz, esetleg már a jövő 7-en, de nem Thalia személyében.

Szóval jó olvasni, hogy elégedettek vagytok az autóval. Szimpátiám fő oka az, hogy annyi negatív véleményt hallani a Thalia-ról (a kivülálloktól!), miközben motorjait tekintve igen korszerű autó. Sajnos a legtöbb embernél a divat, a külső, a közhangulat a döntő.

Nálunk nem! :-)

Bocs a könyvért és jó Thalicskázást!!!

ABTGolf4 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2138
Legalább onnan kerülöd ki ahonnan neked a legszimpatikusabb. Jobbról vagy balról.
De felfoghatjuk úgy is hogy mindenki független politikai beállítottságú és nem akar se jobbra se balra húzódni.
Snatch02 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2137
Akkor van Clional is, ebben is tevedtek. :)
Azert, mert 130-al jo nekik a kozepso sav. Amugy en is ott szoktam menni, 170-el. :)

Köny: sajna nekem folyton hallhato, termeszetesen csak kormanyozasnal.

dCi Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2136
Az enyém Clio mégis ciripel a kormány és pattog a tetőkárpit.

Offtopic: Szerintetek miért van az, hogy az új 3 sávos autópályán mindenki a középső sávban megy, még akkor is ha a jobb oldal teljesen üres?

Snatch02 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2135
Ja es meg annyit, hogy allitolag ua a szerkezete mint Clionak, es Clional nincs is ez a jelenseg.
Előzmény: Köny (2133)
Snatch02 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2134
Tudomasom szerint nem a szervo, hanem a legzsak vezeteke csinalja. De hogy miert es hogyan? Azt nem tudom, nem vagyok szerelo.
Előzmény: Köny (2133)
Köny Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2133
Ez a kormányciripelés tényleg idegesítő lehet. Lehet, hogy a szervó csinálja? Mindig ciripel?
Érdekes, mert a Clionál nincs ilyen jelenség.

Üdv.

Köny

ABTGolf4 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2132
Remélem vmi goromba kerék van már a gépen!
Meg a rugók is 60mm-rel rövidebbek a gyárinál!

Igen? Akkor jöhet a cstérszárny!

Snatch02 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2131
Kicsit kellemesebb tema:
Tud valaki arrol valamit, hogy lehet-e gyari spoilereket kapni a Thaliahoz? En speciel hatso legterelo szarnyra gondoltam, olyan jol nezne ki vele a kicsike :))
Snatch02 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2130
Kormanyciripeles: most beszeltem szervizzel, penteken megint visszamegyek. Beismerte a fazon, hogy szinte mindegyik Thalianal elojon ez, azt is mondta, hogy mi okozza. Meglepetesemre meg azt is hozzatette, hogy ezt nem lehet megoldani, elo fog jonni mindig. Kerdeztem, akkor mi ertelme bemennem ujra? Hat hogy megnezzek, nehogy a kapcsolot vagy mit ott becsavarjon vagy valami ilyesmi. En nem akarok minden heten szervizbe jarni azert, hogy nehogy becsavarja azt a kapcsolot!!!
harrypoti Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2129
Ecoma,
Megint kopog....! :(((
ABTGolf4 Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2128
HűhaLacának üzenem, remélem nem későn, hogy csütörtökön elküldtem neki a tárat, elvileg már pénteken odaért. Remélem otthon van a napokban, nem örülnék neki ha a postán elkallódna!

Bye, Thaliasok!

Bart S. Creative Commons License 2002.11.19 0 0 2127
Hi Thaliások!

Visszatérnék a ciripelő kormány esetére!
Van olyan közöttetek, akinek véglegesen elhárították a dolgot?
Amikor megcsináltattátok mit mondtak a szerelők, veszélyes lehet, mert mondjuk a légzsák nem fog működni, vagy csak egy kellemetlenség, hogy hallgatni kell?

U.i.:
-Köszönöm az önmagától visszazáródó központi zárról leírt tanácsokat, meg fogom próbálni a szervízben bekapcsoltatni.

Köszi!

B.S.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!