FIFTY: ha lehet kemleld ki, hogy hol mit kell allitani az automatikus visszazarodashoz. Szerintem ez nem egy olyan nagy biztonsagi titok, hogy ne mondjak el. Valoszinu a taviranyito/bentikapcsolo ki-bekapcsolasanak bizonyos sorrendjevel, idozitessel csinaljak.
Mennyivel egyszerubb lenne ha az informacio eljutna minden Thalia tulajhoz es sajat kezuleg is beallithatnank.
Hi!
Az ajtó bezáródását a váltókar előtti központi gomb (kis autó-piros pöty) hosszú nyomásával állíthatod be.
Ha még nem mentél el a kereskedőhöz próbáld meg.
Nekem tennap mutatták.
Sziasztok!
Tegnap egy spontán "talin" vettem részt, mert este mentem kifelé a Váci úton (Újpest Központ magasságában) a középső sávban, és mellettem mind a két oldalt szintén Talicska suhant!! :-)) Jó érzés volt látni. :-)
h
Látod nem te vagy az egyetlen , aki alkalmi, 6-8 ujjas dislexiában szenved! Ha mondanivalód van a dCi-vel kapcsolatban csak rajta; kódold ide, majd akit érdekel megfejti!
A mienkében még csak 800 km van, eddig nem ciripel. Zörögni csak akkor szokott, ha a tartalék szemüvegem, vagy a telefontöltőt "meztelenül" teszem a kesztyűtartóba. Szóval ebbe valami bélésfélét ki kell találni. Jelenleg a sapkám funkcionál erre a célra.
Ma viszem vissza, hogy az ajtó "spontán" visszazáródást megtanítsák Neki.
A 4 lovas Yamaha csónakmotor + 2 garnítúra horgászcucc simán befért a puttonyba.
Szerviz info a hőmérővel kapcsolatban: a gyártósoron beszerelt elektronika a kábelkötegelés függvénye, azaz ha van elektromos tükörhöz menő kábel, vszínűleg van hőmérő is, úgy ahogyan ezt korábban kilogikáztuk.
Nov.19-étől én is boldog tulajdonosa vagyok egy cdi-nek .
Várom mindenki véleményét(jó, rossz)a lenti emil címre.
Az írásaitokból ítélve mindenki elégedett, kivéve a kormány ciripelést. Ez utóbbit mikor kezdi el csinálni??
Az enyimben már 120 kilóméter van, és nem jelzi az olajszintet.
Írjatok
dCi, tunék mesélni USA beli 3 sávos autópályás élményeket:)) Ahhoz képest azt mondom itthon nagyon kulturáltan autózunk autópályán. Na az is igaz, úgy általában nagyon kultúrálatlanul tesszük, de bocs nem offolok tovább.
simine
Krike: 13.800 nál vagyok. Egyszer bejelentettem szervizre de nem tudtam elvinni, így tovább hallgatom a pattogást (vagyis feltekerem a rádiót :-))
LUKI: Én is így gondolom. Senki ne sértődjön meg de sajnos a 2-nél szélesebb autópályánk még nem volt és mindenki ragaszkodik a rossz beidegződéshez. Igenis érvényes a kötelező jobbra tartás (minden politikai felhang nélkül :-)) - amúgy tetszett az ide vágó megjegyzés - a KRESZ szabályok szerint. Balesetveszélyesebb tartósan a középsőben menni. Sajna én is úgy látom, ha lesz már legalább 300 km 3 sávos autópályánk onnantól jópár év míg hozzászokunk a kultúrált közlekedéshez.
Azt hittem, hogy már bevitted, hogy megnézzék, mi a baj vele.Mennyi km-t raktál már bele ajószágba?Végül is nekem mákom volt, mert a mi autónkból csak az olaj folyt:)))))))))De megcsinálták!!!
Off: Szerintem azért lehet, mert nem hisznek a szemüknek, meg "nehogymáá 100-al a szélén menjek!" Szerintem van rá Sély, hogy úgy 10-15 év múlva néha néha letérjen egy-két olyan sofőr is aki nem jár rendszeresen külföldre! Szóval még ha a középső sávban is, de határozottan megyünk az EU-ba.":-). Sokkal biztonságosabb lenne a dolog, ha tudatosulna a szélső sáv létezése is. Vannak országok, ahol egy ilyen autópályán több 100 km-et autózhatsz 160km/h körüli sebességgel anélkül, hogy legbelülre kellene menned...
Sokat olvasgattam régen a Thalicska topicot, mert nagyon szimpatikus nekem ez az autó és augusztusban igen erősen foglalkoztatott egy dci változat beszerzése, de a végén elmaradt. Szóval átéltem az első kerekek kopogása okozta depressziót Harrypotival stb.:-))
Azért márkatárs leszek ha minden igaz, esetleg már a jövő 7-en, de nem Thalia személyében.
Szóval jó olvasni, hogy elégedettek vagytok az autóval. Szimpátiám fő oka az, hogy annyi negatív véleményt hallani a Thalia-ról (a kivülálloktól!), miközben motorjait tekintve igen korszerű autó. Sajnos a legtöbb embernél a divat, a külső, a közhangulat a döntő.
Legalább onnan kerülöd ki ahonnan neked a legszimpatikusabb. Jobbról vagy balról.
De felfoghatjuk úgy is hogy mindenki független politikai beállítottságú és nem akar se jobbra se balra húzódni.
Kicsit kellemesebb tema:
Tud valaki arrol valamit, hogy lehet-e gyari spoilereket kapni a Thaliahoz? En speciel hatso legterelo szarnyra gondoltam, olyan jol nezne ki vele a kicsike :))
Kormanyciripeles: most beszeltem szervizzel, penteken megint visszamegyek. Beismerte a fazon, hogy szinte mindegyik Thalianal elojon ez, azt is mondta, hogy mi okozza. Meglepetesemre meg azt is hozzatette, hogy ezt nem lehet megoldani, elo fog jonni mindig. Kerdeztem, akkor mi ertelme bemennem ujra? Hat hogy megnezzek, nehogy a kapcsolot vagy mit ott becsavarjon vagy valami ilyesmi. En nem akarok minden heten szervizbe jarni azert, hogy nehogy becsavarja azt a kapcsolot!!!
HűhaLacának üzenem, remélem nem későn, hogy csütörtökön elküldtem neki a tárat, elvileg már pénteken odaért. Remélem otthon van a napokban, nem örülnék neki ha a postán elkallódna!
Visszatérnék a ciripelő kormány esetére!
Van olyan közöttetek, akinek véglegesen elhárították a dolgot?
Amikor megcsináltattátok mit mondtak a szerelők, veszélyes lehet, mert mondjuk a légzsák nem fog működni, vagy csak egy kellemetlenség, hogy hallgatni kell?
U.i.:
-Köszönöm az önmagától visszazáródó központi zárról leírt tanácsokat, meg fogom próbálni a szervízben bekapcsoltatni.