Keresés

Részletes keresés

pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -3 2 4581

Óh, ezt nem tudtam.

Illetve csak azt láttam, hogy van olyan topik, ahol a 100-as korlát szerepel a topikleírásban, azt nem tudtam, mi a háttere, hogyan működik.

Köszi! 

Előzmény: MrJones512 (4578)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 -1 3 4580

"Némi fáradtságot éreztem a beszédéből, de nem is csodálom, iszonyat profi rendezvényei vannak, és ennek a szervezése nem kevés energiát vesz ki belőle is."

Már a tüntetési felvételen is hallottam - és ez végig zavart is -, hogy Magyar borzasztóan "rosszul" beszél: gyakorlatilag minden mondatát magasan, viszonylag energiadúsan kezdi, a mondat végére pedig leviszi ezt az energiát. Sokszor szinte még ott is kijelentő módba kerül a mondat végére, ahol a szövegben kérdőjel áll.

Ez így nem egy forradalmi beszéd, hanem annak épp az ellenkezője - egy folyamatos nyugtatás.

Eddig én is azt hittem, hogy csak fáradt. Elvégre mondta is, hogy éjszaka még írta a szövegét...

Aztán most, az történt, hogy ma, pár órája néztem egy videót és valamelyik elemző műsorban bevágtak egy részletet a beszédből, ahol tisztán csak ezzel az effektekkel szól pár mondatot, és végre bevillant: a papok beszélnek így a szószékről.

Előzmény: Hümmögőpipőke (4177)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -3 2 4579

Hát igen, sajnos a lejárató médiából van több ebben az országban, és arra van igény is.

Pedig a tényfeltáróból kéne, hogy több legyen. Szerintem arra is lenne azért igény. 

Előzmény: <(*!*)> (4562)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4578

"Vannak olyan topikok, ahol legalább 100 hozzászólásodnak kell lenni ahhoz, az adott topikban is hozzászólj."

Ahhoz aktív topikmoderátor kell, mert nem "automatizálható" (értsd: a fórumszoftverben nincs ilyen fícsör, tehát egy modinak kézzel kell csinálni).

Max. életkorhoz kötött topikkorlátozás van: nem írhatnak friss regesek, egy hetesek, biciklisek, kisautósok, undzovájter, undzovájter...

Előzmény: pákosztos cica (4359)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 4 4577

"Bocs. A tények makacs dolgok. :)"

Bélának pünkt olyan ritkán hagyja el "tény" (vagy akármilyen érdemi hozzászólás) a billentyűzetét, mint amilyen sűrűn répáskóla.

Ami persze nem baj, mer' a Trollfilter ugyanúgy eltakarítja az ő répáskóláját is, mint bárki másét.

Előzmény: pákosztos cica (4326)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 4 4576

"Nem, nincs olyan, hogy csalódott fideszes. Ez oximoron. A kemény bázis olyan mértékben megtévesztett - és most finom voltam -, hogy soha nem fog átszavazni senkire, mert ezzel belátná, hogy az elmúlt 14 évben hülye volt."

Nézd, azért a Fidesz szavazótábora sem kizárólag agyhalott zombikból áll, akik életük árán is "csakazorbán" - bár a Rogán-Habony művek mindent megtesz azért, hogy így legyen.

Szóval a néhány százezres "kemény mag"-ot leszámítva bizony ott van még vagy kétmillió olyan szavazó, akiből már rendesen morzsolódott is lefelé (tavaly óta 500K-t mondtak a statisztikusok, ami kurvára nem kevés), illetve simán el lehet szipkázni.

Előzmény: pákosztos cica (4294)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4575

"Azért kérdezem, mert azért gondoljunk csak más tüntetésekre, pl. internetadó, ott voltak bőven rendőrök. 

Szóval nekem azért ez is gyanús, nem kicsit."

Egyszer azért próbálj meg egy 200K-s tömeget sikeresen provokálni csak a jelenléteddel... :)

Najó. Inkább ne!

Előzmény: pákosztos cica (4291)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4574

"2 hónap van az EP választásig, ha addig nem hibázik MP túl nagyot, és egyben tudja tartani a követőit, akkor okozhat meglepetéseket."

Eggen... csakhogy az EP-választás - noha afféle pillanatnyi "közvéleménykutatásnak" jó, igazából nem érdekes. Ami érdekes lenne, az a parlamenti választás, de addig még sok víz lefolyik a Dunán.

2026-ban Magyarnak akkor lenne esélye, ha addigra sikerülne legalábbis pár nagyhalat elvitetnie vezetőszáron, lábbilincsben és Orbánnak is legalább megmutatnia belülről az ügyészség épületét. Mármint nem látogatóként...

Ilyenek nélkül viszont joggal fogják ráhúzni, hogy lufi a csávó.

Ezt viszont át kellene vernie Polton.

"És a magyar olyan, hogy szeret a győztes mellé állni."

Pontosan! A fentiek lennének azok az eredmények, amelyek győztessé - de legalábbis komoly ígéretté - tehetnék.

Előzmény: Hümmögőpipőke (4289)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4573

"(ő nem szimpatizáns, csak nézzük, már megint kinek dőlt be anya címszóval érkezett)."

Hahh! Haladéktalanul nyakonverni a pimaszt! :D

Előzmény: Hümmögőpipőke (4273)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.10 -2 0 4572

Brian: Nem én vagyok a messiás!
- Szerintem te vagy. Én tudom. Követtem már egy párat. Éljen a messiás!

Előzmény: kibé1 (4568)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4571

"Minél rövidebb, a kétbites magyar átlag-választópolgár számára is érthető, de főleg megjegyezhető cimkék: soros; háborúpárti; dollárbaloldal; migráns; és most MP-vel kapcsolatosan a "messiás". Figyeld meg, hogy pár napon belül MP = messiás lesz a narratíva. Ezt Bohár nem a saját ujjából szopta. Ezt mondták neki, hogy minden mondatában el kell hangozzék."

Igen, csakhogy két probléma is akad a dologgal:

1. a "messiás" egy pozitív jelentéstartalmat hordozó szó. Vagyis lejáratásra alapból alkalmatlan.

Természetesen a megfelelő méretű cinizmussal át lehet értelmezni ezt is negatívvá - valószínűleg a jelző kiötlőjének meg is volt ez a mentális defektusa -, de ehhez idő kell. Viszont ha ez sikerül, akkor...

2. a szó a kereszténységhez kötődik, nevezetesen Jézushoz, ugye... 

Nos, ha fikára használják a Megváltó legfőbb attribútumát - magát a megváltóságát -, az alaphangon is egy hatalmas rúgás a Fidesz-KDNP keresztényi részébe.

Szóval a messiásozással a rogáni propahantaművek sok-sok erőlködéssel rúghatnak akár egy öngólt is.

Csinálják csak! :)

Előzmény: In Lak'ech (4468)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4570

"De nekem az a hazám ahol születtem, élek.

Nem pedig ahol jól lehet keresni."

Csakhogy Zsurbi nem ezt mondta: "Hidd el nekem, Németország rámsimul, mint egy ismerős ház."

Hol van ebben a pénz?

Előzmény: kibé1 (4369)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4569

"Hosszútávon pont azok biztosítanak mindent, akik nem a regnáló hatalom ellen vannak, hanem átveszik a regnáló hatalom kommunikációs mantráját és a semmilyen hatalommal nem rendelkező ellenzéket hibáztatják mindenért. Ügyes. És működik. :( "

Minden szavaddal egyetértek.

Először csak meglepett, amikor ellenzékinek számító arcok - szakemberek included - szájából hallottam a rogáni paneleket. Ma már határozottan idegesít.

Mintha mindenki elfelejtette volna azt az aranyszabályt, hogy a propahanta hazudik. Mindig.

Még akkor is, amikor "nem bontja ki az igazság minden szeletét", ugye...

Előzmény: pákosztos cica (4503)
kibé1 Creative Commons License 2024.04.10 -1 0 4568

Rózsadombi messiás

Előzmény: m a l a r k y (4567)
m a l a r k y Creative Commons License 2024.04.10 -1 1 4567

Ray Ban unisex

m a l a r k y Creative Commons License 2024.04.10 -1 2 4566

Megdöbbenéssel értesültem tegnap este, hogy szombati megmozdulásunk egyik felszólalóját, Tarr Zoltánt a közreműködése miatt hétfőn azonnali hatállyal elbocsátották munkahelyéről. Minthogy Zoltán próbaidős alkalmazott volt egy állami technológiai cégnél, jogi aggályt aligha emelhetünk, de súlyos erkölcsi elveket sért és alaptörvény ellenes , ha valakit véleményéért és annak felvállalásáért utcára tesznek. Zoltán egyetlen “bűne” az volt, hogy a Talpra Magyarok Közössége által szervezett szombati százezres megmozduláson civil felszólalóként, református lelkészi mivoltában felemelte szavát az egyház és állam káros összefonódásával és a sokunk számára elfogadhatatlanul eljáró Balog Zoltán püspökkel szemben.

Kell-e ennél ékesebb bizonyíték egyház és állam kóros és elfogadhatatlan összejátszására, minthogy Zoltánt már a békés gyűlésünket követő első munkanapon elzavarták? Lehet, hogy egy újabb Balog Zoltán-féle közbenjárás megvalósulásáról van szó? Ha így volt, akkor Cézárként ülve papi trónuson, hol kegyelmet, hol “kivégzési” utasítást oszt. A magát családbarátnak mondó kormány világos és egyértelmű utasítása alapján egy háromgyerekes apát tettek utcára azért, mert a hatalom nem tűrheti, hogy egy olyan eseményen szólalt fel, amely nem a fennálló rendszert és annak vezetőjét dicsőítette. Egy dolgos családapa vált álláskeresővé a hatalmukat féltők kicsinyes bosszújából.

Köszönöm én is Zoltánnak és a hozzá hasonló sokaknak, hogy vállalva az esetleges retorziókat kiálltak és kiállnak, mert “nem a félelem lelkét kapták”.

Az állami intézmény ugyan elveszített egy sokoldalú, a vezetők által elismert szakembert, viszont a Talpra Magyarok Közössége és hazánk nyert egy minden szempontból alkalmas európai parlamenti képviselőjelöltet. Ezennel felkérem Zoltánt, hogy a hamarosan bejelentésre kerülő pártunk listáján mérettesse meg magát a magyar választok előtt és amennyiben bizalmat kap június 9-én, úgy legjobb tudása és lelkiismerete szerint képviselje hazánk és minden magyar érdekét az Európai Parlamentben.

Tarr Zoltán református lelkész, sok területnek és témának szakértője. Foglalkozott az egészségügy, a köz-, és felsőoktatás működésével. Hazai és nemzetközi rendezvények szervezésében mutatta meg közösségi és együttműködési készségeit. Hazai és EU projektek szervezésében és lebonyolításában szerzett gazdag tapasztalatot, különös tekintettel közvetlen uniós forrásokra. Az utóbbi években a mezőgazdaság és az ipar digitalizációjával foglalkozott és egyik alkotója volt az első magyarországi, hivatalos okos város stratégiának. Három tinédzser gyermek édesapja, az operától a funkyig sokféle zenét szerez, de DJ-ként az igazi klasszikusokat pörgette.

Magyar Péter

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 4 4565

Nekem most már is ki kell üvöltenem magamból, hogy mocskos valamilyen desz. Én már 14 éve ugattam erről, hogy nekem mennyire fáj alkotmányjogilag és társadalomszervezésileg az, ami itt folyik, erre nincsenek szaval. Ki kell üvöltenem magamból, amit mondtam. Ezt szerintem  Opi nem tűri hosszú távon, és állandóan ezen rugózva, amit megértek, bár Opival bennünk valamiféle közös, hogy amikor én vagyok ennyire elszállva, akkor igyekszem normális lenni újabban., és párbeszédképes. mert megértjük egymást, és még a seggét sem nyalom, és ő is eszméletlenül toleráns velem szemben, mert megérti az én fixációimat. Nem fog törölni-.talán-, mert végtelenül korrekt az ilyen kényes témákban velem szemben  és ha kiismert valakit, akit ismer egy ideje a fórrumról, és néha dúvad. de alapvetően normás,gondolkodó, akkor tudja, hogy az egy fórumszinten normás ember, csak erősen túlfűtött., és potencionálisan maligános, de őszinte a saját olvasatában, valóságában. 

Asszem, ez határfeszegető volt, full extrásan,, de ebben én nagymester voltam  a magam szintjén mindig is. Ha kiveszitek, a ti dolgotok, ha kitiltotok, a ti dolgotok és elfogadom, én ennél őszintébben nem tudok jelenleg küzdős-normálisan visszafogottam megnyilatkozni erről. Jé éjt:)

búvár-halász Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4564

(különben lehet, sőt esélyes, hogy csaló volt, mert utólag belegondolva az utónevemet nem mondtam, és rá se kérdezett. Ezek szerint viszont akkor már a csalók is ilyen géphangos technikákat használnak. Hmm.)

Előzmény: búvár-halász (4563)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.09 0 2 4563

Na, lecsengett a politika java. Ma felhív egy krapek az egyik nagybanktól, amelynek nem vagyok ügyfele, bemutatkozik, én is, majd anélkül, hogy egy büdös szót szólt volna róla, hogy mi a bánatot akar  tőlem, már át is rakott a szokásos a beszélgetést rögzítjük gépi süketelésre. Abban a pillanatban kinyomtam. Komolyan, most már így tolják, hogy anélkül, hogy tudnám, hogy mi a bánatot akar tőlem, végighallgatom a süket szövegét? Én még azokat is kinyomom mondat közben, akik elmondják, hogy honnan és milyen reklámcélból kerestek meg. (ja, és semmilyen tartozásom sincs senkinek sem, így az adott banknak sem). Ezt csak ilyen szösszenetként most.

<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4562

Nem tudom, hogy ki fizeti ...

A jelenlegi rezsimnek van épp elég ellensége ...

Sokaktól vettek el sokmindent ...

Ha most az kiderülne, az csak a lejárató médiának volna alapanyag ...

Előzmény: pákosztos cica (4561)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -5 2 4561

Ez csak bulvár. Messze van a botránytól. 

Messze nincs botrány, terelés folyik a kegyelmi ügyről.. meg jaj, mindenről! 

Centralizálnak és lopnak tovább, miközben katonasorba állítanak szavazókat az ő harcosukért. 

Azt kell mondanom, ez a rogán tud valamit. Ja, és pénz az van náluk dögivel. 

Mert arra kicsit sem reagált, hogy ki fizeti MP cechét.. 

Előzmény: <(*!*)> (4560)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4560

A botrány most tört ki ...

Előzmény: pákosztos cica (4557)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4559

OVi-nak az álmatlan éjszakáit megértem ... Ki tudja, hogy Lölőnél tényleg jó kezekben van e a megszerzett préda! ...

Ha nem lesz OV kezében a hatalom, lehet, hogy Andi ölében nyomósabb érvet talál a megtartására! ... 🤣

Előzmény: pákosztos cica (4554)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4558

A pszichopaták töredéke gyilkol. Aki közülük a hatóság figyelmébe kerül, csak arról tudsz megállapításokat tenni, a társadalomban megbúvó átlagos pszichopatákról még te se tudod, hogy azok. :)

Előzmény: Lelkis Béla (4545)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -3 2 4557

3 év kontra mi lenne?

Mert szerintem 14-nél tartunk. :D 

Előzmény: <(*!*)> (4555)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -3 2 4556

Miután semmit nem tudok tenni, ezért csak hagyni tudom, hogy kifussa magát. 

De még ne is beszéljek róla, főleg, hogy nem én kezdtem? :D

Csillagszemű rontott rám a sötét barikádból. :D  

Előzmény: Törölt nick (4552)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4555

Akkor mégsem mondott le 2006.-ban .... pedig ...

OV is megteheti még annyi késéssel mint a Fletó ...

Előzmény: pákosztos cica (4551)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -3 2 4554

:DD

Én meg nem szoktam. 

Mert kevesebbet kéne beszélnie, meg táncolnia, meg káromkodnia. 

Egyébként orbánnak nem csak Gyurcsány az igazi mumusa. Lölö is. 

Mert bár nem releváns a felmérésem, de akik lefogyni képesek, azokban erő van, még ha lakatosok cikroszerelők is. Nem tudhatom, hogy van lepapírozva a dolog, de szerintem orbánnak egy nyugodt éjszakája nincs. Nem lennék a helyében. Nehéz karma. 

Előzmény: <(*!*)> (4549)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4553

Jóvanna, már úgyis jelentetted, nem? :)

Előzmény: Nyúlszájú (4530)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4552

Szerintem te nagyon belelovaltad magad ebbe, kb. mint a viccben: "akkor baszd meg a fűnyíródat, sündisznócska!" :)

Szerintem egyik oldalon se kell ennyire elköteleződni se pro, se kontra M.P ügyében. Hagyni kell, hogy kifussa magát. Ha a csalódástól félve vagy jogos kételyek okán pszichopatázod, akkor már a fidesznek hittél. Akarsz te a fidesznek hinni? Csak azért, mert nem szimpatikus Magyar Péter?

Előzmény: pákosztos cica (4533)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!