A zárt kapus meccs /meccsek is egy csapatot sújtanak lásd amikor pár évvel ezelőtt zárt kapus volt egy magyar-román (akkor volt Jenő emlékezetes kiabálása )
Svájc-Románra mit mondtok, gondoltam leszaladok még a lottózóba.
Én X2-re tennék alapból mert Svájcnak jó az X, míg a románoknak minimum az X kell. A franciák épphogy megverték őket míg Svájc majdnem X-elt az 50percig emberhátrányban lévő albánokkal...
Nem az EB-re gondoltam, lesz azt hiszem jó pár felkészülési meccsük a VB-re. De ha kizárják őket az mindent a feje tetejére állíthatna a csoportban. Nem lenne igazságos a szlovákokkal szembe, hogy ők megküzdöttek a három pontért ellenük, Angliának pedig az ölébe hullana, ahogy Wales-nak is
Állítólag vannak rendezők, akik nagyon odafigyelnek a beléptetésre. Őket kellene inkább hazazavarni és felkészültebb komolyabb személyeket odaállítani a kapukhoz.
Ez nem igazságos büntetés, sose volt az, de viszont hatásos. EB-n meg képtelenség zárt kapuk mögött játszani. Attól meg nem lesz rend és fegyelem az UEFA, nagy, ország-világ által figyelt eseményén, ha az orosz válogatott majd valamikor a következő meccsét zárt kapuk mögött játssza.