Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Hány évesen kezdett teremni neked a vadcitrom? Nekem van egy majdnem 1,5 méteres dagadt példányom....de se virág se termés... ráadásul idén ősszel a leveleiből is hullatott, a tavalyi hideg telet fél centis visszafagyással áttelelte, rajta maradt az összes levele.
Sziasztok---több száz darab vadcitrom=poncirus trifoliata mag keresi gazdáit --sajnálom őket veszendőbe menni----a németektől már kicsikartam több asimagot cserébe--betelt náluk a piac ----natürlich ingyen és bérmentve. Üdv Robi
Nekem van Costa-Ricai guavám+ van még valamilyen guava mag amiről csak annyit tudok hogy nem szamóca. A golgoták már telelnek és ilyenkor már nagyon rosszul gyökeresednek. A szentjánoskenyérfa érdekelne.
Az alábbi magokat cserélném, kizárólag magok érdekelnek, lehetőleg chili, érdekes zöldség magok, és érdekes virág magok is jöhetnek (megbeszélés tárgya). Van, amiből csak kevés van, így foglalási sorrendben postázok.
Chili magok cserére: black pearl, numex twilight, sárga chili, lila chili (nevüket nem tudom sajnos), jalapeno, sárga és piros habanero, habanero caribbean red
Paradicsom: Sárga és piros körte paradicsom, lucullus paradicsom, ökörpari
Édes paprika: kápia, sárga és piros kaliforniai
Fűszernövény: rucola, piros lombú, citrom illatú, klasszikus és iráni bazsalikom (4 féle), borsikafű, oregano
virág: kék hajnalka, harangvirág, kamilla
Kizárólag olyan magok érdekelnek, melyeknek lehet tudni a nevét (ez chili esetében lényeges nagyon nekem)
akit érdekel csere, az alábbi e-mail címen keressen: alexa84@citromail.hu
Később lehet róla szó, de most még nem tudok adni, mert van piros akácom is, és szinte a levele teljesen egyforma. Nem tudom megkülönböztetni őket, majd csak akkor ha virágzik.
A margaréta bec.neve a margit.Réti margaréta-chrysanthemum leucanthemum valahun réti margitvirág
A margareták krizantemok.Az "illatuk" árulkodó.A fészekvirágzat kb 3-6 cm.Nagyon gyorsan terjed.A kép hitványka.A napon érzi jól magát és aki kattingat fehér virágra,az tudja mennyire nehéz nem homálosat csinálni szűrő nélküli géppel. :)
Szia Vitya! A réti margitvirágról van képed? Vagy hol találom meg? Rákérdeztem a gugliban a margitvirágra és nem dobott ki semmilyen választ. Végül valahol rátaláltam a cserjés margarétára - állítólag ő a margitvirág. Akkor milyen a réti?
Érdeklödni szeretnék hogy esetleg van e itt valaki akinek van ki maradva egy két szem , banán, vagy érdekesebb növényke magja .Nagyonn szeretnék. Cserébe paradicsom , vagy chili paprika magokat tudnék adni , vagy ki fizetem