World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
tegnap egy este alatt curator levereseig jutottunk. moroes es maidenen meg csiszolni de masodikra mindeketto lement. Opera event megint dorothyval es kis baratival eslore, curator harmadikra. a healer palanak azt hiszem az elkovetkezo 2 honapra eladosodott dkpban. csupa plate healer cuccok estek:)
tegnap 3ik probara lement Curator (2 healerrel!) majd utana a sakk event. vegul is nem rossz. vadiuj, ket guild osszeolvasadabol keletkezett csapat (ebbol ugye az egyik a mi mini guildunk zero raid tapasztalattal, amde skilles jatekosokkal). 3 raid nap alatt jutott el idaig. volt raid multhet szerdan, csutortokon meg tegnap. ahhoz kepest azt hiszem nem rossz:)
szemelyes siker, hogy BM hunterkent a top 3 dpsben voltam foyamatosan:) mindezt ugy hogy a D3-as settem az MM szett, es inkabb AP/Critre vagyok oltozve, az agilityim mindossze 220:)
szoval jo volt:) a heten elorol kezdjuk kara pucolast es remeljuk eljutunk princeig a kituzott 4 raidnap alatt.
nah, elemental ággal az a baj, hogy a talentág "alapja" a lightning mastery leghamarabb level 39en maxolható ki.. anélkül meg elég gyötrelmes
ráadásul itemizáció alacsony szinten elég siralmas, gyakran le kell ülni inni...
enha ehez képest gyors, egyszerű
ütöd a mobot, az meg eldől
manát főképp healre használsz (később persze stormstrike, meg egy-egy shock becsúszik), minimális downtime, középszar itemizáció (enhára itemizáció majd raid környezetben lesz siralmas, ugyanis mail loot, mint olyan, szinte kizárólag hunter, az meg nem az igazi)
tömören: level 39 alatt nem érdemes elementalozni, utána is lassabb, mint az enha, ha már átértél outlandra, onnantól érdemes igazán elementalozni - viszont a nature immun mobok miatt szenvedni fogsz)
Valamerlyik nap előkerült egy rég látott ismerős, még bőven BC előtt abbahagyta (az általam ismert legjobb de legőrültebb hunter volt btw, vaelbuffot rakott a reselőkre Vaelnál anno, meg ilyen nyalánkságok) és pár őskövülettel elkezdtünk nosztalgiázni. Épp ott tartottunk, hoyg emlékeztek a régi jó hajnali gyors DM ogre runokra? MIkor is egyik srác megszólal ventrin, ő még az életben nem volt DM-ben, az miaz...
Nagyon tetszik a kis sámánkám, akivel azonban ritkán van alkalmam játszani. Fórumos házisámánunk írna pár dolgot az alacsony szintű fejlődésről? Mindenhol azt írják, hogy az Enhancement-ágon érdemes elindulni, de én inkább lövőssámán szeretnék lenni. (Elemental) Vagy az 60 (70) alatt esélytelen? Pls. egy rövid összefoglalót, ha kérhetném.
Az eleje necces csak, van pár iszonyatszar pull, fearelős mobokkal. Ha nincs sok CC akkor az első fearből még kidancelsz de aztán cumi. Az elementál patrolok pullja érdekes, én sose merem meghúzni őket, egyszercsak a csapat lockja banisheli a nagyot és szerencsére pont jókor :D Az első boss a legelbaszottabb 5fős boss, utána már gyerekjáték az egész insta.
Panaszkodom: "Waze hónapok ota nem voltam itt" Member #1: Én még soha nem voltam Member #2: Én még soha nem voltam itt LOL Member #3: *Néma csend* Member #4: Izé, majd mondjátok mit húzzak.
^.^ Ennyi wipe régen egy full Karazanban nem volt, mint itt, de jól szórakoztam (de szerintem a többiek nem annyira).
Hűha. Volt már veletek olyan, hogy questet dobtatok el, de csak másodikra dobta amit akartatok, elsőre meg valami mást? Tegnap én 2 questemet dobtam így ki, egyik már completed volt... Csak CT_Core volt fent, nem is tudtam hogy van benne questlogra vonatkozó feature (ami mondjuk nem volt bekapcsolva)... Miafene lehetett ez?
csak egy ido utan tunik el, ha nem rendesen lepsz ki a jatekbol. Ezert ha harc kozbe dc-zel, lehet hogy halva ebredsz, de az is lehet hogy eletben elszel es melletted a mob meghalva:) Iyenkor tovabb folytatja az alap cselekvest.
Nálunk a Hakkar first kill volt ilyen. Bugos volt a harc, egyes karakterek DCztek miután a másik tank megkapta az első MCt :) Egész jól tankolt offlineban a csávó :D