Köszi a választ ! Régen hetente 2x jártam ki Nickelsdorfnál autóalkatrészért ( 1992-93 ban :) ) akkor még volt senki földje. :) Tavaly Görögországban voltam autóval nyaralni, Szerbián és Macedónián keresztül de az ugye nem EU. Ott azért ennyire nem egyszerű a határátlépés. :) Üdv. !
Nincs vám, nincs határőr, nincs semmi a két határ között. Hegyeshalomban a bódékat el akarják bontani.... Szóval arra figyelj, hogy a 60-as táblát tartsd be, mert szeretnek ott trafizni az osztrák bunkók(=rendőr)
Köszi a cikket ! Ezek szerint Ausztriában nincs ez a jogszabály, csak Németországban. Még arra vagyok kíváncsi hogy személy Vám-on átmehetek-e. Semmilyen árut nem szállítok sem oda, sem vissza, az autómat csak utazásra használom.
Nekem egy személyautóként használt gyári 6 személyes Vivarom van 2,9 t. a megengedett együttes össztömege. Az volna a kérdésem, hogy Ausztriában számíthatok-e valamiféle csesztetésre, vagy Magyarországhoz hasonlóan simán használhatom mint egy személyautót. ( kint szeretnék dolgozni, és ezzel járnék ki, illetve haza. 1-2 ember + a csomagok ) A válaszokat előre is köszi !
A nagynyomású szelep alapban zár ugyi. Egy kúp a kúpos furatban. És minden befecskendezésnél ez a kúp elemelkedik, és mellette megy el a gázolaj (ami szintén koptat, mint ahogy a folyók is vájnak maguknak medret). Ha ez a szelep már megkopott, akkor nem porlasztja el megfelelően az üzemanyagot, és ilyenkor pisil, nem porlaszt.
Az üzemanyag egy része a visszafolyó szelepen folyik vissza, ha már nem nyit rendesen a csúcs, akkor a bespriccelt mennyiség nagyobb része folyik vissza mint kellene, ekkor a motor biztos nem indul be....