Sziasztok! Én 29. jöttem meg Sartirol, az idő érdekes volt, sok szél és eső(!!!), de azért remek volt sok fürdéssel. Biztos bennem van a hiba, de sok kivetnivalót nem találtam sartiban, azzal eggyütt hogy sok magyar beszédet hallottam, sőt a magyaros mentalitással is találkoztam (semmi se jó mindenki hülye, stb.). De szerintem a görög emberek mentalitása és az életthez (turistákhoz) való hozzáálsuk meg csodálatos. De semmi gond, a pozitiv atitűd elmult miután elolvastam az anyázásokat.
Már ne is haragudjon senki, ha valaki megvádol azzal, hogy lopom a képeket belémrúgnak had ne hagyjam már.
Utánna meg találok egy ilyen bejegyzést Timcsinél:
#94 SARTIMANIA 2005-05-31 12:22:31
Kedves Attila! Köszönjük az észrevételt, ha bármelyik képpel problémád van, mondd meg melyik az és utánanézünk kitől kaptunk. Minden egyes képről e-mailünk van, ha gondolod eljöhetsz és leellenőrizheted. Egyébiránt köszönjük az oldalunk felfuttatását az Index Sarti fórumán.
További szép napot!
Tehát akkor a felfuttatás volt a lényeg?
Az ha tanácsot adok abban, hogy szállás nélkül ne induljon el senki az idén már egyből én leszek a balfék mert 5 perc alatt lehet találni, érdekes.
Na mind1 vitát ezennel lezárom.
Szóljon a fórum Sartiról.
De a vélemények változnak valakinek tetszik Sarti valakinek nem, de ne az legyen a fő ok, hogy mennyi magyar van kint.
Küzdötök,mint a gladiátorok,jottányit sem engedve a saját vélt vagy valós igazatokból.
igazi ungarische vircsaft...
Eddig azért olvasgattam ezt a topikot (és mind1iket, amely Görögországról nyílt), mert télen nosztalgiázik az emberfija, nyaralás előtt pedig esetleg friss infókra vágyik.
Egy 7 múlva odalent remélem nem egymást üldöző és földbe döngölő honfitársakkal találkszok :)
Szerintem ezzel a marakodással nem azt éritek el, hogy az emberek jöjjenek olvasni a pozitív és negatív dolgokat, hanem, hogy megölitek a topikot, és a kutyát sem fogja érdekelni a hasznos információ.Vagy így akartok másik fórumoknak reklámot csinálni?
Valóban vannak olyan képek, amelyek nem saját, vagy beküldött képek. De mindegyik kép tiszta az oldalamon, ha más nem, a kép tulajdonosával, vagy készítőjével konzultáltam arról, hogy felhaználhassam őket. Rengeteg helyen ott is van, hogy a képek szerzői jogvédelem alatt állnak.
Megfigyeltem több fórumon is, mostanság mindenki veszekszik mindenkivel. Biztosan a meleg teszi. Ezért lenne már jó a narancs parton hűsölni a győnyörű kék tengerben.
A Te oldalad másból sem áll, mint a netről össze lopott képekből? Vagy ezt magadra értetted? Ha nem akarsz beleugatni (ahogy olya kedvesen írtad) ne tedd. :)
Nem szeretnék beleszólni a vitátokba, de Neked ha jól gondolom van egy "rendkívül tartalmas" weboldalad Sartiról, ahol sorra gyártod a különféle topikokat a Fórumodban. Szernitem időpocsékolás itt leugatni a más véleményen álló embereket. Én is szeretem Sartit, de az amit Te csinálsz, az már megszállott. Az Index fóruma pont arra jó, hogy mindenki elmondja a véleményét, hiszen ettől lesz hiteles az egész. Ugatni meg már úgyis nagyon jól megtanultál a saját oldaladon. Inkább több időt kéne rászánni az oldaladra, és nem harcnak felfogni a Sartival foglalkozó oldalak népszerűségét. És nem utolsó sorban képlopások és koppintások nélkül saját forrásból kellene fejleszteni az oldalad.
Sértegetésből, személyeskedésből az összes hozzászólásban jelesre vizsgáztál. Vitaszinten megbuktál "koma". Egyetlen érvet nem tudtál fölsorakoztatni az iagazad mellé.
Hogy gyógyszer kinek kell.......... azt majd az utókor eldönti:)))))
mintha elszaporodott volna a sznobizmus görög topikokban...
miért erőltetitek szimfónikus koncert-zenekar kortárs zene előadásait heavymetal-punk-rock-house-stb diskók rajongóira??? miért kellene másoknak úgy jól éreznie magukat, ahogy éppen Nektek jó?? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kávét főzünk és nekünk jó reggelizünk és nekünk jó lemegyünk a partra és nekünk jó bemegyünk a tengerbe és nekünk jó uszikáltatom a Párom és nekünk jó pihen a Párom és neki jó úszok félórácskát és nekem jó kijövök a vízből, csókolom a Párom és nekünk jó Páromnak, s magamnak gyrost hozok és nekünk jó fagyos kólát/söröt iszunk és nekünk jó csókolom a Párom és nekünk jó felmegyünk a Párommal és nekünk jó uszikálunk megint és nekünk jó felmegyünk a Párommal és megint jó készülődünk a Párommal és nekünk jó elmenénk vacsorázni és nekünk jó sétálgatunk kicsinyt és nekünk jó hazatérünk Párommal és nekünk jóóóó.... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mottó: mindenkinek kedve szerint, nehogymár más találja ki, (neadjisten írja elő!!!) hogyan kell jól érezni magunkat
Üdv! Az árakat tekintve javítanom kell a gondolatodat illetve a tapasztalataidat. Mi tavaly teljesen fullos magánszervezésben kettesben a feleségemmel voltunk Sartiban. Reggelre értünk oda és kb 20 perc alatt találtunk tökéletes 2 fős studiót.(minikonyha,fürdőszoba,hűtő és terasz tengerre néző) Némi alkudozás után kb 5 perc kiadta 240 euróért 9 napra. Ez nem egészen 27 euró/nap/2 fő. Az apartman neve House Agni! Csak azért írom,hogy hátha így hitelesebb!:))))
Szóval talpraesettség kérdése az egész és higgyétek el minden eladó és kiadó:)))
Ez Július közepén volt!
2 hozzászólás:
Nekem kösz de elég volt Sarti egyszer. Túlságosan Balaton-fílinget hordoz a számomra.Kommersz-Gyros fáradt olajban sült krumplival plussz az utcán csak magyar szó és semmi látnivaló szinte. Ezen kívül a világvégén van még szegedtől is 1200 km majdnem.
Részemről a Horvát tengerpart még a drágasága ellenére is sokkal vonzóbb.
Egyébként meg nem kéne ennyire parrantani mert apartmant mindig kapsz még a legnagyobb zsúfoltságban is foglalás nélkül. Tavaly július közepén annyian voltak a városban,hogy tűt nem lehetett leejteni és mégis volt 5 perc alatt ház:)))))))))
3. hozzászólás
Egy kicsit valóban túlzás de tényleg nem volt több maga a keresés negyed óránál mert már az első házban megtaláltuk amit akartunk!
Attól meg,hogy nem megyek többet Sartiba még hozzászólhatok vagy nem?
4.hozzászólás
Kedves Attilosz! Örülnék ha hangyányit visszavennél az arcból. Egyenlőre én még nem személyeskedtem veled szemben,viszont te azonnal rámugrottál mert nem alijáztam Sartiért.
Nem arról van szó,hogy nem lehet magyar hang időnként sőt kifejezetten érdekes dolog ha távol a hazától több ezer km-re meghallasz egyet. Viszont itt a tipikus heringparádé plussz zacskósleves fílinget érzem ebben az esetben.
Én tavaly a víztől sem voltam hanyatt csúszva tele volt hínárral a part plussz kétméterenként műanyagreklámszatyrokkal teledobálva. Ennyit a frenetikus víztisztaságról......
Van két utca klasszikus zsibvásárjellegel meg hála istennek egy normális tavernasor. Szerintem nem éri meg a 15 órás út(ami nekem hazafele 11 óra volt) Egy agyonzsúfolt last minutes heeringesdoboz lett belőle lencsefőzelék kolbásszal utánérzésekkel:)))))))))))))))
A többit nem rakom be. Mindeközben te kétszer vérig sértettél.Ennyit a stílustanulmányról "öreg".
Ezek a véleményeim voltak és nem szoktam véka alá rejteni. Arról,hogy az igazság fáj én nem tehetek))))))))))
Én igen és semmi bántó nem volt az emberekkel szemben az írásaimban. Viszont te úgy látom nem vagy tisztába a szövegértelmezéssel. Istenem van ilyen:))))
Ha gondolod bekopizhatjuk mit írtam és mondatokra bontva kivesézzük ok?:)
Egyetlen egy beírásomba sem "szartam" az odajáró embereket. Nem a vita kedvéért de te kezdted generálni a z egészet a hitetlenkedéseddel. A hellyel valóban nem vagyok megelégedve de az odajáró embereket nem bántottam.