Hali, sajna nem olvastam a cikket, ugy latszik az a peldany kimaradt..De majd potolom a mulasztast. Koszi az infot, remelem egyszer beleszippanthatok a belsejebe is, meg szemugyre vehetem az egeszet.
Egy gazdás autó volt tavalyig, egy külszolgálatos úr vásárolta újonnan és eddig vigyázott rá. Végig garázsban állt a II. kerületben. Originál 110 ezer km, a jobb hátsó sárvédő kivételével gyári fényezés. Tavaly cserélt gazdát és az új tulajtól már nem fog tovább kerülni, gyűjteménye becses darabja. Azóta kapott egy gyári könyöklőt is.
Írtam róla egy cikket a Retromobilban, nem olvastad?
Hali, Nagyon szep...a tortenete erdekelne, hogy kinek es hogyan sikerult ezt igy megoriznie...
Mert amit lattam belole, foleg az alja , az elso kerekek mogott a nyulvanyok, a segedkar perselye, vizelvezeto nyilas, stb., az annyira szep volt es eredeti, amilyen nincs is :-)
Autóalkatrészben gömbölyű Wartburghoz és MGB-hez bármi, ha jó állapotú, gumit cserélni nem kívánnék. Sterdára csak késő du-ra szervezd, mert vidékre megyünk temetésre.
"Mondjuk haromszor annyi Pagoda volt mint allolampas" A pagoda is állólámpás! Nemde! ;-))
nagyon jó hangulat volt, szép volt az idő - csak sajna nagyon-nagyon meleg volt!
Volt 200d, ami még nem volt felújítva A Laciék 300d-je is "meglehetősen" jó állapotban van (légkondi, elektromos ketyerék stb) Valóban sok (amerikai) qp volt...
Hali, nem tudom vegul ki jutott ki az oldtimer GP-re itt Pesten, de nem volt semmi... Mondjuk haromszor annyi Pagoda volt mint allolampas, ezt lehetett elore boritekolni. De azert akadt nehany finom allolampa is!. Nem volt az indulok kozott, egy feher 200D, elso szerias, OT rendszammal alldogalt szerenyen pont a Muzeum bejarata elotti tersegben. Nem tudom ki a tulaj, de en meg ilyen allapotu autot nem lattam, gratulalok, kar, hogy nem volt ott pont akkor. Az amerikai kivitel amugy erosen dominalt, haaaaat en biztos visszaalakitanam a kulsejet. :-)Mindenesetre volt mit bambulni, pl. a sarga 300 D automatic-ot legkondival ES tolotetovel, meg elektromos ablakokkal. Este hetig maradtunk, akkor kb 150 - 200 veteran gyulekezett mar a nagy ejjeli konvojhoz, allitolag a vegen tobb mint 300 auto lett...Ha valaki ott volt, irjon, milyen volt.
Fenykepet nem csinaltam sajnos, pedig kellett volna. :-(
Felszámolódott egy gumibolt, és a raktár mélyéről (röbbek között) előkerült 2 db. Firestone Phoenix 6,95-14 (175-14) tömlő nélküli vadonatúj oldalkoptatócsíkos, szőrős futófelületű gumibaroncs kiváló állapotban. Autón soha nem volt. Érdeklődni a mailmen.
Ez: http://www.youtube.com/watch?v=gqAh__shMHA&search=mercedes nincsen meg valakinek könnyen lejátszható formátumban? Ami a veteran-mercedesen fent van, az az .avi nem az igazi (nem tudom lejátszani).