Keresés

Részletes keresés

Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1474
Bár kissé nehezen szántam rá magamat legutóbbi lázálmod elolvasására, és nehezen is tudtam színvonalban Shalinától "kissé" elmaradó történeteteden végigfutni, a végkövetkeztetéssel egyet kell értenem!

a libertine

Előzmény: különböző béla (1472)
Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1473
A franciaágyas célzást szerintem mindenki értette, de a hűtőhöz milyen perverz viszony fűz, Béla? Ez már fetisizmus!?!

a libertine

Előzmény: különböző béla (1471)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1472
A . epizód tartalmából (béla, a szombat esti lázálom)

Este nyóc körül az őslakos fröccsöntők legnagyobb mekkrökönyödésére váratlanul színes leplekbe burkolózott feketék és rastafrizőrök öntik el a a környék krimóit, inkluzíve a nagy dolgok megtörténtének szokványos színterét, az Apróka Borozót. Mindez semmi, hamarosan megjelenik Béla, aki gyorstalponálló tan- és sörfolyammal Bongo Man-né képzi magát, oszt irány az Afro Fesztivászat. A Fonóban már áll a bál, potenciális paulina-jelöltek garmadája káp-rázza a konga-dobok ütemére magát és szegény béla megfáradt szemeit és képzeletét, ki mellesleg olvad a gyönyörtől, nem úgy barátnője, élő lelkiismerete és megmaradt kicsiny önkontrollja. Most bosszulja meg magát a kihagyott angolóra Shalinával, antihősünk süppedős elméjével nehezen követi az angol nyelv holland és nigériai dialektusait. Béla közben táncba lendül, az emelkedő hagulatban sajátosan ötvözi egy bekokizott rastaman és egy kangörcsben vonagló orángután mozgásvilágát, szerencsére sokat emel a látványon, hogy gondos kezek már jó előre lekapcsolták a villanyt és tök sötét van. Reggae, dub, etno-dörgés, denszendergés, majd jöhet a hullaszállító haza, ahol már csak a kongák ütemes ritmusa a fülben, végül, mint mindig, a nyugtot hozó álom.
Epilógus: Másnap az eperföldek végtelenjén, miután fél órát követően kiderül, hogy béla kosárkájának alján még mindig csak három szem árva eper gurgulászik, a barátnő némi malíciával megjegyzi: "most bongjá, béla!" Béla életfilozófiai jellegű ellenvetése, miszerint csak az a fontos, ami a szemnek láthatatlan, utalva gyomrában rejtőzködő annál nagyobb számú eperkülönítményre, ezúttal süket fülekre talál, béla szintén süket fülekre szeretne találni, de nem sikerül, így végül mégis végig köll hallgatnia, amit ezek után kap. Minden jó, ha a vége jő: béla megkapja méltó büntetését. Happy end!
Végül a tanulság az eperföldekről, különös tekintettel paulinára: a kicsik a legédesebbek.

különböző béla Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1471
Csókolom, Shalina tanárnő!
Jöttem a felhalmozott szókincs- és energiakészletekért. De először szeretnék árulkodni: Bookshie állandójan bánt!! :(( Tessék má rászólni! Meg az iskolát kerüli. A mútkor aszonta, nem is néz be ide többet.

Tanárnő, sajna ma tiszta véletlenségből otthon felejtettem a munkafüzetemet. Mos mit fogunk csinyálni? (ártatlan tekintet + sanda pillantások a hűtő és a franciaágy felé...)

Előzmény: Shalina (1465)
különböző béla Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1470
Libi, figyelsz te egyáltalán? Még mos kéne agyagba döngöli eszt a shawn gyereket mer a fejedre nő! Én monyjuk nem aggódom, mellettem semmi esélye, de te hamarosan ki leszesz penderítve! Asztán mehecc te is a légijóba! Különben is pekked van, pm kiszúrt az action koncerten mikó a zsebedben kotorásztál, bár előttem tiszta vagy, tudom, hogy ahhoz túlságosan rövidek az ujjaid...

Az eccere-három-szerelmeddel még nyeretlen kétéves vagy, de fiatal vagy, még van időd fejlődni...hidd el, ahogy örexik az ember, egyre könnyebben megy...

Egyben egyetértünk, Shalina télleg példamutatóan ível felfelé, nem is értjük, ety valóságos igazgyöngy, főleg mióta mi lettünk a kedvencei...Velejéig romlott gonosz lelkünk reméli, hamarosan sikerül őt is összeugrasztani paulinával!

Te paulina, vigyázz lekközelebb miket irkálsz, mikó Sally álnéven jelentkezel be! Majnem lefordultam a székről...

Előzmény: Libertine (1469)
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1469
jóéjt drága Neked, és a Többieknek is!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1468)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1468
na ez is egy nagyon hasznos nap volt, főleg, hogy 3 óta itt ülök....igaz shalina?:)))
akkor mindenkinek jó éjt, ésnagyon soksok csókot!
ja és shalinának puszi, mert megígértem az összefoglalóért cserébe...

na sziasztok szerelmeim!
linácska

Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1467
Iron Maiden rulez!!! Vagy - hogy Paulina ki ne tiltson innen - Paulinamartinez rulez like never before!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1462)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1466
Tévedtem. Most :(
Előzmény: Libertine (1461)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1465
Na jó, mielőtt még megrémültök:
:))

Egyébként Bélának, meg mindenkinek:
MINDIG MINDENHOL OTT A :), csak nem mindig és mindenhol látszik. :)

Shalina the Never Hurt

Előzmény: Shalina (1463)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1464
na azért!!!
:))))
Előzmény: Shalina (1463)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1463
A fenébe! De egy hülye béna vagyok! Totál tartalmatlan lett az összefoglalóm! Szégyell, szégyell. Meg hamut szór. És magautál.
Előzmény: paulinamartinez (1460)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1462
ráadásul írni sem tudok, tehát akkor hejesen:

DEUTSCHE HIP HOP RULEZ!!!

Előzmény: paulinamartinez (1460)
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1461
Azóta már tisztáztuk a dolgot Paulinával, a lényeg az, hogy amit PMB megtehet, azt én nem tehetem meg, tehát kijelentem: első, egyetlen és legnagyobb virtuális szerelem Paulinamartinez!!!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1456)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1460
here i am. alone again.....

de azt is mondhatnám:
my loneliness is killing me nááááááááááá

és shalina ráadásul még azt is kihagyta az összefoglalóból, amit én üzentem:
DEUTCSHE HIP HOP RULEZ!!!

Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1459
Persze feltéve, hogy X csak epizódszereplő. :))
Előzmény: Shalina (1457)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1458
neked nem!

ó béla! legalább te szeretnéd még azt, amit akkor hajnalban???

Előzmény: Shalina (1457)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1457
Azért ez nem is olyan rossz! :)
Előzmény: paulinamartinez (1456)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1456
vagyis először értettem jól!
ezek szerint:
1. x
2. shalina
3. paulina....

:_______(

Előzmény: paulinamartinez (1455)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1455
jó, az vagyok!!!
a legnagyobb örömmel!
Előzmény: Libertine (1454)
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1454
...a harmadik te magad légy!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1453)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1453
és ráadásul a sally meg mindig átírja magát, én meg nem veszem észre! hát persze, hogy az 1453-at linácska írta!!!!!
Előzmény: SunshineSally (1452)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1452
te libi!
el ne felejtsd, hogy én egy őrszem vagyok!
hogy shalina....azt még lenyelem valahogy, úgyis tudom, hogy túl öreg hozzád, de ki a harmadik????????...igenigen rosszat sejtek?
jaj béla, legalább te szeretsz még? persze nem kínozzuk egymást, de azért olyan jó hallani...:)
Előzmény: Libertine (1451)
Libertine Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1451
Shalina, ez nagyszerű volt! Ha így folytatod, még a végén beléd leszek szerelmes! Meg drága Paulinámba! Tényleg, én egyszerre minumum három nőbe tudok szerelmes lenni! A szex, baby? viszont egyszerre csak eggyel megy :-)

a libertine

Előzmény: Shalina (1450)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1450
Engemet itt szépen felkértek egy összefoglalóra, én balga meg nem tudtam, mire vállalkozom! Kb 400 epizód! Oh, my God! Mindenki készítsen söröket meg kakajókat, mert hosszi lesz!
Szóval valahol úgy 400 résszel ezelőtt Pm és Béla kapcsolata új erőre kap. Bookshie haragszik, nagyon haragszik, aztán kiszáll a sorozatból. Lelkiismereti dilemmák sora, megoldás zéró felé tendál. Új sorozat indul a mellékszálon, de arról majd egy másik TV guide ad összefoglalót.
Pm unja már a szúnyogokat, ezért inkább pókokat kerget a WC-n. Aztán epret esz (minden részben), de ez nem elég nekije, Bélát is eprízű fogkrémmel kencézi.
Shalina elájul Libi büdös zoknijától, de Béla egyetlen bókjára feltámad, és onnantól kezdve nagyon is színen van. Béla magánórára jelentkezik hozzá, mert szeretné megismerni a Present Perfect Continuous feltételes módja szenvedő szerkezetének nüanszait. Shalina meg azt, hogy ez mi a ménkű, de azért vállalja. Bélának erre izomláz keletkezik a nyelvében, azt alunni mennek.
Ice csak bekukkant, majd kikukkant.
Aláfestő zene: homokot szórok a fejemre bo-bo-bo-bocs. De aztán csak száll egy pofon a szélben...
Ketchup lubpartit szervezne, de nem nagyon tolonganak a jelentkezők, inkább mindenki a maffiába jelentkezik. Béla haragszik egy bizonyos Bilire a kapuban, és kitépi a haját, de sebaj, úgyis fogkrémes volt. MZ/X viszont ide jelentkezik.
Béla ajánlatot tesz Shalinának, de aztán csak annyi az eredmény, hogy a maffia tovább bővül. Shalina, a keresztanya csak a háttérből figyeli az eseményeket, de senki se feledje, azért nála futnak össze a szálak! Pm pisztolyt talál, de hogy le ne buktassa a maffiát, inkább beszolgáltatja a policájnak. Nem tartóztatják le, ezért örömében rózsákat küld a pasiknak. Béla közben a gumikrokodil-gyűjteményét ajánlgatja Shalinának (talán arra ragasztgatta a bélyegeit?), aztán korrepetálásra jelentkezik. Később tarajos gőtéket idézget, szegény Shalinát meg az őrületbe kergeti, mert azóta sem tud rájönni, hogy mit is kellene kongatnia...
Pm lenyom 1-2 vizsgát, Béla pedig az összes tanfolyamra feliratkozik, de nem tudni, minek, mert aztán egyikre sem jár be. Na persze, aki zseni...
Pearl Jam elmarad, Pm szomorú. De annál jobban szeret mindenkit. Ennek bizonyítására bugyit lop Sallytől, akinek egyetlen epizódszerepe, hogy meglepődik. Illetve azt is csak tenné.
Pm titkos rajongójának levelét a szomszédba csengeti a postás, de Béla nem lehet a feladó, hisz ő nem ekkora Pancser(!?).
Libi csak néha pillant be, de azér őt is szeretjük, főleg a betűrejtvényét, amelytől Pm is kedvet kap. Mármint a betűrejtvényhez meg a csillagozáshoz.
Feltűnik egy új szerelem a színen: Antonio atya, a gyóntatópap. Pm-nek meg egy gyóntatópapa is, de ezt csak apakomplexusának tudjuk be.
Szerepel még forró kakajó, és 1-2-100 tál cseresznye, amitől Pm @-os lesz.
Béla bentlakásra jelentkezik Shalinánál, de mivel aztán nem jelentkezik, kifogy az összes sör a hűtőből. Megvan, hová tűnt Béla! Belépett a maffiába, s mivel hevesen fáradozik kapcsolatai kiépítésén, Shalina ottmarad parlagon a pamlagon. Aztán kiderül, hogy még össze is tévesztődött valakivel. Shalina magyarázatot szeretne, de azt aztán nem kap.
Rettegen benéz, aztán elretten. Na mondjuk ezt nem csodálom.
Shalina becsíp, Pm-ről meg kiderül, hogy egyidejűleg leszbikus, pedofil, apakomplexusban szenved, szereti a korban hozzáillőket, S&M, &c., és mindehhez a poligámia bűnébe esik folyton. Most is legújabb férjével dicsekszik, aki tuti tetkókkal rendelkező légiós, csak azzal sikerült lerombolnia e fényes képet magáról, hogy bizonyos sssz de rettenetes embereket emlegetett. Ezért Shalina vacsorája sürgősen elmarad, hála ennek, olvashatjátok remekbe szabott összefoglalóját.

És aki eddig végig bírta olvasni, az megtudhatja, hogy én is mennyire nagyon szeretem!!!

Shalina the Exhausted

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1449
tehát shalina ne feledd a leszbit!!!!
(meg pedofil, apak., hasonló korúak, sz&m, poligám....nimfomán???)
ja és skizofrén!!!!
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1448
azt hiszem shawn télleg gyengeelméjű.........nem csoda, hogy még mindig a másodikat gyötri :))...meg ugye a kresz se megy neki nagyon....
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1447
nudist kép szaszáról??? ide vele!!!

mert persze azt is kihagytam, hogy szado-mazohista is vagyok.....de most már be nem írom mégegyszer azt a sokat!

Előzmény: Shalina (1446)
Shalina Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1446
Hát épp ezért sztornó! (A horrorfilmek azért nem érdekelnek, mert tudom, hogy csak trükk, a piros festék meg már miért lenne gusztustalan?) És ráadásul eszembe juttatta az emlegetett illető nudista fényképét. De ez már mazochizmus. Mazochista pedig ugye nem vagyok. Most inkább gondolok valami szépre...
Shalina Kiriazis
Előzmény: paulinamartinez (1445)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.04 0 0 1445
de ez télleg így volt!!!
Előzmény: Shalina (1443)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!