Örömmel értesítjük önt, hogy a 2002-es Internet nyereményjátékon, melyen
ön is részt vett, önnek a nevét húztuk ki a nyereménysorsoláson. A
sorsolás 2003 január 15-én, közjegyző jelenlétében történt! Nyereménye
egy hatalmas laufasz (én vastagitottam ki. :P), melyet ezen email nyomtatott verziójának és
személyazonosságát igazoló okmány ellenében átvehet bármelyik kerületi
kirendeltségünknél! Gratulálunk a nyereményéhez!
Szerencsejáték Rt."
Miért van olyan érzésem hogy a csatirol küldte valaki? :) Csak tudnám hogy csinálták... :PPP Aki küldte jelentkezzem a falloszomért. Térdelj enba és szeress.
Ezuton üzenem : hülyék! :) LoL
Jah és azért irom ide, mert nem mertem válaszolni, hátha mükszik a mélcim... :)
Nah, most hogy kiosztottam mindenkit, egyböl jobb lett a hangulatom. :)
Enbaz! Elvileg aludtam 11 orát, de olyan mintha a szokásos 5öt csicsikáltam volna. Olyan tompa vagyok megint mint a szar. Mit lehet ez ellen tenni?
Oh viszont remek dolog történt ma velem. Anyám mondta hogy nekemadja a faintos sarokgarniturát, csak vigyem a gecibe otthonrol. Ez remek. Szeretem azt az ágyat, mert. Olyan csajozos. Beülsz vele a sarokba, azt jo. :) Vagy mi.
Csak azt nem tudom hogy a rákba fogom azt átvinni oda. :/ Zsolti fel lesz hivva. BKV meg rulez! :)
Talán roller? Mindenesetre figyelemfelkeltő tények. Asszem ideje megnéznem a Thing-et. Ugye weres! Ha jól sejtem nálad vagyon! Ha nem akkor nem vágom hol van :)
[b]http://www.online.rtlklub.hu/hirek/tudomany/cikk.php?id=021265715[/b]
jelentem végeztem a kézimunkával. a végeredmény egy helyes kis foltos kutyus. nemtom hogy híjják, nem hímzés, de vvan benne tű meg fonál:)
azér félelmetes ember mit ki nem talál csak tanulni ne kelljen...
tyű!
képzeljétek anyum hozott tonikot, nagybátyám meg mamisütit!!!! úgyhogy most dőzsölök enba! tolom magamba a gintonikot meg nagykovácsit:)
na, ha meglesz az albitok, sütök nektek sütit:) addig megyek inaskodni mamámhoz, hátha kiokít:)
"- Tudod, egy kiado lakast meg kell mutatni az erdeklodoknek. A batyame, de engem kert meg, hogy intezzem az ugyet. Gondoltam, hatha Teged is erdekel...
Kezd oldodni: velem nevet. Korulnez a lakasban, mikozben en lesegitem a kabatjat.
- Jo, hogy legalabb le tudunk ulni.
Igaz ami igaz, a butorzat eleg hianyos. Mindossze ket szek arvalkodik a konyha kozepen.
- Foglalj helyet!
- Koszonom.
En is leulok vele szemben. A kezeert nyulok, es kozben a szemebe nezek.
- Szep szemeid vannak!
- Nem er! Ne csinald ezt!
- Mit ne?
- Ne kozeledj. Nem szabad.
- Miert nem?
- Nem szabad. En sem vagyok fabol.
- Meg szerencse. - Belecsokolok a tenyerebe.
- Vigyazz, felebreszted a sarkanyt!
- Nem baj.
- Nem? - kerdezi hamiskas mosollyal.
- Nem."