Az biztos, hogy az én szintemtől te fényévekre vagy, csak pont a másik irányba, mint ahogy te érzékeled. Na ezt nem fogod soha észrevenni, dehát a pont sem fogja soha megérteni, milyen gömbnek lenni.
**
Amúgy fogalmam sincs, minek ez a számháború, hogy három, húsz, vagy háromezer fasisztoid elem pampogott ott a félvér csajnak. Az a rendezvény, ezek közül egyet is elturnek, ahol Hitler beszédeinek magyar fordítását árulják, amelynek a weblapja egy nyíltan nyilas oldalt hirdet mint társoldalt, az egy protonáci összejövetel. Lehet itt szerecsent mosdatni, tekeregni jobbra-balra, hogy "Oh, hát ez csak úgy tűnhet, de nem..!", lehet lovagolni a számokon meg a szavakon, lehet vérig sértődni, meg lehet visszalövöldözni ilyen "magyargyűlölő" szintű marhaságokkal mindenkire, aki meri szóvá tenni, a lényeg nem változik.
"egy raklapnyi náci orditozik. ráadásul bele a pofájába"
egyre jobb lesza sztori. :)
javaslom, hogy mindegyik, aki ott volt, nem csak kopasz volt, hanem katonaruháján kívül fenyegetően lóbált: -egy darab bézbólütőt -egy darab pillangókést (speciálisan a jeles alkalomra kifenve)
szerinted, ha belevesszük azt, hogy az ezer(!) ordítozó náci mindegyike izraeli zászlót is égetett, akkor már túl hihetetlen lesz?
ahhoz nem kell nagy tehetség, hogy valaki felmérje, h csak 3 hüje, vagy egy 10-fős társaság, esetleg egy egy raklapnyi náci orditozik. ráadásul bele a pofájába.
a 2-es pontnál nem értelek. nem ő akart odamenni, hanem hívták. odament, orditoztak vele. megijedt. a szervezők - akiktől valaki nyilván megkérdezte, hogy bántódása esik-e a négernek ha fellép - nem tudták garantálni a biztonságát. aztán a zenekar vezetője, azaz a főnöke szart bele, hogyan esik neki mindez, vállalta a fiaskót. aztán meg a füle hallatára hazudozott össze-vissza. nekem ez jött át.
A kongói R-Go gida örül, hogy reklámot kapott augusztus 24. 9:25 [velvet] Az R-Go színes bőrű volt vokálosa, Nkuya Sonja elmondta, a zenekarbeli szereplése annyiban megtérült, hogy jó reklámot kapott. A félig kongói származású énekesnő az után hagyta ott a zenekart, hogy a Magyar szigeten néhány rasszista fiatal megjegyzéseket tett a származására. A lány a Színes Bulvár Lapnak elmondta, nem pár emberről volt szó, hanem legalább száz, katonaruhába öltözött kopaszról. Az énekesnő elmondta, szólókarrierbe kezd. Szikorának pedig azt üzente a lapon keresztül, hogy ahelyett, hogy Marilyn Manson ellen imádkozik a Mátyás templomban, akár meg is védhette volna őt a rasszista támadásoktól.
"Röné, ... azért kiáltanak egyfolytában "magyargyűlölőt", "magyarellenest","
Mivel már az első mondatodban elkezdesz szemeszedet valótlanságokat állítani, ugye megbocsátasz, ha beírásod többi részét is hangos röhögéssel nyugtázom? :D
Juj, hogy én hogy be.... a Szigeten.... Pénteken a koncertek előtt Jegermeistert,meg sörcit iddogáltam,mikor pisilni kellett-nyílegyenesen mentem a sátoron át a női Wc-ig,kézmosás, tükörbe nézés stb... totál magamnál voltam agyilag. csak amikor visszafelé indultam-a sötét focipálya keskenynek bizonyult,a talpam meg gömbölyű, úgyhogy egyketőre megismerkedtem az anyafölddel-a dagonyában. Valaki felsegített,utána 3 lépés után megint a földön fetrengtem-más valaki megint felhúzott. A sátor körül a sötétben mertem visszamerészkedni nagy nehezen, de az aznap vásárolt negyvenezres vírító sárga esőkabátom, meg a farmerem végig egycentis sárral borított lett. A kezem egy hétig alig bírtam mozgatni,automatice eséskor azt tettem le. Addig meg semmi bajom-addiktológus legyen a talpán aki megmagyarázza. Szerintem a hőmérséklet-különbség az oka. a WC-ben meleg volt-és kihozta. Úgyhogy mint egy varacskos disznó-dagonyáztam egyet! " Más hozzászóló pedig azt nehezményezte, hogy sokat kell sorbaállni a sörért....
Hát nekik aztán írhatod ezeket! Úgysem fogsz ezzel elérni semmit bár gyanítom, hogy nem is ez volt a célod. El kell fogadni, hogy ők ilyenek szerencsére ők vannak kevesebben ebben az országban.
Végigolvastam az egész topicot, elejétől a végéig. Ugyan a szemem folyik ki, de megérte. *
Takacsi, Röné, meg a hozzájuk hasonló véresszájúak azért kiáltanak egyfolytában "magyargyűlölőt", "magyarellenest", továbbá hasonló idegbeteg marhaságokat mindenkire, aki nem hozzájuk hasonlóan véresszájú, mert egész egyszerűen paranoiások. Ha valaki nem az ő zárt, és végtelen belterjes körükből kerül ki, az csakis maga a megtestesült sátán lehet, de tuti nem tisztességes ember. Ennek még a gondolatától is írtóznak, hiszen pont a csoportjuk fő, talán egyetlen kohéziós ereje válna ezzel megkérdőjelezhetővé: a közös ellenségkép. Attól rettegnek a legjobban, hogy esetleg felbomlik ez a közösség, amin kívűl viszont mindegyikről kiderülne, mekkorra jellemnulla és hogy a közössége nélkül életképtelen. Analógia: a sakálok is falkában marha erősek, ha egy sakál kikerül a falkából, vége.*
*
Egyébként, kedves fröcsögő turbómagyarok, tökéletesen kimerítitek az "Aki nincs velünk, az ellenünk van!" mentalitást. Hogy ismerős valahonnan? Segítek: a Rákosi diktatúra alaptétele volt ez anno. Úgyhogy nem az a bolsevik, komcsi, Kun Béla és Rákosi szellemi örököse, aki nem veri a mellét és nem csak spenótot hajlandó enni tejföllel és paradicsommal, mert az piros-fehér-zöld, hanem ti magatok. Elég csak azt a szalámitaktikát megfigyelni, ahogy a Fidesz és Vityka királyotok sorban bedarálja a jobboldali pártokat. Mellesleg ezt is Rákositól és a sleppjétől láttuk előszőr. Ti vagytok a legnagyobb bolsevikok.*
1) Amíg nem tudod a különbséget a "mulattságos" és a "mulatságos" között, addig ne csodálkozz, ha kioktatásod mulatságossá válik még a mulattok között is. (ez nem volt szóismétlés)
2) "aki nem a kellő tudásanyag nélkül próbál véleményt formálni az már náci?" - nyugtass meg, hogy legalább te érted, amit írsz. Szerintem egyébként náci az, aki náci nézeteket vall. Vagyis olyan, mint te.
3) Lehet, hogy a szarnak vannak különböző megjelenési formái. De hogy büdös mind, az tuti.
4) "Abba most nem is kívánok belemenni, hogy mondjuk a fasizmus mennyire volt "közösségellenes" - helyes. De hogy kedvenc fasisztádat a saját népe lábbal felfelé lógatta fel, az talán ad némi támpontot a közösség hálájának elemzésére.
Itt kikre célzol? Az objektivitásra vágyókra? Vagy szerinted aki nem a kellő tudásanyag nélkül próbál véleményt formálni az már náci? Ez esetben beszélgess el Ormos Mária MTA doktornővel, te szerencsétlen,szűklátókörű ballib barom.
(Arról nem is beszélve, hogy ez elvileg alapműveltség, hisz legjobb tudomásom szerint szerepel a középiskolai tananyagban.)
Második bekezdésed vessző az ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍre (tényleg ilyetén módon kiáltottam fel azt olvasva), formai és tartalmi minőségét tekintve egyaránt holmi tizenéves suttyóra hajaz.
Amennyiben véleményed szerint "irreveláns" eltérések fedezhetők fel egy fajelméleten alapuló és egy azt nélkülöző totalitárius rendszer között, kénytelen vagyok cáfolni téged, amiben talán még Zoltai Guszti is nekem adna igazat. (bezzeg az első gondolatmeneted végén igyekszel különbséget tenni a nyilas valamint a hungarista közt...:)
Amúgy engem nagyon szórakoztatnak az olyan emebrek, akik néhány idegen szó elsajátításával, valamint azok gyakori használatával kívánják elhitetni magukról/magukkal, hogy mennyire "entellektüelek", szóval ne hagyd abba! Viszont ügyed elveszett, ha a jövőben nem figyelsz a borzasztóan irritáló szóismétlésre, mely alighanem a magyar nyelv meggyalázásának legcsúfosabb eszköze. De például nem ártana hanyagolnod az "ön- és közösségellenes" típusú mulattságosan értelmetlen kifejezéseket sem.
u.i.: Abba most nem is kívánok belemenni, hogy mondjuk a fasizmus mennyire volt "közösségellenes", félrebeszélésed betudom annak,hogy összekeverhetted az individualizmust hírdető liberalizmussal, esetleg a la vey-i sátánizmussal;))
Gratula, nem kis energiát fektettél a dolgozatba. Azon célod, hogy rendet tudjunk vágni az ideológiai zűrzavarban, az arra fogékonyak számára bizonyára tanulságos eredményt hozott. Valóban vannak, akik keverik a fasisztát a nácival, a hungaristát a nyilassal.
De fájdalom, hiú ábrándokat kergetsz. Az egész bagázs elmehet a büdös francba, úgy is, hogy nem tudjuk megfogalmazni a szubtilis különbségeket. Hogy úgy fogalmazzak: irreveláns különbségek egy agyament, ön- és közösségellenes bandán belül.
A mai napi álomfejtőnk tanulatlan, ráadásul szakmájához sem érthet nagyon. Nickem mindössze gróf Bethlen Istvánra utal, ki véleményem szerint elmúlt évszázadunk legnagyobb formátumú politikusa volt.
A békeszerződés megfogalmazói nem a "fasiszta" címkét használták, mert az ugye teljesen hibás lett volna, hanem a "fasiszta jellegűt", ami külön pikantériát kölcsönöz a dolognak, lévén a fasizmus és a hungarizmus között tényleg fel lehet fedezni módszertani hasonlóságokat, de a fasizmus és a kummunizmus közt legalább ennyire... és itt igazat kell adnom USAbarátnak, mert a nyugati hatalmak ebben az esetben eltekintettek a békeszerződés betartatásától.
És igen, engem szórakoztat e "bűzös katymaszban" való túrkálás, mint mondottam én ezzel foglalkozom, de ne higgyétek, hogy csak a ma "szélsőjobbosnak" nevezett rendszerekben vagyok ennyire tájékozott. :)
Amúgy azt megértem, hogy valakit nem érdekelnek az ilyen dolgok, nem ért hozzájuk, de akkor miért ugat a témában? Mondani szokás, a cipész maradjon a kaptafánál.
méregkeverő(...),
Már a kérdésfelvetés is teljes dilettanciát kölcsönöz személyének, de ám legyen, válaszolok.
Társadalompolitikámat tekintve nemzeti konzervatívnak, gazdaságpolitikailag agráriusnak, külpolitikai síkon pedig revízionistának vallom magam(bár ez egyre inkább válik gazdasági létszükséggé).