sz-cs:18.00-19.00ig ,p:18.00-20.00ig, a vasárnapot meg még megbeszéljük.
Következő meccsre fel kell készülnünk rendesen, hogy ne legyenek hibák.
SZOMBATON nyílt nap lesz a Killián laktanyában ahol igen sok ember lesz. Gergő meg én megyünk be , kapunk egy sátrat ahol kipakolhatunk és népszerűsíthetjük a csapatot és a sportot. Kellene egy pár önkéntes aki vállalja , hogy reggel 8tól -13.00ig ott lesz velünk és segít nekünk. Dobálózni a labdávan, felszerelést megmutatni az érdeklődőknek meg ilyenek. Ha sokan benne vagytok akkor egy rövid bemutató mérkőzést is rendezhetünk, ami szerintem jó lenne.
Ráadásul aznapra felkértek minket, hogy Kunszentmártonban a fogatható versenyen tartsunk egy bemutató meccset 16.00tól.
Mindkét rendezvény fontos a játék népszerűsítésében.
Gondoljátok át mert fontos.
Úgy tervezem a laktanyában 13.00kor kezdenénk a meccset és utánna meg átmennénk Kunszentmártonra és 16.00kor játszanánk ott. Annyi az egész hogy az autókat kell összeszervezni.
Sajnálom h a 2.félidőt nem tudtam jáccani:( lett 2 db pukli a bokám 2 oldala alatt....de helyre teszem magam és 2hét mulva ott leszek a pályán.....amint tudok edzésre is meek!!!! köszönöm a meccset naon jo volt!!!!!
A mai meccsen csak létszámban voltunk kevesebben, lélekben nem. Mindenkinek köszönöm, hogy játszhatam ebben a csapatban. Sanálom a sérülésemet és főleg azt, hogy emiatt nem tudtam úgy odatenni magam mint azt szerettem volna. Nem törhetünk össze! Most lent vagyunk de jövőhéten sziklavárat építünk!!!!!!!
Üzenem a 80-as fővárosi "sporttársnak", hogy járjon ő is így.................
Ez egy érdekes cikk de legalább Geri benne van név szerint és ha tényleg igazamit az írója állít akkor Borisz újra a régi ami nagyon nagyon pozitív......
-Do you speak english ? -Yes! -Name? -Abdul al-Rhazib. -Sex? -Three to five times a week. -No, no...I mean male or female? -Yes, male, female, sometimes camel. -Holy cow! -Yes, cow, sheep, animals in general. -But isn't that hostile? -Horse style, doggy style, any style! -Oh dear! -No, no! Deer run too fast...