Lendvai Ildikó Baráti (LIBA) kör helyett Kunhalmi Ágnes BAráti (KÁBA) kör.
Sokszor bizonytalan vagyok, mintha Lendvait látnám, lehet, hogy ő, csak még több a botox?
Stílus, retorika, arrogancia, demagógia ugyanaz.
Hát hogyneemár! Aki 20 éves taknyosként már titkárságvezető egy nagy szervezetnél, hogy ne érthetne ab ovo az oktatásügyhöz is...?
:-DDDDDDD
Sajnos most nem tudom előkeresni azt a videófelvételt, de kedvencem volt, mikor állig begombolt pöttyös blúzban érvelt valahol, folyton imára összetett kézzel. :-D Ha nem tudom, ki ő, azt hittem volna, hogy egy apácát szalajsztottak valamelyik zárdából. :-D
Minden vizsgája megvan? Hátakkor? Egyedül a nyelvvizsgája nincs meg. Ám az nem tesz hozzá semmit a diplomához már amúgyis meglévő szükséges tudásához, csak ahhoz, hogy papírilag is igazolható legyen az a tudása, amivel nyelvvizsga nélkül is rendelkezik...
A diploma hiánya esetén attól még a diplomához szükséges tudással rendelkezhetsz, mint ahogy Kunhalmi rendelkezik is. Tehát az ő esetében státuszán semmit sem változtat a diploma papírilagbeni megléte, hiszen nem feltétel a diploma a képviselőséghez, ellenben az én státuszomon komoly különbséget jelentenem, hogy van lakásom, vagy csak ígéretem van rá...
Ráadásul rossznak érezhető a példád. Mert Kunhalmi esetében mindegy jelenleg, hogy papírilag megvan-e a diplomája, vagy pedig csak a hozzávaló tudása, az én esetemben meg nem mindegy, hogy megvan- e a lakás, vagypedig csak az ígéret...
De csak betű szerint nincs. A diplomához szükséges tudást már megszerezte, ahhoz egy nyelvvizsga egy jótányit sem tesz, csak papírilag meglesz neki az, ami már amúgyis megvan neki szellem szerint. Tehát szellem szerint már most is diplomás. Márpedig a betű öl, a szellem az, mi megelevenít...
"Gyermek idén két középfokú nyelvvizsgával megy egyetemre, ott még az oroszt akarja tanulni pluszban, a meglévők egyikéből pedig legalább szakmai felsőfokú a célja."
Kunhalminak nem ez a célja. Ő két egyetemet kívánt elvégezni, nem nyelvészkedni...