Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Jogod? Természetesen van. Én azt gondolom, hogy totálisan téves a "diagnózisotok", s döntően nem csak azért, mert elfogultak vagytok a politikával, hanem azért téves, mert szerintem egyszerűen a pali nem tartozik a túlzottan kilengő kategóriába hazánk, népünk, nemzetünk antiszociális rétegéből. Én jóval odébb teszem a veszélyes rovátkát a nívópálcán
Ha már pszichómókuskodunk, jelentősen jobban kileng a borderline-műszerem nála, de némi politikai előélettel azt sem látom kiemelkedőnek egy parlamenti második-harmadik sorhoz képest.
Kurvásul ne láss korlátozásnak olyat, amikor a másik nem nyalja a hangod. Mert az tényleg durván kropotkini vonal lenne.
Teljesen vitatom mind a te, mind Csalit azon álláspontját, hogy én magánszemélyként nem mondhatnám egy közszereplőről- kliinikai szakvélemény nélkül- hogy az adott személy az én szubjektív véleményem szerint pszicho- vagy szociopata lenne, vagy akár tévednem abban, amikor annak nevezem egy fórum cseppnyi szegletében. Jogom van ezt gondolni egy közszereplőről, jogom van ezt le is írni (kivéve esetleg a kiemelt közjogi állami méltóságokat), és az ezzel ellentétes gondolkodásmód végtelenül távol áll tőlem, lényegében a szólásszabadságomat korlátozó jellegű gondolkodásmódnak tekintem.
Szavaitokkal, vagyis szódobálózásotokkal élve: tetszik látni, ez a pszichopátias tünet, nem (kiemelten) az, ha valaki minden elérhető eszközt felhasználva Valaki akar lenni.
Hááát, én speciel jónak látom. Hülyén nézne ki, ha nem így lenne.
Betölti a szerepét, névtelenül jelezheti valaki, mit gondol, vagy sarkítva: ejakulációja lehet, hogy odamondott, odanyomott a másiknak. S ez a fontos a fórumon, a felhasználó lelki kielégítése, a felhasználó boldogsága.
Ááá, a fórumon nem azzal van baj, amit írsz. A bibi azzal van, amit olvasol.
Itt van pl ez a bakancslistás hozzászólasom. Úgy önmagában szerintem emberi. De. Jött rá 2 db negatív visszajelzés. Most nem térek arra ki, mennyit sejtek az itteni írók, olvasók élettöréseiről, s mennyi benne a téves projektumom. Viszont azt azért leírom, mekkora disszociális baromnak tartom azt, aki egy ilyenre (egy haldokló, egy halálraítélt gyermek álmaira) negatív jelet tesz, s milyen félelmetesen romboló hatással van ez az ember szerintem a világra. S benne rám. Na ezeket a torzulásokat vizsgálták úgy általában.
Meg persze ott volt Zimbardo és csapata, akikkel a mai napig folyamatos a kapcsolatom. De ez titok. :--))
Ez tiszta sor, de ettől még ha lenne egy megerősödő ellenzéki párt, akkor neki kedvezne a választás.
A másik opció -- a valószínűbb --, hogy főnit megüti a gutman, és a lúzerek összevesznek a koncon, szétesik a fidesz. Kérdés, hogy ez jó lesz-e vagy valami új kretén foglya lesz az ország.
A Fidesz tudatosan úgy alakította ki a választási játszóteret, mintha csak 2 párt lenne. De tudják, hogy az ellenzék annyi irányzatból áll, hogy ez soha nem fog megvalósulni. Ezért törölték el a 2. fordulót. Hiszen így nincs lehetőség az esélyes váltók koalíciójára.
Nekem megmondták a fórumon, hogy pszichopata vagyok. :) Ha a pszichológiát hallgatók is olyan pancserek, akkor ebből sok félrevezető szakdolgozat születik majd. :)
Dehogyis. Mindig afelé lejt, aki több szavazatot kap. A saját szabályaik szerint is leválthatóak lennének, ha lenne kire. Az lenne csak az igazi arculcsapás, sose hevernék ki. :)
Egyébként ez így van. Nyilván Bélát nem sorolom oda, de a Fideszben is vannak felkészült szakemberek, akik egyrészről bedőlnek annak, hogy ha nem a fidesz nyer, az nemzethalált jelent, másrészről mert esetleg nekik tényleg megfelelnek a Fidesz-kormány intézkedései. És ezeknek az embereknek is joguk van a képviseletre. Bár a helyükben elgondolkodnék azért, hogy biztos, hogy ilyen képviseletet akarnak-e, és biztos előre megy-e egy ország, ahol vannak a dehumanizált libkányok meg ők, akik eltapossák őket és ettől boldogok a Bélák, mert övék a NER-országa...
((csak hogy érthető legyen, miért tettem be: ezt a bakancslistát egy kislány írta. ezeket a dolgokat akarta megélni, mielőtt meghal. két napja nincs közöttünk. konklúzió? ezek a fontos dolgok, nem MP, OV, GYF, vagy Nyaky Z))
Neki nem kis dolog lenne egy EP-képviselőség, pár évre le volna tudva a forradalmi lendület Mo-n. :) És idő lenne rá, hogy végeredményben "rájöjjünk", ő is csak a dollárbaloldal embere (amit szintén súlykolni akart a beégett Bohár).
Ebből látszik, hogy nem tisztelnek már ezek semmit, csak a pénzt a zsebbe, az a lényeg. És aki ennek ellenszegül, az az igazi ellenség. Meg falból a Gyúúúrcsányi. ;P