Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
A Fidesz tudatosan úgy alakította ki a választási játszóteret, mintha csak 2 párt lenne. De tudják, hogy az ellenzék annyi irányzatból áll, hogy ez soha nem fog megvalósulni. Ezért törölték el a 2. fordulót. Hiszen így nincs lehetőség az esélyes váltók koalíciójára.
Nekem megmondták a fórumon, hogy pszichopata vagyok. :) Ha a pszichológiát hallgatók is olyan pancserek, akkor ebből sok félrevezető szakdolgozat születik majd. :)
Dehogyis. Mindig afelé lejt, aki több szavazatot kap. A saját szabályaik szerint is leválthatóak lennének, ha lenne kire. Az lenne csak az igazi arculcsapás, sose hevernék ki. :)
Egyébként ez így van. Nyilván Bélát nem sorolom oda, de a Fideszben is vannak felkészült szakemberek, akik egyrészről bedőlnek annak, hogy ha nem a fidesz nyer, az nemzethalált jelent, másrészről mert esetleg nekik tényleg megfelelnek a Fidesz-kormány intézkedései. És ezeknek az embereknek is joguk van a képviseletre. Bár a helyükben elgondolkodnék azért, hogy biztos, hogy ilyen képviseletet akarnak-e, és biztos előre megy-e egy ország, ahol vannak a dehumanizált libkányok meg ők, akik eltapossák őket és ettől boldogok a Bélák, mert övék a NER-országa...
((csak hogy érthető legyen, miért tettem be: ezt a bakancslistát egy kislány írta. ezeket a dolgokat akarta megélni, mielőtt meghal. két napja nincs közöttünk. konklúzió? ezek a fontos dolgok, nem MP, OV, GYF, vagy Nyaky Z))
Neki nem kis dolog lenne egy EP-képviselőség, pár évre le volna tudva a forradalmi lendület Mo-n. :) És idő lenne rá, hogy végeredményben "rájöjjünk", ő is csak a dollárbaloldal embere (amit szintén súlykolni akart a beégett Bohár).
Ebből látszik, hogy nem tisztelnek már ezek semmit, csak a pénzt a zsebbe, az a lényeg. És aki ennek ellenszegül, az az igazi ellenség. Meg falból a Gyúúúrcsányi. ;P
"I'd never join a club that would allow a person like me to become a member." -- mondta Woody Allen, de aztán átadta a szerzői jogokat Magyar Péternek, aki úgy fordította magyarra, hogy "nem akarok olyan NER-ből kiugrott alakokat a mozgalmamba, mint amilyen én vagyok".
(Mindezt aznap, amikor belépett egy fideszesek által alapított pártba.)
A parlamenti választás annyira a Fideszre lett írva,
Bocs... de orvosi értelemben is hülye vagy. Ezek alapján az önkormányzati meg a szadeszra, mert demszkij apátokat ez tartotta hatalomban 20 évig.
Szimplán 1 fordulós lett, és ha egy baloldali pártnak lenne 2/3-a, akkor
- ezen nem visonganál a balos idiótákkal együtt
- remek választási törvénynek tartanátok
- és örömködnétek, hogy a Fidesz szopik miatta
Tessenek szépen 1 pártba tömörülni és megfingatni a Fideszt. Jaaaa... hogy amelyik párt az ellenzéki odlalon elér 5%-ot, az rögtön 2-3 darabra oszlik, mert mindegyik biciklis buzi rögtön pártfőtitkár és miniszterelnök akar lenni? Na ez így nem fog menni.:-)))
Az azért úgy megvan a tisztelt olvtársaknak, hogy hány, de hány pszichológus és pszichiáterhallgató/kutató nézi és hasznalja labornak a fórumot és hogy hányszoros túltengést, felülreprezentáltságot említgettek például antiszociális jegyeket mutatókban!? :--))
"ha a dolgok úgy haladnak, ahogyan mostanság látszanak, akkor az önkormányzati választáson mind Budapesten, mind az összes választáson a Talpramagyar Párt lesz az a 3. erő, ami nélkül sem a Dk vezette baloldali tömb, sem fidesz-KDNP-mitanyánk haláltrió nem tud majd helyben hatalmat gyakorolni. S megfelelő és stabil képviselőtestületi többség nélkül a direktben megválasztott polgármesterek önmagukban tehetetlenek lesznek...
(Ez a helyzet a 2020-as önkormányzati fiaskó után a fidesz-kdnp rémduó számára komoly eredmény lenne.)
(ui: TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt lesz a talpramagyaristák új pártjának neve)"
És ugye MP megmondta, hogy orbánnal összefogna..
Van kérdés?
(ugye csak csacsog, gondolkodik, ráfeszül mindenki.. én is.)
Az uniós választás mutatja meg a pártok valódi támogatottságát.
Mert az arányos.
A parlamenti választás annyira a Fideszre lett írva, hogy csak akkor lehetne legyőzni, ha előtte tömegrendezvényekkel, országos sztrájkokkal ki lehetne kényszeríteni a 2010 előtt választási törvény visszaállítását.
Azért például nem hittem volna, hogy valaha szitokszóvá teheti valaki a liberálist.
És láss csodát! Sikerült. :(
"Nos, ha fikára használják a Megváltó legfőbb attribútumát - magát a megváltóságát -, az alaphangon is egy hatalmas rúgás a Fidesz-KDNP keresztényi részébe."