A sors úgy hozta, hogy közelebb hozta a fényképezőgépemhez az EUROCOM ITL traxxxát. Elvileg aznap Miskolcon lestem volna, hogy jön-e. Köszönet Ádámnak, hogy telefonált, még a reggelit is félbehagytam az albiban. A dízelgép tolatott a fémtelepre, és tankolt Füzesabonyban is. Déltől dekkoltam Egervár megállóhelynél, sajna az eget sikerült "beégetni" a képeknél. Este ennek és annak örömére, hogy végzős vagyok a főiskolán, jól beittam a Szépasszony völgyben... De itt már OFF. A képeknél igyekeztem olyat felrakni, amilyet Ádám nem csinálhatott. Végezetül nem először és utoljára volt itt az EUROCOM magángépe, de ha minden jól megy az ezüst mozdony be fog bordulni...
Hú ez tök jó kép! Rengeteg képpel vagyok a fórumon adós, elkezdek törleszteni:
Vasárnap jómagam, f_k és 301016 is beutaztuk a vonalat. Nagyon jó idő volt, bejártuk a vonal Putnoki végét. Sajna a síncsavart lopják nagyon, amit nem tudnak kihúzni kézzel, azt kiégetik a helyéről. Putnok Bánrévei végénél is kitérők, illetve sínmezők hiányoznak. Az utazásunk alatt ment az ózdi rally, most nem volt vágányzár, Sátánál úgy számolták ki, hogy pont átfértünk két autó között a kereszteződésben. Visszafele 023-as videózott még, eredményét már megoszotta nekünk. Köszönöm, a túrán megjelenteknek, ahogy Fábry Sándor mondaná: "Jelenlétükkel emelték az út fényét". Jöjjenek a képek:
Hali! Hát most hogy nézem a videót nem nagyon lehet észrevenni hogy benne vagytok inkább a fényképen, legközelebb már be szeretnék szerezni egy jó kameraállványt, azt szeretném kérdezni Törzsgyökeres topiktárstól hogy hol szeret otthon lenni? Inkább az Alföldön vagy inkább itt Eger környékén. 1908-09-12 szeretném ha megélné a 100 éves kort, vagy a még továbbit. De ez majd kiderül hamarosan :( http://www.indavideo.hu/video/Putnok-Eger_vasutvonal