World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
az a baj h kb. 2500gm fekszik lial receptekben...nem szivesen dobnam el...penz jo a foilyamtos de-bol es miningbol annyi h instazni legyen. tegnap nagyon lefogytam ket bankos karimmal meg a mainnel kioakoltam ejfelkor egy ket cuccot ma reggel 400gvel voltam beljebb:)
majd egyszer lesz epicmountom de nagyjabol leszarom. nem vagyok hajlando azt a keves jatekdiot amim van konstans ah farmolassal tolteni.
akkor vedd fel mellé a herbát vagy az enchantot (mármint LW helyett) és legalább anyagi gondjaid nem lesznek (dehogynem! én is állandó pénzzavarban vagyok :( )
önmagában LW... hát, nemtom
mkondjuk kb black temple környékén nagyon durva BoP-os cuccok esnek, de hát ugye...
lw/skiner voltam. LW maradt, skining helyett mining jott. tettszik, jo ara a van a dolgoknak. jon a primal earth (28 slotos mining bagot viszik), jon a primal fire. LW hunterkent nem haszontalan de nem is egy nagy waszidasz. Ugye a komolyabb cuccokhoz kurva sokat kell farmolni.
BS szerény véleményem szerint ellenjavalt... tudsz egy normális MH feygvert készíteni, de... (szóval ha valami halvány esélyed van arénából fegyverkezni, akkor felejtős szerintem)
LW+skinner még jó lehet, de ha legalább karába lejutsz majd, már ott se igazán éri meg...
szóval igazság szerint szerintem marad az alkímia/herba/miner (kínai farmer) szentháromság
esetleg a vicces gránátok miatt az engi...
(vagy az enchanting, az alapanyagok mindíg jó árban vannak)
(nem objektív vélemény: nem vagyok hanyatt esve a crafter szakmáktók - kivéve tailoring... valahogy... nem tudom)
tegnap (3ik raidnap) Aran 5ikre lement siman, ket healerrel, zero halottal. volt nehany igeretes probank Prince-en (2 healer + egy feral druid healer szettben), de amikorra kezdtek jol alkulni a dolgok mindenki kifogyott potibol (en 15 manaval mentem le es elfogyott), kajabol es turelembol.... szerintem mindekeppen meglesz a heten. 2 hete alakult guild...:)
Mostanában 31/30/0 a nyerő talent dps-warriornak. :DDD
Más: húzom a sámánt, most jutottam el oda, hogy professiont kéne választani. Valami olyasmire gondoltam, amivel magamnak is tudok majd csinálni használható cuccokat, illetve már előre gondolok arra, hogy majd a 375-ös brutális és/vagy upgradelhető cuccokra rámegyek és ne kelljen 0-ról húzni egy új professiont. Viszont ilyen upgradelhető vagy nagyonimba cuccokról csak armorsmith/weaponsmith és tailor szakmákban hallottam. Van ilyen pl. leatherworkerben is? Úgy láttam, hogy a leatherworker-szakiránnyal több és jobb 40 feletti mail-cuccot lehet gyártani, mint a blacksmith-szel. Valaki ért ehhez?
Rerolloltam, de nagyon :D Volt 3db 70es hordás karim (prot warri, holy priest, firemage - szintén pve), most Arathor allin indítottam egy draenei warrior csajt. De most furyban nyomtam, valszeg 70ig marad is. Percek múlva átlépek Hellfirebe, jaj de izgiii :)
2 hónapja már volt egy lvl 60 warriorod nemtom melyik szerveren? Most csináltál még egyet egy másik szerveren? Ez most allis? Vagy nem lehetett a pvp-pve szabály miatt migrálni? Mert az vicces, hogy kéthavonta felhúzol 60-ra egy protos warriort... :DDD
Nos, bármennyire nubnak is tűnök, annyira mégsem vagyok az. A probléma a public serverekről történő letöltéssel az, hogy kb. 20-30 kbps sebességgel lehet húzni, amivel usque 4-5 óra egy full 500 megás patch-t letölteni, ugyanannyi, mint a Blizz Downloaderrel. Valami olyasmira lenne szükségem, ahonnan fél óra alatt lehúzható, pl. egy guildes honlapra... :P ^^ Azért kösz a segítséget.
khm, fel ev kimosott mindent?;) google: wow patch download, de amugy meg a wow site-on is ott vannak: http://www.blizzard.com/support/wow/?id=aww01810p De tessek, ha google le lenne tiltva nalad;) http://www.3dgamers.com/games/worldofwarcraft/downloads/ ja, hogy van wow.lap.hu is?;) http://www.wow-patches.info/ es sorolhatnank ne feled az enGB tipusuakat letolteni, mielott nekialnal az us vagy nemet verzionak :D)
Úgy nézi fél éve wow-eltiltásom ma este lejárt. Most tolom be egymás után a cd-ket, az elejéről. Viszont nincs kedvem a wow downloaderrel lehúzni darabonként a patcheket 1,5 nap alatt. Nincs valami hely, ahonnan egyben valami gigafile-ben le lehetne gyorsan húzni az összes patch-t? És mondjuk még ma este? :DDD Thx, in advance, may your blades never dull, stb...
AAAH Silithus 56os warriorként egy kibaszott rémálom! Egyetlen mob nincs ami ne lenne vérszemét vagy 3-4 szinttel magasabb. És persze minden 100 méteres útvonalon patroloz felalá. SííROOOK :D
Megértem a DKP előnyeit, lehet vele szabályozni az embereket rendesen. Lehet, hogy nekünk is úgy kellett volna. De a szabályozáson kívül nem látok rá sok okot.
hat, nem akarunk kara szinten megragadni ezert aztan probaljuk igy csinalani. na meg aztan egy csomo egymasnak ismeretlen eber van egyutt egy uj guildben es ugy latjuk jobb a biztonsag. meg jon egy ket healer es elindithatjuk a masodik teamet lassan:)