A nemzetközi jelentések szerint tegnap volt Puerto Rico közelében a legeröseb és kb. 25km/h sebességel halad amerika keleti partjai felé. Remélhetöleg holnapra már dominikán is csendesebb lesz mint ma. :S Én egy honapja minden nap csekkolom a webcamerán az idöt és eddig napos tiszta idövolt, na de ma ! Jó lenne ha elhaladna ö is és az utána tartó Fiona hurrikán is. holnap indulunk délben :S
van valakinek infoja róla, hogy az Earl hurrikán, arrébb teszi-e a valagát vasárnapig? elég közel van, és a híradások szerint északnyugati irányba halad majd, és már most 3-as erősségű... bírnám díjazni, ha vasárnap oda tudnánk érni :-)
Szeptember 1-én érkezünk a Grand Paradis Hotelbe, Bavarora és megszeretném kérdezni ,h nem foglaltunk elöre programot ,igy lehetséges nállatok jelentkezni ott kint? Szeretnénk ott is szétnézni elöbb.
A telefonszámod valahol fent van, majd megkeresem ,de ha tudod ird már meg létszives. Sziget(bufével) és delfin(20fös) lesz.Köszönöm.
Már csak 4 kell aludnnnnnnnnnnnnniiiiiii :DDDDDDDDDD
Párommal télen tervezünk egy, vagy két hetet eltölteni a Karib-térségben (Kuba, Dominika vagy Mexico országaira gondolkodunk). A három érintett terület közül melyiket ajánljátok és melyik utazási irodával?
Gustavo, írtam mailt, nem kaptam vissza a "megszokott" automatikus választ, kezdjek el aggódni;-) ?? Szept. 9-én megyünk, 3*1 napot szeretnénk kirándulni, ebből Saona replay, a többi alakul.
Köszönöm szépen szinte láttam a képeket a fejemben ahogy olvastam a beszámolot. Gustavo, ö ki ? Megtudod adni apontos honlapot? Hát a hotel az már fix mint irtam a Grand Paradis Hotel lett külföldi és magyar vélemények alapján álitolag nem rossz. A 90 dollár az hány föt jelent? Köszönöm mégegyszer, hát remélem jó idölesz végig igy a hurrikán szezonban és tudjuk élvezni.
Mi Gustavoval kirandultunk. A saonas kirandulas 90 dollar volt. Az arakat amugy meg tudod nezni Gustavo honlapjan.
A saonas napot 2 oras buszozassal kezdtuk, aztan kb 40 perc motorcsonakozas utan Saona legtavolabbi pontjara mentunk. Sztem ez a sziget legszebb resze. Ha csinalhattok belole kivansagmusort, akkor kerjetek, hogy itt toltsetek a legtobb idot. Szuperul lehet sznorizni, vakitoan feher a homok es a viz szine leirhatalanul gyonyoru :o)
Aztan atmentunk arra a reszre, ahol egy falu van, itt kb fel orat voltunk...ez sztem kihagyhato.
Aztan oda mentunk, ahol ebedeltunk is. En itt kevesebb idot toltottem volna es az elso helyen tobbet, mert nekem az volt az alom tengerpart, amire vagytam...
Menetkozben megalltunk egy helyen, ahol tengeri csillagokkal lehetett fotozkodni, meg a vegen egy obolszerusegben, ahol egy csomo hajo volt, mindenki beugrott a vizbe, mert tok sekely volt a viz es ott rum-kolaztunk :o)
Nekem ez volt a 2 het legszebb napja :o)
Voltunk meg a Ranches turan...ez inkabb kalandtura, visszafele sz.rra aztunk, de nem hagytam volna ki. :o)
A tobbi napot a szallodaban toltottuk.
Sztem nem mindegy, hogy melyik szallodat valasztja az ember, mert a legtobb idot csak ott tolti...
En a Melia Caribe Tropicalt ajanlom...egyszeruen szuper.
Woooowww az állam még mindig keresem, egyszerüen hihetetlen ,h ott fogok tölteni 2hetet. Nagyon köszönjük a képeket. Megkérdezhetem mennyi volt a hajó túra a Saona szigetre és hogy smint történt? Gyerünk már egy kis élménybeszámolot akarunk! :DD
Kint élö magyarokat kérdeznék, szept. 1én megyunk a párommal ki 2 hétre a Grand Paradise Hotelbe ,Punta Cana ra. Érdeklödnék milyen idö várható és szeretnénk delfines úszkálásra menni + hajóval csak mi ,vagy hajós túrával a Saona (ha jól irom)szigethez. Hogy ezek mennyibe kerülnek?
Kint élö magyarokat kérdeznék, szept. 1én megyunk a párommal ki 2 hétre a Grand Paradise Hotelbe ,Punta Cana ra. Érdeklödnék milyen idö várható és szeretnénk delfines úszkálásra menni + hajóval csak mi ,vagy hajós túrával a Saona (ha jól irom)szigethez. Hogy ezek mennyibe kerülnek?
2010. Aug 2-tól ifjusági női kézilabda világbajnokság! Dominika Santo Domingo. Magyar csapat is részt vesz! aki kint van és teheti menjen szurkolni nekik! Hajrá MAGYARROK!!
2010. Aug 2-tól ifjusági női kézilabda világbajnokság! Dominika Santo Domingo. Magyar csapat is részt vesz! aki kint van és teheti menjen szurkolni nekik! Hajrá MAGYARROK!!