Legutóbb mi is konnektoros szúnyogriasztót vittünk, igaz a márkájára nem emlékszem. A szúnyogok a közvetlen környékére ugyan nem mentek, ezzel szemben az egész szoba tele volt velük. Elsö este levadásztuk a nagyját, kb. 20-25 lehetett (persze a frissen festett falakra vigyáztunk!). A többi napon meg bejárati és szúnyoghálós ajtó szigorúan becsukva, épp csak akkor nyitottuk amikor muszáj volt.
Kajatémában meg hajlok a hütötáskamentes nyaralásra. A pacal foglalná el benne a legkevesebb helyet, itthon sem attól kapunk gyomorrontást:)))
Helló! Ajánlatos nem inni a görög vízböl, bár ők azt isszák. 1.5 euró egy rekesz(6 * 1.5l) szénsavmentes ásványvíz. Ha kocsit akarsz kint bérelni akkor kell nemzetközi jogsi, ha sajáttal mész akkor nem. Ha akarsz Ouzót vagy metaxát hozni azt a bolgár-görög határnál érdemes megvenni mert ott jóval olcsóbb. (7dl metaxa 8 euró, 2l Tsantali Ouzó 6.5 euró). a szónyogriasztóval kapcsolatban csak annyit mondanék hogy mi konektoros lapkás raid riasztót vittünk itthonrol és bevált. De lehet hogy azért mert még nem volt sok.(de azért volt mert első este elfelejtettük betenni és éjjel le is vadásztunk 5öt miután felébresztettek). Kaját szerintem nem érdemes vinni, csak amennyi az útra szükséges, ott is minden megvan (na jó, lehet hogy nincs pacal, bár erre se esküdnék meg), és nem is drágább(sőt).
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget! :) Szerintetek van olyan dologra, amire figyelnünk kellene az utazás során? Pl. kell-e nemzetközi jogsi, figyelni kell-e valamire a határon, szabad-e inni a kinti vízből stb...
Légyszíves Nekem is küldd már el a Sartiban található apartmanok árlistáját. Többet le szerettünk volna foglalni, de amiket kinéztünk már mind foglalt volt augusztus elején. Segítségedet előre is köszönöm. E-mail címem: vrezgo@axelero.hu
OK, de legalább azt áruld el légy szíves milyen típus: tehát pl. konnektoros vagy füstölös... meg még nem tudom milyenek vannak. Vagy mindegy csak ottani legyen?
Én először fogok menni az idén. Kaptam egy árlistát Bböbétől, amin rajta volt az ottani apartmanok elérhetősége. Írtam neten néhánynak, majd a válasz után lefoglaltam egy négyszemélyes apartmant klímával (nem stúdió!!) napi 60 Euro-ért augusztus 1-től 12 napra. Vasárnap éjszakával kezdek, csütörtök éjszakával fejezem be :-)
Mi minden évben, most már harmadszor egyéni utazással megyünk.
Második éve a Hermitoursnál foglaltuk le a szállást. Ez egy magán iroda
Dunavarsányban, de honlapon vagy telefonon is fel leher velük venni a kapcsolatot.
Megkeresi Nektek a legjobb legolcsóbb utat. Most 2 főre apartmanban aug.9-23. Sarti 20 méterre a tengertől 102.000,-Ft-ot fizettünk. Személyes kedvezményt is ad ha többen mentek a saját jutalékából.
Segítséget szeretnék kérni. Autóval szeretnénk elutazni Sartira, de mindehol autóbuszos ajánlatokba ütközöm. Milyen utazási irodát érdemes felkeresnem? Tudtok nekem jó tippeket adni? Köszi Adrienn
Szia Kristi31! Van kint autókölcsönző is, árakat nem tudok, de kb. 40-50 EUR-val számolhatsz naponta. Az ár attól is függ, mennyi időre bérled, mert heti kedvezmények vannak.
Helló! Ha kocsit akarsz bérelni ahoz kell nemzetközi jogsi is. Idézet a http://www.sithonia-sarti.hu-rol: "Jogosítvánnyal kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a magyar állampolgárok a tulajdonukban lévő, Magyarországon bejegyzett gépjárművükkel magyar /rózsaszín/ jogosítvánnyal közlekedhetnek Görögországban, viszont pld. a helyben bérelt gépjárművekkel való közlekedéshez nemzetközi jogosítvánnyal k e l l rendelkezniük. /A gyakorlatban sajnos azt tapasztaljuk, hogy a görögországi kölcsönzők sok esetben a rózsaszín jogosítvány bemutatásakor is kiadják a magyar turistáknak a bérelt motort, vagy autót, de a legkisebb balesetnél, koccanásnál a nemzetközi jogosítvány hiánya miatt a hatóság a magyar állampolgár ellen azonnali eljárást indít, s úgy veszi, mintha az illető jogosítvány nélkül vezetett volna!./"
A tulaj(-nő) nincs szerződésben semmilyen magyar irodával.Sarti utazási irodák által ajánlott apartmanházainál jóval színvonalasabb az apartmanok mérete és felszereltsége/berendezése szempontjából 1aránt.
Van telefonszámom & faxszámom.Ha érdekel a dolog nyomass valami privát elérhetőséget.
Idén is Sartira mennénk, aug. középső, ill. utolsó két hetében. Csak tavaly sajnos annyira hülyék voltunk, hogy nem irtunk le egy apartman telefonszámot sem. Egyénileg akarunk menni (ezt az utazási irodák annyira nem szeretik).
Kérni szeretném, hogy akinek van tel.száma, vagy bármi infója, ami segithetne az egyéni és lehetőleg kedvező szállásfoglalásban az jelezze és írok egy mailt (az én mail címem sajna nem működik már).