Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1504
shalina, miket beszélek! de hijába, már mintha a tesvéreim lennétek...persze a fiúk nem! ők a szeretőim....:)
szóval helyesbítek:
sally az, aki kibőgte a szemét stingért!!!!
Előzmény: paulinamartinez (1503)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1503
bookshie!
na örülök, hogy itt....a béla nem csetel :(....holnap viszont talán igen!!!! reméljük!
írtam neked a wdr-be. az infok sallyról ott vannak.

jó nap ez a mai....:(
mivel a bélával kezdődő szerelmünknek otthont adó topik még mindig el van süllyedve, ezért itten mondom el panaszaim:
tegnap este óta kitört rajtam a lepra. lehet, hogy holnapra leesik a jobb karom....de most komolyan, rejtélyes körülmények között piros dudorok keletkeznek rajta. :((((....remélem nem martin szindróma, mert nem akarok úgy kinézni, mint az a szörny a html próbás topikban....úúú, béla, azt végülis megnézted? és akkor is szeretni fogsz, ha olyan leszek????

libivel tegnap jól elütöttük azt a tíz percet, azt hiszem egyikünk sem volt eszén...ha tudnátok, milyen disznó tud lenni néha :))....na meg én is :)))....de sajna azt kell neked mondanom kicsim, hogy ma sem nyertem, egynlőre!!! de hol van még a hétfő! különben 9-e nem szombat, hanem péntek! szóval rossz kifogás volt!!!!

ice! olyan jó, hogy benéztél közénk! mostanában mindig akkor jössz, amikor én megyek. nem lesz ez így jó! ki lesz az én szellemi mentorom, ha te nem?

shawn kedves!
tudom, hogy értem mindent megteszel! rólad biztosan tudom! :)

na jó, csókolózunk, és üdvözöljük újjonan érkezett kedves arátunkat bc rich-t is!!! puszi-puszi :)

shalinát meg sajnáljátok, mert kifolyik már a szeme, mert annyira rí sting miatt...de ki az a hülye, aki egy héttel korábban akar koncertjegyet venni? ráadásul pont aznap, amikor az egész városban elfogy! rémálom!

god is a dj for tonight.....
lina
(this is my church!!!!)

Előzmény: Bookshie (1502)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1502
Csak bekukucska ide, hogy mik a hírek, nem azér, hogy paulinka fogja a mérges szelencét és kiigya! Mi a ********** van már megin ezzel a láma-béla emberrel??? Persze ha titkosan él és virul, a csettek harcmezején good luck és nice adventures for you!
shawn Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1501
Na itt vagyok! Jöttem rajongani Paulinnyámért :)))
Én nem vagyo szerintem pedo ugy paulinnya? :))
Viszont ezt a rohadsok hozzászolást ha két napig nemvagyok nem is tudom elolvasni na mind1. Most Paulinnya a kedvedért megnézem a Barátok köztet, de hát iszonyú trágya. És van benne valami buzi.
Iszonyuan nagyon komoly sorozat. Na ennyi volt boccs paulinnya nem várlak meg mewrt van más dolgom is de azé tied vagyok :))) És te is az enyém ja kutya nem biztos hopgy lessz . :)))
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1500
BC Rich, kedvesem!

méghogy bunkóság? egy kedves uhrin rajongót, pláne akkorát mint te, mindig szívesen látunk! legalábbis én....és ez itt a lényeg, mert ez a topik rólam szól, köszönhetően a mi drága jó bélánknak.
akár maradhatnál is, és rajonghatnánk egymásért (persze a mester az első!!! :)....és ha más nem jelentkezik, akkor veled rajongok majd kilencedikén a fonóban....mit lehet tenni, ez a sok műveletlen itten nem ismeri a TANT....ejnye ejnye mondhatnánk :) szóval rajongjunk, mert ezt még nem elégszer mondtam, és ugyebár szóismétlésből sohasem elég...:)

köszönöm, illetve szép és finom, satöbbi...
csókolózunk!...(bc & lina)

Előzmény: BC Rich (1495)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1499
akkor is enyém lesz az 1500.!!!!!!!!!!!!!!!!
Ketchup Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1498
Hi Paliná!

Nemsokára lesz a névnapod!
Elöre is :BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!

Ketchup de Bracho

iceride Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1497
Ja!

És eszetekbe ne jusson Paulina elől ellopni az 1500. hozzászólást!!!!

Ice

iceride Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1496
Na csak azér írok, hogy tuggyátok nmég nem haltam meg....
De majdnem.

Szép álmokat mindenkinek!

Iceride

BC Rich Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1495
Bunkóság beleszólni? Persze!

"Sándor újra elment Licike lakására, hogy tisztázza a félreértéseket. Becsöngetett és csak többszöri csöngetésre jött ki."

"Ami a lényeg, hogy házasság lesz-e én és Marinával, rajtam nem múlik."

"A nagybácsi csodálatát fejezte ki Budapest panorámájának és általában, különösen a budai városperem-részeken."

"- Mi nem érünk rá máskor jönni hölgyem, külföldiek vagyunk."

Előzmény: Shalina (1493)
SunshineSally Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1494
Marhajó, Shalina, te nélkülem koktélozgatsz???? Én már mindenből kimaradok? Nyaf-nyaf.
Shalina Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1493
Anyám, borogass!

Mondanám, hogy járjon hozzám ez a Benedek egy kis fejlesztésre, de nem mondom, mert ugyebár gyépésekkel én nem...

Na, akkor tényleg megyek.

Shalina

Ja, és ez az! IKER, az tényleg vagyok!

Előzmény: paulinamartinez (1491)
Shalina Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1492
Ugye ezt a dolgot a tanárral nem rám értetted?? Mondjuk merő féltékenységből. Nem, persze, hogy nem, hiszen te nem is jársz hozzám!
Most, hogy így sikeresen megnyugtattam magam, megyek bedobok egy Perry Cocktailt. Aki még nem tudná: 6cl vodka, 3cl Blue Curacao, 6cl ananászlé, 3 összevágott zöldalma, jégkocka. (Megköszönve MoonCrackernek.) Először a shakerbe, aztán magamba döntöm. Ha még élek ezek után, akkor holnap jövök!

Shalina

Előzmény: paulinamartinez (1490)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1491
íme még végszónak pár a kedvenc uhrin idézetekből, csak hogy a tudatlanokat felvilágosítsuk....
köszönöm, illetve satöbbi
szép, finom
csókolózunk,
lina

"A bíróság kettő ember brutális meggyilkolásáért, a hatóság félrevezetéséért, egy ember szívrohamot kapott az ijedtségtől és másnap meghalt, amikor éjjel rendőrnek adta ki magát - két ember gyilkossági kísérletéért - a bíróság halálra ítéli."
(a legjobb bírósági ítélet, amit valaha kimondtak!)

"-Még eddig nem kérdeztem, hogy mi a foglalkozásod, Licike?
- Egy nagyvállalatnál igazgatói titkárnő vagyok.
- Köszönöm, ne haragudj, hogy ilyen kíváncsi vagyok.
- Nem haragszom.
Csókolóznak."

"A számból vetted ki a véleményed"

"Az ezer dollárt megköszönték a nagybácsinak és a levelet."

"…Mert tisztában vagyok vele, hogy szerelmes vagy belém. Nem mintha én ugyanúgy szerelmes vagyok beléd…"
(ez meg pont idevág)

"-Talán ikrek hölgyeim, hogy ennyire egyformák?
-Igen.-válaszolták a lányok.
-Köszönöm."

ns akkor csókolózunk,
lina

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 1490
na már megint itt feszítek, holnap/ma meg majd elalszok órán! mindegy, úgyis hülye és idegesítő a tanár....mondhatnám: boááááá....

jót fürödtem, meg hajmostam, igaz a fésű foga beletört a hajamba....lehet, hogy meg kellett volna előbb fésüködni? vagy lehet, hogy már öt napja is meg kellett volna....:). de hát kinek? a makroökonómia tankönyvnek....ugyan kérem! (by süti)

szóval friss vagyok, üde és fiatalos. itt virítok a cuki kis vízilabdás pólomban....négyen is lóbálnak rajta egyszerre....a bal mellemen (o) (a szívem fölött) benedek tibi, a jobbon (o) pedig vincze balázs...ez azért elég jó, nem?
a kettő együtt: (o)(o)...igaz shalina baby?

na jó, hát ennyit rólam, remélem szépeket álmodtok, persze továbbra is rólam....
(stílusom kezd alakulni uhrin bácsiéhoz :) )
szóismétlés rulez!

és libi! join me in sex/bed! ugye....miattad jól beégtem. na, annyi baj legyen...:)

csókok és ölelések,
linuska

Shalina Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1489
Libi drága!
Használd egy kicsit a fantáziád! A fetisizmus tárgya
három betű...
s-sel kezdődik a hűtőben
és
-ör-rel végződik az őróla elnevezett testrészben.

Got it?

Háhá, te csak azt szeretnéd, mert a Béla már rávetette stipi-stopi tekintetét!

Shalina the Barmaid

Előzmény: Libertine (1473)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1488
nana! azért ezt nem az én szemem láttára kéne gyermekeim!
na de így is jó, megyek is aludni.
csak előbb fürdök:))) meg hajmosok, meg ilyesmi....

béluskám!
honap írom, mire jutottam, reméljük a legjobbakat!
asszem addig is lesz mit nézegetned.....pálfordulások itten-ottan...:) reméljük örül a fejed!
talán még buski is visszatér ide, bár erre azért nem vennék mérget...még a végén meghalok! :)

na jó ezermilliótrillióbilliómilliárd csókok, és ölelések,

lina az örök szerelmes

Shalina Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1487
Ezt nem én énekeltem véletlenül?
Szerintem igen.

Shalina the Singer

Előzmény: paulinamartinez (1478)
Shalina Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1486
Na, a sztori megvolt, akkor rátérhetünk a következő gyakorlatra...
Előzmény: különböző béla (1472)
Shalina Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1485
Béluskám!
Jó, hogy látlak!
Foglalj helyet nálamnál! Nem, még ne oda, a székre, ha kérhetem!
Felhívnám a figyelmedet, hogy árulkodni nem illik (bár néha igen hasznos), tehát ezt a megjegyzést meg sem hallottam. Különben is Bookshie jó kislány, az órákat sem kerüli, tehát ne tereljük el a tanerő figyelmét az általunk elkövetett csínyekről...
Tiszta véletlenségből ma éppen nem kell a munkafüzet, inkább valami pair work dolgon gondolkodom...
Esetleg (előtte) meghallgatnám a beszámolódat a hétvégéről.
Szóval, darling, What happened at the weekend?
Aláfestésnek meg felteszek valamit...
...a hűtőbe, ha megfelel.
Előzmény: különböző béla (1471)
Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1484
gondoltam a rajongói 12 évesek...

nem kopogok, drágám, mer' mennem kell...persze ha itt lennél mellettem és mondjuk sztriptíztáncot mutatnál be, akkor kopognának - a szemeim!
szombat este nekem nagyon nem OK, csak nem akartam ilyen direkten fogalmazni...puff, ezér' most megversz!

émmég életemben nem hallottam ilyen Uhrin művészről!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1482)
Bookshie Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1483
Bocsánatot kérek, de úgy látom, ez a Libi ember errefele forog fenn...
Melyik nap aktuális a kazicsere? Izend meg a védéerben, jó? Nálam holnap macskalátogatós nap van, szerdán méjden, csüti pedig tecchalál, ha jól sejtem, persze attól még jó lehet!
Köszöngetem.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1482
azt most nem annyira értem, hogy shawn mitól lenne pedofil, szóval, ha elmagyaráznád, kedves.....

itt ülök a sötét szobában szól az állat zene, erre oldalvást pillantok, és egy hatalmas bohóc vigyorog rá....hát őszintén, nem kicsit szartam be.....mert ugye hülye paulina fél a babákól, ez meg még nagy is, meg vigyorog....áááááá.....
mondhatni:
i shit bricks

itt vagy libi? és bekopogsz? vagy nem?
azt, hogy nem ismered uhrin benedek bácsit most az egyszer elnézem neked.....de jó lenne ha pótolnád hiányos tudásod....ő egy igazi nagy művész!!! ;) (és flörtölök vele, haha)

lina

Előzmény: Libertine (1481)
Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1481
Ejnye, nem pedofil ez a Shawn gyerek??? :-)))

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1477)
Libertine Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1480
Drága Paulinám, vidd magaddal szerintem a Bélát, mer' nekem fogalmam sincs ki az az Uhrin Benedek! Utána a perverz rajongók megverik (rosszabb esetben megerőszakolják) a Bélát, én pedig készen állok majd egy sokkal romantikusabb (szex, baby?) folytatásra, feltéve ha idetalálsz! Én több szeretnék lenni, mint a testőr :-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (1476)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1479
most meg ilyet énekel itt ákos, hogy "ment a hűtlen nehéz fejjel..."
ez elég gáz, de be kell ismernünk, pataky attis elsülyedhet szégyenében! az aranysmukkjaival együtt...:DDD

hello, hello
(na ez már azért klasszisokkal jobb!)

(....lehet, hogy maradok...)

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1478
látod nincs mit mondanom
a napot az órát sem tudom,
csak várom, hogy üzend, hogy vársz.
most nem ontom bátran, okosan a szót,
a falon át hallom csak a rádiót,
ha erre jársz, engem itt találsz
ezer meg ezer éve...

keresem az utam
néha keresem a bajt
és keresem azt, aki engem akart
akinek engem küldött, akit nekem szánt az ég...

és az a rádió úgy zokog,
mintha szerelmet vallana.
most nekem szól a legbutább dala,
mert úgyanúgy hívlak most is.
szánalmas, hogy mindent elhiszek,
hogy mennyire örülnék neked
ezer meg ezer éve...

keresem az utam
néha keresem a bajt
és keresem azt, aki engem akart
akinek engem küldött, akit nekem szánt az ég...

tudom, hogy vár még rám,
a holdnak tán a túl oldalán...
ő az, aki beszél bennem,
érthetetlen, angyal nyelven.....

(szép, finom....-pm)

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1477
és csak hogy tudjátok kivel álltok szemben az édes kicsi shawn épp most rázza le az egyik rajongóját a sok közül...már nem bír velük. de persze ő csak engem szeret igazán...:))))
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1476
ja igen! a fonóról jut eszembe! nem akar valaki velem tartani a fonóba az uhrin benedek fan club által szervezett rebeka táncmulatságra (júni 9. este 9-től hajnalig)? vagy menjek egyedül, hátha az összes uhrin rajongó perverz, és hagyjam magam megerőszakolni??? jól jönne egy testőr.....
????
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.05 0 0 1475
sziasztok kedveskéim!

a végső tanulság igencsak szívet melengedtető volt számomra, úgyhogy már ezzel kiérdemeltétek a mai napi nagy adag szeretetet és csókokat....

nem is tudom mit is írhatnék még, hiszen szóhoz sem jutok.

arra kérnélek titeket, hogy shawnt ne báncsátok, mert még bebörtönöznek titeket kiskorú bántalmazásáért, és igazán nem szeretnék minden hétvégén bablevest hordani a nehézfiúk közé, aztán meg még ki tudja, végül még egymást fogjátok kedvelni drága szerelmeim....az meg elég csúnya vég lenne, hogy azt ne mondjam....

shalina!
a kis gyontatód ma harci díszbe vágta magát! csak a te kedvedért, szerintem....:)
az én gyóntatópapám is nagyon szexisen feszített frakkban az oltár mellett....na nem kell megijedni nem mentem hozzá! nem nagyon értem mondjuk mit keresett ott, talán ő a tanú??? vagy mi???

na most már télleg nincs több szavam...egyenlőre.
linus

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!