Nekem tetszik, jobb, mint amire számítottam. Azért egykét rövidebb és pörgösebb számot beletehettek volna a vége felé, én az utolsó két számra már elfáradtam.
Ó, én meg azt hittem van valami újabb.....nekem nem tetszik, ellen ben akkor mégsem aggódok.A másik kettő jobb.Ami már most ül az a Brighter.... :o) Benji-vel nem bírok megbarátkozni.
Nekem is tetszik, de ahogy murray mondja tényleg nem egy túlkomplikált darab. Ettól függetlenül két hét alatt nem untam meg, pedig elég sokat hallgattam, van benne valami. A Brighter...-ben viszont nem találok gyenge pontot. Van egy Dickinson szólólemezes beütése, de az miért baj? Szerintem ez csak pozitívum.
Bruce-szal volt egy interjú: Aszongya, hogy ez egy olyan lemez lesz, amit egy pár hétig hallgatni kell, hogy igazán megtetszen.
Mondta, hogy a 2008-as turné lesz az eddigi legnagyobb fesztiválturnéjuk.
Beszél Paul-ról, hogy nem ítéli el mert a Maidenből él, hszen óriási jelentősége volt a zenekar történetében és joga van azokat a számokat énekelni...
Az EMI-vel pedig Bruce aláírt 3 szólólemezre szerződést, szóval csak fog egyszer koncertezni is. Ja és filmet akar forgatni, aminek írását januárban kezdi el.
ja!:-) a sokéves nickfoglalásban van benne a kezem nem ebben.
szal nemtom. ez a nóta max erős közepes. a riffek jók, csak maga a tempó...meg olyan végtelenül egyszerű ....egy ilyet két óra alatt kiráznak a kezükből...
Na, ha itt az új turné akkor itt az én setlistem is(egyensúlyban a realitások és a vágyak).
1)Different World 2)These Colours Don't Run 3)Brighter Than a Thousand Suns 4)When Two Worlds Collide 5)No More Lies 6)The Pilgrim 7)The Longest Day 8)Mother Russia 9)Out Of the Shadows 10)Paschendale 11)Ghost Of The Navigator 12)The Reincarnation of Benjamin Breeg 13)For The Greater Good of God 14)Lord Of Light 15)The Legacy 16)Hallowed Be Thy Name 17)The Number Of The Beast 18)Run to The Hills
Nem értem, hogy az új lemezbemutató tour miért nem érinti Közép-Kelet Európát??????????? (Magyarország, Ausztria, Cseh és Lengyelország, Szlovákia,Horváthország, stb...)
Egy új lemezbemutató tour azért ennyi országot nem szokott kihagyni!
Ezért nem értem azt a felvetést , hogy 2007-ben nem koncerteznek!
Bár itt már minden lehet. Ha Multimédia nem tudja elhozni őket akkor remélem majd láthatjuk őket a Nova Rock-on.(Nickelsdorf)
Azért mégis csak közelebb van mint Stuttgart.
Reménykedjünk!
Ui.: Az a baj, hogy senki sem tud igazi okokat vagy nem mondhatja!
A Multimédia nem válaszol semmire!(Se írásban se emailban)
" Szerintem Bruce már megint ki akar lépni. Biztos fáj neki, hogy nem turnéztathatta meg a Tyrranny of Soulst..."
A Maiden 2007-re eddig nem tervezett semmit, Bruce-nak elvileg volna ideje nyomni egy szólóturnét, esetleg néhány fesztivál fellépést. Remélem nem bír megülni a seggén 2008-ig. :)
Más: csekkoljátok a hivatalos oldalt, fent van egy AMOLAD werk-film, elég tanulságos. Nem lesz gond ezzel a lemezzel, én azt hiszem. Valaki írta itt előttem, hogy szerinte a Maidenben már nincs meg a régi tűz. Hát, 50 évesen, 60 millió eladott lemezzel biztos nem úgy ugrik neki az ember egy lemezfelvételnek mint 23 évesen, de ez nem jelenti azt, hogy kifogytak volna az ötletekből.
Az eddig hallottak alapján az új lemez elég inspirált anyagnak tűnik, frissnek hangzik. Nem hinném hogy hanyatlanának, én úgy érzem ez lesz a legjobb reunionos lemez, de lehet hogy néhány klasszikust is überel majd. Nálam a FOTD-nál volt meg ez az érzés, hogy kifogytak az ötletekből, bizonytalan próbálkozás az album. Nincs egységes stílusa- van rajta komolytalan AC/DC koppintás, van szerelmes ballada(!), fura szám a foci-huligánokról - nem egységes a korong és így nem igazán erős. Biztos vannak, akiknek a Fear a kedvenc albumuk, nekem is tetszik róla néhány szám, de összességében véve szerintem sokkal gyengébb mint a reunionos lemezek.
Az eddig kiszivárgott infók, számok alapján úgy tűnik, az új lemez nem szenved majd ettől a betegségtől.