Keresés

Részletes keresés

Dio6600 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 1394

Kedves Ólomlábú!

Schade csak most tudtam beregisztrálni, talán jobb is így, mert így legalább a habzószáj elmarad..

1-2 gondolatom lenne elmés hozzászólásaidhoz..

1, Ha Neked elég volt Sarti egyszer , akkor mit keresel itt? Minek verni a tüzet?

2, Lehet hogy Te jattos vagy, de valaki évekig dolgozik hogy egyáltalán elhagyja kis hazánkat, és "világot" lásson. Jasszkarizni nem itt kéne, mekkora ember vagy..

3, Ez az óvodai feeling meg egy kicsit nevetséges.. Éntőlem sem szokták a fagyimat elvenni, de Attilosz elött én sem állnék meg 2mp-nél tovább...(ebből kifolyólag kiváncsi lennék élőben is ilyen stilusban adnád elő magad, és ha igen, kb hány tizedmásodpercig? :D ) Hálistennek a srác 1 nyugodt jámbor ember akit nehéz kihozni a sodrából, mitöbb barátságos, segítőkész.

3, Remélem jól fogod magad érezni magad a krobótoknál, vagy valamelyik szigeten, ahol hasonszőrüekkel, eltartott kisujjal affektálva szürcsölgetheted a Remy Marten-t egy internacionális diszkózenét hupogtató klubban. Bár ehhez bárhova mehetsz ezen a sárgolyón..És az is tökmindegy mit raknak eléd, csak drága legyen (hisz az már rossz nem lehet)

Röviden ennyi jutott eszembe..

Ezen felül megkérnélek, ne nézd le honfitársaid, akiknek csak a (szerinted)"Balatoni feeling" jut, és légyszives lázitsál már máshol..

Kedves Timea (Sartimania)..

Nem is tudom van e értelme hogy Hozzád is szóljak 1-2 keresetlen szót, hiszen egyszer mi már megvívtuk csatánkat egy fórumon.. Nehogy azt mondhasd hogy egy kis bujkálós f @ sz vagyok és nem merem vállalni az arcom, Nagykopasz vagyok még mindig..

Sanálom hogy még mindig nem gondolkodtál el..

Azt is tudom, hogy a nevem hallatán már kikristályosodott benned a vélemény, nem lehet igazam, de azért leirom..

Előszónak annyit: '96 óta internetezek, webszerkesztek, volt hogy rendelésre másoknak, profi webhelyeket készítettem..

Tisztában vagyok a szerzői jogokkal is.

EZÚTON KIJELENTEM HOGY A WWW.SITHONIA-SARTI.HU WEBLAPON SZEREPLŐ ANYAGOK KIVÉTEL NÉLKÜL JOGTISZTÁK!

Ugyanis a weblapon szereplő anyagok vagy az internetről származó "free" tartalmak,

vagy magánszemélyek által készitett anyagok (ez a többség, kb 99%) amik publikálásához a készítő hozzájárult , kikötéseiket figyelembevéve került az oldalra..

Elég gusztustalan hogy csak mások fikázásával tudod népszerűsiteni az oldalad..

Azt inkább rendszeres gyakori frissitéssel, webdesign-al, kéne elérni.

Köszönöm hogy meghallgattatok : Nagykopasz

Előzmény: bankvilági idegenvezető (1297)
csá Creative Commons License 2005.06.08 0 0 1393
Ha Thesszalonika felöl jössz, közvetlenül a fő út mellett van balról, el sem lehet téveszteni. De egyébként jól kivan táblázva, mint minden Lidl29,6 km Sartitól
Előzmény: Smartiie (1390)
imici Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1392
It van az Obelix fala, rajta az árrakkal. a görög tál 10 euró volt. http://www.freeweb.hu/imi75/7/img1118.jpg

Az Argirisben ettünk tintahal salátát (calamari - 4.70 euró) és haltálat (fish plate 7.30 euró). ja, és a töltött padlizsán, paradicsom, paprika is 4.70. a bárány borda 5 euró. és ebböl még lejön 10 százalék sithon travel kedvezmény.
Előzmény: rudiandi (1389)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1391

Rudiandi!

Jöttek már haza Sartiból, olvastam árakat: gyros 2EUR, gyrostál 3,5 EUR, görögtál 13 EUR.

Üdv Márti

Előzmény: rudiandi (1389)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1390
Azt tudom hogy Nikitiben van a Lidl. Mennyire könnyü/nehéz ott helyben megtalálni? Úgy hallottam, hogy van még másik (2) hasonló üzlet is Nikitiben (?) -mit tudtok erröl? Ja, és ez is zárva van du.?
rudiandi Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1389

Botond36!

Mi ugyan csak július 4-én indulunk, de megtehetnéd, hogy egy pár kajáldából nézel árakat.Gyros,Görögsaláta,Vegyestál, és ilyesmi érdekelne.Nagyon megköszönném, ha miután hazatérsz beszá,molnál.

Előre is köszi, és jó szórakozást.

Előzmény: Botond36 (1388)
Botond36 Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1388

A Lidl kb 45-50 km-re van Sartitól, de az igaz, hogy érdemes egyszer elmenni oda és a motor "csomagtartóját" teletömni. Végülis a tejtermékek kivételével ugyanazokat a termékeket lehet ott is kapni, mint itthon.

Pénteken megyünk a Dias-al Sartiba. Van itt valaki, aki velünk együtt utazik?

Előzmény: csá (1386)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1387

Legutóbb mi is konnektoros szúnyogriasztót vittünk, igaz a márkájára nem emlékszem. A szúnyogok a közvetlen környékére ugyan nem mentek, ezzel szemben az egész szoba tele volt velük. Elsö este levadásztuk a nagyját, kb. 20-25 lehetett (persze a frissen festett falakra vigyáztunk!). A többi napon meg bejárati és szúnyoghálós ajtó szigorúan becsukva, épp csak akkor nyitottuk amikor muszáj volt.

Kajatémában meg hajlok a hütötáskamentes nyaralásra. A pacal foglalná el benne a legkevesebb helyet, itthon sem attól kapunk gyomorrontást:)))

csá Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1386
 Tavaly a közeli Lidl áruházban 11 eu-ért 2Literes metaxát vettünk igaz csak 3 csillagos volt, de finom.
Előzmény: imici (1385)
imici Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1385
Helló!
Ajánlatos nem inni a görög vízböl, bár ők azt isszák. 1.5 euró egy rekesz(6 * 1.5l) szénsavmentes ásványvíz. Ha kocsit akarsz kint bérelni akkor kell nemzetközi jogsi, ha sajáttal mész akkor nem. Ha akarsz Ouzót vagy metaxát hozni azt a bolgár-görög határnál érdemes megvenni mert ott jóval olcsóbb. (7dl metaxa 8 euró, 2l Tsantali Ouzó 6.5 euró).
a szónyogriasztóval kapcsolatban csak annyit mondanék hogy mi konektoros lapkás raid riasztót vittünk itthonrol és bevált. De lehet hogy azért mert még nem volt sok.(de azért volt mert első este elfelejtettük betenni és éjjel le is vadásztunk 5öt miután felébresztettek).
Kaját szerintem nem érdemes vinni, csak amennyi az útra szükséges, ott is minden megvan (na jó, lehet hogy nincs pacal, bár erre se esküdnék meg), és nem is drágább(sőt).
Előzmény: Patakiadri (1381)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1384

Csá, köszönöm a választ.

Üdv

Márti

Előzmény: csá (1383)
csá Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1383
Elektromos, mi vettünk gyertyát is, de az nem igazán használt, bár igen hangulatos.
Előzmény: Smartiie (1378)
rudiandi Creative Commons License 2005.06.07 0 0 1382

Teo!

Köszi szépen megkaptam

Patakiadri Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1381
Sziasztok!

Szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget! :)
Szerintetek van olyan dologra, amire figyelnünk kellene az utazás során? Pl. kell-e nemzetközi jogsi, figyelni kell-e valamire a határon, szabad-e inni a kinti vízből stb...
vrezgo Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1380

Szia BBöbe!

Légyszíves Nekem is küldd már el a Sartiban található apartmanok árlistáját. Többet le szerettünk volna foglalni, de amiket kinéztünk már mind foglalt volt augusztus elején. Segítségedet előre is köszönöm. E-mail címem: vrezgo@axelero.hu

Előzmény: Törölt nick (1273)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1379
Bocs hogy 2x, de hullámzik a netem... sajna nem mint a tenger:(
Smartiie Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1378

Csá!

OK, ez akkor gondolom bentre való? Elektromos vagy füstölös...? Nem tudom milyen van még.

Kösz Márti

Előzmény: csá (1374)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1377

Csá!

OK, de legalább azt áruld el légy szíves milyen típus: tehát pl. konnektoros vagy füstölös... meg még nem tudom milyenek vannak. Vagy mindegy csak ottani legyen?

Kösz Márti

Előzmény: csá (1374)
rudiandi Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1376

Előre is köszi.Este az otthoni mélemre küd, ha lehet

Cím:rudolfz@eurocomnet.hu

Előzmény: HTT (1375)
HTT Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1375

Halihó

Este igen, mert az otthoni gépemen van :-)

Teo >

Előzmény: rudiandi (1373)
csá Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1374

Sajnos nem tudom a nevét, a helyi boltokban kapható, mi is kint vesszük meg. Tehát a lényeg, hogy görög szúnyogra hasson!

Előzmény: Smartiie (1371)
rudiandi Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1373

Meglehetne kapni azt az árlistát?

Cím:munkaügy@oszi.adatpark.hu

HTT Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1372

Halihó

Én először fogok menni az idén. Kaptam egy árlistát Bböbétől, amin rajta volt az ottani apartmanok elérhetősége. Írtam neten néhánynak, majd a válasz után lefoglaltam egy négyszemélyes apartmant klímával (nem stúdió!!) napi 60 Euro-ért augusztus 1-től 12 napra. Vasárnap éjszakával kezdek, csütörtök éjszakával fejezem be :-)

Teo >

Előzmény: Patakiadri (1367)
Smartiie Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1371

Szia Csá!

Pontosan milyen típusút ajánlasz?

Nekem spray-m van, amit magunkra kell fújni, még nem próbáltam de hatásosnak mondták.

Az itthon vett nekem sem volt hatásos amikor legutóbb voltam, max. 1 m-en belül.

Üdv Márti

Előzmény: csá (1369)
Dvmi Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1370

Szia Patakiadra!

Mi minden évben, most már harmadszor egyéni utazással megyünk.

Második éve a Hermitoursnál foglaltuk le a szállást. Ez egy magán iroda

Dunavarsányban, de honlapon vagy telefonon is fel leher velük venni a kapcsolatot.

Megkeresi Nektek a legjobb legolcsóbb utat. Most 2 főre apartmanban aug.9-23. Sarti 20 méterre a tengertől 102.000,-Ft-ot fizettünk. Személyes kedvezményt is ad ha többen mentek a saját jutalékából.

www.hermitours.hu

Ha kell szivesen segitek bárkinek.

Dvmi

Előzmény: Patakiadri (1367)
csá Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1369

Sziasztok.

Szúnyogriasztót görögbe vegyetek, mert az itthon kaphatok hatástalanok a kinti szúnyogokkal szemben.

rudiandi Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1368

Patakiadri!

Szinte minden iroda kínál egyéni utasoknak is utat.Igaz a katalógusokban nem mindig jelzik, de ha rákérdezel, akkor mondanak egyéni árakat is.

Mi a Bella Toursnál foglaltuk a szállást és egyénileg megyünk.Elötte 4 évig a Theo Toursnál foglaltunk.A Dias Zeusznak is vannak egyéni árai.

Patakiadri Creative Commons License 2005.06.06 0 0 1367
Helló Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni. Autóval szeretnénk elutazni Sartira, de mindehol autóbuszos ajánlatokba ütközöm. Milyen utazási irodát érdemes felkeresnem? Tudtok nekem jó tippeket adni?
Köszi Adrienn
Smartiie Creative Commons License 2005.06.03 0 0 1366
Szia Kristi31!
Van kint autókölcsönző is, árakat nem tudok, de kb. 40-50 EUR-val számolhatsz naponta. Az ár attól is függ, mennyi időre bérled, mert heti kedvezmények vannak.

Üdv Márti
Előzmény: Kristi31 (1361)
imici Creative Commons License 2005.06.02 0 0 1365
Helló!
Ha kocsit akarsz bérelni ahoz kell nemzetközi jogsi is.
Idézet a http://www.sithonia-sarti.hu-rol:
"Jogosítvánnyal kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy a magyar állampolgárok a tulajdonukban lévő, Magyarországon bejegyzett gépjárművükkel magyar /rózsaszín/ jogosítvánnyal közlekedhetnek Görögországban, viszont pld. a helyben bérelt gépjárművekkel való közlekedéshez nemzetközi jogosítvánnyal k e l l rendelkezniük. /A gyakorlatban sajnos azt tapasztaljuk, hogy a görögországi kölcsönzők sok esetben a rózsaszín jogosítvány bemutatásakor is kiadják a magyar turistáknak a bérelt motort, vagy autót, de a legkisebb balesetnél, koccanásnál a nemzetközi jogosítvány hiánya miatt a hatóság a magyar állampolgár ellen azonnali eljárást indít, s úgy veszi, mintha az illető jogosítvány nélkül vezetett volna!./"
Előzmény: Kristi31 (1361)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!