Az igaz, hogy elképesztően gólszegények vagyunk ebben a szezonban. A két gól a legtöbb, ameddig eljutottunk, de az is egy kézen megszámolható, hogy hányszor sikerült. A 2004/2005-ös szezonban a Sopronnak meg a Honvédnak itthon négyet rúgtunk, háromszor köszöntünk be a Vasasnak, meg Békéscsabán az Előrének, most meg...
De nem panaszkodom, mert pontszámban egyáltalán nem állunk rosszul az elvárhatóhoz képest.
Ja! Gödörben a csapat....szerintem mindenki így van vele, bántani nem akarja, tanácsot nem tud adni, mit tehet az ember - reménykedik a szebb folytatásban, hogy talán változik valami....
A csapat nagyon rosszul játszik, sokszor lélektelenül sétálgatnak a játékosok a pályán, de Pruknert nem akarjuk kritizálni, a játékosokat meg nem lehet (a múltkor megtettem a honlap fórumán, rögtön felháborodtak páran, pedig még sértőt sem írtam).
Szinte folyamatosan kikapunk, már az ellenfelek szurkolói sem vesznek komolyan minket. A lelátók üresek, jó, ha összejövünk 1500-an egy meccsre, abból is 300-500 vendégszurkoló. Akik kint vannak csendben, tanácstalanul, de talán inkább belefásultan ülnek a helyükön, a tavalyi remek hangulatnak nyoma sincs.
Már megint 2-1re kaptunk ki a Debrecentől 1-0ás vezetés után! Ilyen nincs!! Megnéztem ma az összefoglalót, amiben egyetlen támadásunkként csak a gólunkat sikerült bemutatni(Az újság szerint még volt azért egy-kettő lehetőségünk!). De az összefoglalóbóé az is kiderült, hogy a Debrecennek köze nem volt a két gólhoz. Az elsőnél kurva nagy mákuk volt, ha Petrókon nem pattan meg, akkor vagy mellé megy vagy Szabi fogja. A 11-es meg a lassítás alapján szerintem nem volt az!
A tegnapi meccsen saját magunkat vertük meg a régi betegségünkkel, hogy biztos vezetés tudatában visszaveszünk és magunkra húzzuk az ellenfelet, amit ki is használtak és ehhez jött még hozzá Pruki megszokott dolga, hogy biztos vezetés tudatában lecseréli a teljes csatársort és persze, hogy csatárok nélkül már nem tudunk váltani. Szerintem ebben rejlett tegnapi pontvesztésünk! A két gólunk szép volt és szép akció végén esett! Az első pécsi gólt azt mi hoztuk össze és nem volt annyira kidolgozott akció, míg a 2.gól kidolgozott akció volt. Vasziljevics játéka tetszett, Alves szerintem való ebbe a csapatba és hasznunkra lesz. Kriston próbálkozott, de remélem lesz még jobb is. Zsolnai nagyon szép gólt lőtt. Kovácsevics gólpassza szép volt, kiállítása annál rondább. A reklamálása után érezni lehetett, hogy idő előtt fogja befejezni a meccset. A többiek hoztak egy átlagot!
A pénztáraknál meg egy kicsit gördülékenyebb kiszolgálásnak kellene lennie, mert sikerült 30 percet sorban állnom!
Labdarúgás
Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - Diákoknak ingyenes a kaposvári futballtavasz
2006. február 23. 15:00
A február 25-i rajt előtt néhány fontos információval szeretnének szolgálni a kaposvári illetékesek a szurkolóknak
if(!window.goAdverticum)document.write('');
if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(25748);
Az NB1 tavaszi rajtjára készülve - 73 nap szünet után folytatódik a bajnokság >>>
Szombaton 9-től 12 óráig az 1-es pénztárban lehet még bérleteket vásárolni. A Pécs elleni meccsre jegyeket, szombaton szintén az 1-es pénztárban 13 órától lehet megvenni, míg a többi pénztár 14 órakor nyit.
A legörömtelibb hír talán, hogy a G szektorban illetve az állóhelyen a tavaszi szezon mérkőzéseit érvényes diákigazolvánnyal ingyen tekinthetik meg a fiatalok.
A jegyárak az őszhöz képest annyiban változnak, hogy tavasszal három kiemelt bajnoki mérkőzésünk lesz, (az Újpest, a Ferencváros és a Fehérvár), ezekre a meccsekre 300 Ft-tal kerül többe, majd a jegy.
Kaposvár, február 9., 16.20 A középpályást fél évre adta kölcsön a ZTE.
Kora délután még csak feltételes módban számolhattunk be arról, hogy a Kaposvár szerződtetné a Zalaegerszeg középpályását, Kriston Attilát. Mostanra azonban már kijelentéssé változott a fenti mondat, a két klub vezetése ugyanis röviddel ezelőtt megállapodott, miszerint Kriston tavasszal a somogyiakat erősíti. - Nem ért különösebb meglepetésként, hogy nem tartóztattak a ZTE-nél, sejtettem egy ideje, hogy nem férek bele Szentes Lázár vezetőedző terveibe - mondta Kriston Attila. - Most már azonban arra koncentrálok, hogy a Rákóczi minél sikeresebb legyen. Ez olyannyira igaz, hogy csütörtökön már indulok is a csapattal a törökországi Antalyába edzőtáborozni.
A hetvegi varasdi meccsen, mar nem voltak itt a multkori legiosok, most csak egy uj nevet lattam az osszeallitasban. Pedig Alvest leigazolhattuk volna, akar cserenek is, bar ha sokat akart, akkor nyilvan nem erdemes, annyit nem er. Valoszinuleg a Honvedbol is azert ment el, mert ugy emlekszem, nem volt olyan rossz.
A Varteks honlapjan kepek is vannak a tegnapi meccsrol.