Keresés

Részletes keresés

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4640

Az őskori hibám, hogy azt teszem szóvá, ami nem tetszik, amit rossznak látok. Ami tetszik, amit jónak látok, azért csak cselekszem. 

Előzmény: pákosztos cica (4636)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4639

Utánaolvastam, nagyon szomorú 😰

Ami felháborít: egy magyarországi magyar lánynak nincsen ingyen gyógyszer. A romániai büdös cigánynak, pedig azért mert magyarnak vallja magát fizetik a tanítását. Ha másért nem is, ezért megérdemli ez a rezsim hogy megdögöljön!!!

Előzmény: Nyaky Z. (4590)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4638

Pedig bizony, egy pillanatra megremegett a világ.

Mint amikor két fekete lyuk egyesül és gravitációs hullám ébred.

Talán túlságosan is szenzitív vagyok az ilyen tragédiákkal szemben. Talán azért, mert nekem nincs gyermekem. :-(

Előzmény: Nyaky Z. (4634)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4637

Szerintem ez úgy nagyjából teljesen számomra értelmetlen és értelmezhetetlen gondolatmenet volt, amit itt előadtál A téma részemről veled itt befejezve.

Előzmény: Nyaky Z. (4634)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -5 1 4636

Szerintem most szétcsúsztunk.

Együttérzést kaptál Csalittól is, és tőlem is.. írásban. Itt.

De te azokat az elcseszett jeleket nézed, amivel nem kéne foglalkozni. 

Előzmény: Nyaky Z. (4628)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4635

Ha ismét rákattintasz, visszavontad.

Előzmény: Édesanyám mondjad gyorsan (4632)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 5 4634

Tisztázzunk valamit: engem az sosem zavart, ha a másiknak más a hite. Az meg főleg nem, ha más az igazsága. Engem vagy az zavar, ha hite sincs neki, vagy az, ha ez valaki(k) ellen szól kizárólag.

Én nem mondom, hogy MP pszichopátiás, vagy influenzás, én azt mondom, hogy melyik polcra tudom feltenni, milyen halmaz tagjának látom. Márpedig az nem egy objektív, főleg nem orvosi diagnózis, hanem a krapek hozzám, meg mondjuk a fórumozó társasághoz viszonyított helyzete a szememben. ((és kizárólag azért nem hozzánk képest, mert azt nem tudom megfogalmazni irl-ek nélkül, hisz nem vagyon szóvivőalkat)) 

Ezzel szemben itt orvosi diagnózist látok nem egy példányban. Nem hitlrtelen felindulásból, hanem napok óta, szinte mantrázva.

MI

közben szerintem az egész téma ökörnyál, lófütty egy eltávozott kislány lényeglátásához, valóvilágmegvilágításához képest. 

Előzmény: búvár-halász (4630)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4633

Hidd el, én aztán pontosan tudom. 

Előzmény: In Lak'ech (4631)
Édesanyám mondjad gyorsan Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4632

Ezeket a mínuszokat meg pluszokat már vissza is lehet vonni? Mondjuk, firefoxal küldeni sem lehet, ahogy képet sem.

Előzmény: In Lak'ech (4626)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4631

Szándékosan nem ellenfelet írtam. Egyesek véresen komolyan gondolják ezt az egész cirkuszt. Sajnálatos, hogy nem tartom kizártnak, hogy egyesek még tán ölni is képesek volnának.

Előzmény: Nyaky Z. (4629)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4630

Mondjuk ez most valóban rajtad csapódott le. Van olyan álláspont, amely a tiednél radikálisabb, a szerint orvosi szakvélemény nélkül le sem írhatom, és az ennek kapcsán felgyülemlett ingerültségem ugrott most ki. 

Egyebekben nem gondolom a politikai elfogultságomat -nyilván van, mint mindenkinek- mondjuk a te elfogultságodnál erősebbnek.

Ezzel együtt természetesen te is oda lövöd be a személyiségét, ahova akarod.

Előzmény: Nyaky Z. (4625)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4629

Az, mármint az ellenség*  feltétel nélküli minuszolása a disszociális  jegy.

*:eleve az ellenséglátás egy fórumon már az

Előzmény: In Lak'ech (4626)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4628

Ebben mi az együttérzés? Mi az a beesési szög, ami ezt annak láttatja?

Előzmény: pákosztos cica (4623)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4627

Ez egy 10 pontos igazság!!

Előzmény: pákosztos cica (4617)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4626

Nem jól tudod. Több negatív volt rajta, csak szerintem páran visszavonták. De nem lehetetlen, hogy a negatív nem az álteled írtnak sz, hanem a személednek szólt. Pár topikban tapasztaltam, hogy az "ellenségek" minden ok nélkül minuszolják egymást.

Előzmény: Nyaky Z. (4615)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4625

Jogod? Természetesen van. Én azt gondolom, hogy totálisan téves a "diagnózisotok", s döntően nem csak  azért, mert elfogultak vagytok a politikával, hanem azért téves, mert szerintem egyszerűen a pali nem tartozik a túlzottan kilengő kategóriába hazánk, népünk, nemzetünk antiszociális rétegéből. Én jóval odébb teszem a veszélyes rovátkát a nívópálcán

Ha már pszichómókuskodunk, jelentősen jobban kileng a borderline-műszerem nála, de némi politikai előélettel azt sem látom kiemelkedőnek egy parlamenti második-harmadik sorhoz képest.

Kurvásul ne láss korlátozásnak olyat, amikor a másik nem nyalja a hangod. Mert az tényleg durván kropotkini vonal lenne. 

Előzmény: búvár-halász (4624)
búvár-halász Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4624

Teljesen vitatom mind a te, mind Csalit azon álláspontját, hogy én magánszemélyként nem mondhatnám egy közszereplőről- kliinikai szakvélemény nélkül- hogy az adott személy az én szubjektív véleményem szerint pszicho- vagy szociopata lenne, vagy akár tévednem abban, amikor annak nevezem egy fórum cseppnyi szegletében. Jogom van ezt gondolni egy közszereplőről, jogom van ezt le is írni (kivéve esetleg a kiemelt közjogi állami méltóságokat), és az ezzel ellentétes gondolkodásmód végtelenül távol áll tőlem, lényegében a szólásszabadságomat korlátozó jellegű gondolkodásmódnak tekintem.

Előzmény: Nyaky Z. (4621)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -4 2 4623

Sután fogalmazol, de nem gond. 

A gyász elragadtatja az embert és akkor is támad, amikor együttérzést kap. 

:( 

Előzmény: Nyaky Z. (4621)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.10 0 3 4622

Csodálkoztam is, hogy miért pontoztak le.

Én is megkönnyeztem ezt a gyönyörű, földreszállt kis angyalt. Nyugodjék békében.

Előzmény: Nyaky Z. (4601)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 -1 2 4621

Szavaitokkal, vagyis szódobálózásotokkal élve: tetszik látni, ez a pszichopátias tünet, nem (kiemelten) az, ha valaki minden elérhető eszközt felhasználva Valaki akar lenni. 

Előzmény: pákosztos cica (4620)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -5 3 4620

Hidd el, el se olvassák a tartalmat. Zsigerből, névre, bármire nyomják a mínuszt. 

Fájdalmas. Részvétem. :(

Törölt nick Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4619

"...nem azzal van baj, amit írsz. A bibi azzal van, amit olvasol."

Erre amúgy holnap s6ívesen írnék hosszabban, én is így látom ugyanis. Tabletről viszont macerás lenne a szokásos  szövegfalaim egyikét megalkotni. ;P

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4618

Hááát, én speciel jónak látom. Hülyén nézne ki, ha nem így lenne.

Betölti a szerepét, névtelenül jelezheti valaki, mit gondol, vagy sarkítva: ejakulációja lehet, hogy odamondott, odanyomott a másiknak. S ez a fontos a fórumon, a felhasználó lelki kielégítése, a felhasználó boldogsága. 

Előzmény: Törölt nick (4616)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.10 -5 2 4617

A helyzet az, hogy a gondolkodó emberek hamar több párta szakadnak. 

Az akolba terelhető emberek meg könnyebben találnak egy utat. 

Előzmény: Törölt nick (4612)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4616

Egyetértek.  A mín7sz gondolom egy régi rajongódtól van. Az is hülye volt, aki kitalálta ezt a mínuszolós opciót. :)

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.10 -1 2 4615

Ááá, a fórumon nem azzal van baj, amit írsz. A bibi azzal van, amit olvasol.

Itt van pl ez a bakancslistás hozzászólasom. Úgy önmagában szerintem emberi. De. Jött rá 2 db negatív visszajelzés. Most nem térek arra ki, mennyit sejtek az itteni írók, olvasók élettöréseiről, s mennyi benne a téves projektumom. Viszont azt azért leírom, mekkora disszociális baromnak tartom azt, aki egy ilyenre (egy haldokló, egy halálraítélt gyermek álmaira) negatív jelet tesz, s milyen félelmetesen romboló hatással van ez az ember szerintem a világra. S benne rám. Na ezeket a torzulásokat vizsgálták úgy általában.

Meg persze ott volt Zimbardo és csapata, akikkel a mai napig folyamatos a kapcsolatom. De ez titok. :--)) 

Előzmény: Törölt nick (4611)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4614

Én is a második opciót tartom esélyesnek.

Az, hogy csak egy ellenzéki párt lesz, azt nem.

Előzmény: Törölt nick (4612)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.10 -1 2 4613

Én igen, de te nem...:)

Előzmény: kibé1 (4591)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.10 0 2 4612

Ez tiszta sor, de ettől még ha lenne egy megerősödő ellenzéki párt, akkor neki kedvezne a választás. 

A másik opció -- a valószínűbb --, hogy főnit megüti a gutman, és a lúzerek összevesznek a koncon, szétesik a fidesz. Kérdés, hogy ez jó lesz-e vagy valami új kretén foglya lesz az ország.

Előzmény: Nyúlszájú (4610)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.10 0 1 4611

Most hirtelen kíváncsi lettem, hogy miket irkálhattál itt össze, ha szakdolgozat témát adtál. :D

Előzmény: Nyaky Z. (4608)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!