Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Ami felháborít: egy magyarországi magyar lánynak nincsen ingyen gyógyszer. A romániai büdös cigánynak, pedig azért mert magyarnak vallja magát fizetik a tanítását. Ha másért nem is, ezért megérdemli ez a rezsim hogy megdögöljön!!!
Szerintem ez úgy nagyjából teljesen számomra értelmetlen és értelmezhetetlen gondolatmenet volt, amit itt előadtál A téma részemről veled itt befejezve.
Tisztázzunk valamit: engem az sosem zavart, ha a másiknak más a hite. Az meg főleg nem, ha más az igazsága. Engem vagy az zavar, ha hite sincs neki, vagy az, ha ez valaki(k) ellen szól kizárólag.
Én nem mondom, hogy MP pszichopátiás, vagy influenzás, én azt mondom, hogy melyik polcra tudom feltenni, milyen halmaz tagjának látom. Márpedig az nem egy objektív, főleg nem orvosi diagnózis, hanem a krapek hozzám, meg mondjuk a fórumozó társasághoz viszonyított helyzete a szememben. ((és kizárólag azért nem hozzánk képest, mert azt nem tudom megfogalmazni irl-ek nélkül, hisz nem vagyon szóvivőalkat))
Ezzel szemben itt orvosi diagnózist látok nem egy példányban. Nem hitlrtelen felindulásból, hanem napok óta, szinte mantrázva.
MI
közben szerintem az egész téma ökörnyál, lófütty egy eltávozott kislány lényeglátásához, valóvilágmegvilágításához képest.
Szándékosan nem ellenfelet írtam. Egyesek véresen komolyan gondolják ezt az egész cirkuszt. Sajnálatos, hogy nem tartom kizártnak, hogy egyesek még tán ölni is képesek volnának.
Mondjuk ez most valóban rajtad csapódott le. Van olyan álláspont, amely a tiednél radikálisabb, a szerint orvosi szakvélemény nélkül le sem írhatom, és az ennek kapcsán felgyülemlett ingerültségem ugrott most ki.
Egyebekben nem gondolom a politikai elfogultságomat -nyilván van, mint mindenkinek- mondjuk a te elfogultságodnál erősebbnek.
Ezzel együtt természetesen te is oda lövöd be a személyiségét, ahova akarod.
Nem jól tudod. Több negatív volt rajta, csak szerintem páran visszavonták. De nem lehetetlen, hogy a negatív nem az álteled írtnak sz, hanem a személednek szólt. Pár topikban tapasztaltam, hogy az "ellenségek" minden ok nélkül minuszolják egymást.
Jogod? Természetesen van. Én azt gondolom, hogy totálisan téves a "diagnózisotok", s döntően nem csak azért, mert elfogultak vagytok a politikával, hanem azért téves, mert szerintem egyszerűen a pali nem tartozik a túlzottan kilengő kategóriába hazánk, népünk, nemzetünk antiszociális rétegéből. Én jóval odébb teszem a veszélyes rovátkát a nívópálcán
Ha már pszichómókuskodunk, jelentősen jobban kileng a borderline-műszerem nála, de némi politikai előélettel azt sem látom kiemelkedőnek egy parlamenti második-harmadik sorhoz képest.
Kurvásul ne láss korlátozásnak olyat, amikor a másik nem nyalja a hangod. Mert az tényleg durván kropotkini vonal lenne.
Teljesen vitatom mind a te, mind Csalit azon álláspontját, hogy én magánszemélyként nem mondhatnám egy közszereplőről- kliinikai szakvélemény nélkül- hogy az adott személy az én szubjektív véleményem szerint pszicho- vagy szociopata lenne, vagy akár tévednem abban, amikor annak nevezem egy fórum cseppnyi szegletében. Jogom van ezt gondolni egy közszereplőről, jogom van ezt le is írni (kivéve esetleg a kiemelt közjogi állami méltóságokat), és az ezzel ellentétes gondolkodásmód végtelenül távol áll tőlem, lényegében a szólásszabadságomat korlátozó jellegű gondolkodásmódnak tekintem.
Szavaitokkal, vagyis szódobálózásotokkal élve: tetszik látni, ez a pszichopátias tünet, nem (kiemelten) az, ha valaki minden elérhető eszközt felhasználva Valaki akar lenni.
Hááát, én speciel jónak látom. Hülyén nézne ki, ha nem így lenne.
Betölti a szerepét, névtelenül jelezheti valaki, mit gondol, vagy sarkítva: ejakulációja lehet, hogy odamondott, odanyomott a másiknak. S ez a fontos a fórumon, a felhasználó lelki kielégítése, a felhasználó boldogsága.
Ááá, a fórumon nem azzal van baj, amit írsz. A bibi azzal van, amit olvasol.
Itt van pl ez a bakancslistás hozzászólasom. Úgy önmagában szerintem emberi. De. Jött rá 2 db negatív visszajelzés. Most nem térek arra ki, mennyit sejtek az itteni írók, olvasók élettöréseiről, s mennyi benne a téves projektumom. Viszont azt azért leírom, mekkora disszociális baromnak tartom azt, aki egy ilyenre (egy haldokló, egy halálraítélt gyermek álmaira) negatív jelet tesz, s milyen félelmetesen romboló hatással van ez az ember szerintem a világra. S benne rám. Na ezeket a torzulásokat vizsgálták úgy általában.
Meg persze ott volt Zimbardo és csapata, akikkel a mai napig folyamatos a kapcsolatom. De ez titok. :--))
Ez tiszta sor, de ettől még ha lenne egy megerősödő ellenzéki párt, akkor neki kedvezne a választás.
A másik opció -- a valószínűbb --, hogy főnit megüti a gutman, és a lúzerek összevesznek a koncon, szétesik a fidesz. Kérdés, hogy ez jó lesz-e vagy valami új kretén foglya lesz az ország.