Nem éppen a lényegre sikerült rátapintanod. A lényeg, hogy miért van még klubrádió, ha egyszer elsiratták, illetve miért siratták el, ha nem volt rá okuk?
Be jön az irodádba egy huszonéves hajadon. Feltünöen jó az alakja. Miniszoknyában van, kivágott selyem blúzán át dagadnak a jóformájú keblei. Arca szemtelenül csinos, illata kellemes. Leül és széles mozdulattal keresztbe teszi a lábát.
Minden tiszteletem azoké az asszonyoké,"....akik élből azonnal visszautasítják ha a felettes nem tetszik nekik. Akkor is nyilvánosságra lehetett volna hozni...akkor is volt mindenkinek főnöke, felügyeleti szerve, minisztériuma stb.
Én meg is vertem...
Persze ki is rúgtak, de úgyis felvettek az egyetemre... :)
Ez a topik a maga elvtelen, érvtelen és felelötlen vádaskodásával éppen olyan mocskos mint aki vissza élt a beosztásával.
A szinész világ leosztá azárt sem állja meg a helyét, mert nem csak ott kemény a férfiak farka. Mi van azzal a takarítónövel aki azért feküdt le a müvezetövel, hogy nappali müszakba kerüljön.
És akkor még ott a fiziológia. Tegye fel az a férfi a kezét aki kontrollálni tudja a farekát és nem sátoroz reggel.