Igen! Jankóét! Akkor lett teljes a szerelem az objektívbe, amikor utána kölcsönadta egy napra. Közben más topicban utánolvastam, az E szériában valóban nincs chip, tehát full manual, és az nekem nem a legszerencsésebb. Úgyhogy akkor marad a D-s sorozat, de jó lenne 20 körül kijönnöm, mert gyakorlatilag nem tudok rá többet szánni. Ha esetleg valaki tud eladót, akkor szóljon!
Manuálisban volt az F4s-hez, de nem használtam sokat. Nemrég adtam el, különben nagyon jó rajzú optika. De ha jól emlékszem az AF-es változatot kipróbáltad Orfűn.
most még biztos nem, épp a 18-70 áll az eladási lista elején. csak dotáltam, hogy valóban nem sokat van a gépemen az obi, amióta megjött a 20-as. vagy lehet, hogy én fotózok vagy messzire, vagy közelről :)
én sem úgy értettem , de ez már a második hozzászólásom , meg aztán megfordulok itt , csak csendben olvasgatva is ...... de azért köszi és a meghívást is köszönöm a szervezőknek!
Szerintem meg nem , de ha mégsem lenne igazam , akkor elnézést hogy csak így köszönés nélkül rontottam be !
U.hu küldött egy levelet , a térképpel , ezt először nem tudtam mire vélni, aztán a fórumot olvasva világos lett , de akkorra már egyben tárgytalan is ....
Sziasztok! Mint délelőtt írtam, ezt a hétvégét kilőjük. Nagy a sár, nagyon nehéz a közlekedés, mellette jóformán nincs fény a lombkoronák és a gyengusz napsütés miatt. Agregátor még mindig nem jó / lehet, hogy újat kell venni /. Kellemes a gyertyafény ezt januárban kipróbáltuk, de kellemetlen a sár és a hideg. Akkor a három nap alatt öt új csapát csináltam a kastély írányába a Nivával, aminek nem nagyon örültek. Ez van sajna.
jé, egyetértek :) (amióta megvan a 20-asom, azt használom 40%-ban, másik 40%-ban a 150, a maradék 10%-ban kényszeremben felrakom az 50-est...már nem is kedvelem annyira)
a mostani újak kínaiak asszem vagy thai, ha lácc nemD-s és médin jápán akkor aztvedd. Szebben rajzol 2-es blende körül. 20-25 körül mennek használtba reálisan...