"Hívatalos" borszakkör hetente egyszer, csütörtökön van. A többi látogatás nem minősül borszakkörnek, bár volt olyan eset, hogy teljes létszámmal jelen voltunk:-))
Természetesen utazást mindig tervezek. Mostanában többször jártam, illetve járok Ferihegyen.
A gond csak az, hogy a barátaimat fuvarozom, akik most éppen Zanzibárban, a másik csapat meg Mauritiuson tengődnek. A jövő héten kezdem összeszedni őket.
A nyelvem vizsgálatának eredménye a jövő hétre várható, bár cseppet sem vagyok optimista. Szerintem egy marha nagy bukás...:-((
A szilvesztert az ágyban töltöttem egy jó könyv társaságában. Én azt tartom, hogy vannak emberek, akik csak az év egy napján tudnak bulizni. Nekem ott van a többi 364.
Tegnap este is borszakkörben jártam. Sajnos ahol eddig volt az az intézmény csődbe ment. A kis szakkörünknek olyan rossz híre nem lehet, mert már jelentkezett "értünk" egy másik kocsma. Jövő csütörtökön már oda megyünk.
Tegnap este són sült fűszeres csirkeszárny és kocsonya volt a kaja. A kocsonyából haza is vittem, de sajnos ma reggel még nem bírtam enni, mert a tegnap esti kaja iszonyú sok volt.
Hát drágaságaim, ez úgy vot, hogy.......... votam a meseszép Spanyol honban (harmadszor is), hétvégenként a szomszédos Slovákiába meg Wien-be. Dec. 23-án Bécs csillogott és villogott a sok szép karácsonyi fénytől.
Ha véletlen Baska Bystrica-ba mentek, keressétek fel a Steack House-t. Finom, jó ízlésű vendéglő. Pozsony meg virul. Lassan (de biztosan) vetélj társa lesz/van Budapestnek.