Szia! Megnézed h. milyen felszereltség kell és összehasonlítod az árat. Egyébként meg a kormányt sosem fogtam még alul, de lehet h. azért mert opel :).
Ha nem mondod, rá sem jövök, hogy jól elbaszarintottam. :P Csakhát nem volt először 36-os fej és SOS lett volna, hogy leszedjem valahogy. Hm, nem tudom, hogy van benne a szerkezet pontosan, de annak külön örülök, ha az is belerohadt. :-/
Én nem írtam, hogy a főnököm visszatekeri. Mi annyira lerúgjuk a kocsikat, h azt nem lehet nem észrevenni, hogy min 500E van benne. És mint ahogy írtam állapotánakmegfelelő értéken adjuk el (most kereken 1 millával drágábban árulják mint amennyiért eladtuk)
A biztosítóval semmi gondom :D Ausztriában történt az eset, és egy osztrák ügyvéd üti a fejüket. Nem kicsit :D :D :D Ezek meg fizetnek mint a katonatiszt :D :D :D
VÁSÁROLNÉK hosszú verziós magyarországi Renault Trafikot hitel átvállalással is! Évjárat 2002-2004. Szín: mindegy csak ne fehér és ne sárga.Vonóhorog és min 6 ülés legyen benne falak nélkül.Előny az egyenként kivehető hátsó ülések.
Várom az ajánlatokat és a részletes képeket az alu-csonak@freemail.hu címre!
Nem csak a csavar van berohadva hanem maga a jeladó. Azért kell új mert a régit ki kell fúrnod a helyéről és azt kell berakd a helyére :) Ebknt nagy bakit csináltál ezzel a művelettel... egyszerűbb lett volna kérni egy 36-os crovafejet valakitől és már lenn is van a tárcsa 10-15 perc alatt
Első lépésként megtanulok újra járni rendesen, kb fél év. Aztán valahogy meg is kellene emelni a dögöt. Utána már csak ki kell építeni a szétrohadt jeladót. Szerinted?
Azért mondják, hogy vegyél másikat, mert igazuk van. Hihetsz Nekik!!!
pont azért tudtam eltörni, mert a miénkbe is bele van rohadva. A féktárcsát akartam leszedni és elvinni felszabályoztatni, de nem volt éppen akkora krovám, amivel le tudtam volna csavarni a tárcsát a hídhoz rögzítő anyát. Ezért mondom elviszem a szervízbe a híddal együtt, majd ott leszedik, de ehhez meg ugye a jeladót kellett volna leszedni. Ahogy mondod, az istenért se akart megmozdulni a csavar, csavarlazító híján próbáltam párat rákocogtatni, hát az egyik célt tévesztett. :-/ De az anyjukért ilyen szar torx imbuszt raknak oda?! Még a kulcs is beletört. Mondjuk az az érdekes, hogy elfordult 2-3 mm-t, de tovább semmi. :-/ Viszont ha a bontottat se lehet kiszedni, és az enyémet se, akkor meg minek az új?! :) De egyébként ennek a vezetéknek hol van a másik végpontja? Vagy egyben van v.mi vezérlőegységgel? Csak hogy tudjam, mi kerül 10-15 rongyba.
Egy nagyon gyenge konstrukció :( Az arretáló szerkezet egy kb 0.3mm-es műanyag pöcök. Az tartja meg a kapcsolót, amikor le van nyomva. Egy erősebb nézéstől is simán eltörik.
Félek a bűnözőktől? Nemértem ez hogy jön ide, de a válasz nem. Én igyekszem megtartani a kis szaros állásomat ahol keresek 130E ft környékén mert ez mondhatni kurva jónak számit a mai világba. Mert ha ez se lesz akkor eszem a küszöböt.
A másik meg nehogy már én mint kisember kezdjek el mártírkodni teljesen idegen emberek mellett. Há mi közöm nekem ahoz, h ki mit vett? Attól, h tudom attól, még nem én basztam át hanem a főnököm. Nyilván kurva sokan tudnak különböző bűncselekményekről a kis hazánkban mégse kerül napvilágra egyiksem.
Na mindegy most be vagyok rúgva rendesen, mert sok volt a hubertus. Most alvás és reggel egy boldog világban ébredek remélem (ahol van algopyrin)
Hogy azt hogy tudtad eltörni nem értem.... de bontottan nem fogsz kapni mert bele van rohadva a hídba az összes és egyszerüen nem lehet kivenni őket a helyükről. Újonan asszem 10-15e ft környékén van a jeladó. Meg kell venni.
Vivaro hátsó fékbetétcsere közben ügyesen eltörtem az ABS jeladó tövénél a műanyag burkolatot, 1 vezeték el is szakadt. Eléggé a tövénél van, meg se tudnám forrasztani szerintem, meg nem is gányolnám szívesen. Szerelőakna híján nem láttam pontosan, hova tart az a jeladó. Minden kerékhez külön van vagy egyben van az egész ABS egység? Próbáltam valami rajzot keresni, de nem találtam sajnos.
Mennyire macerás azt kicserélni, mit kell megbontani hozzá? Illetve hol kaphatok baráti áron hozzá akár egy bontottat? Valakinek nincs egy fölös esetleg? :)
"Nem mondom el melyik kocsi az mert szerződésünk van a kereskedővel aminek a pontos részleteit nem ismerem"
"Nagyon sajnálom, ha egy magánember fogja megvenni a kis családja szállítására főleg abból a pénzből amit évek óta kuporgat vagy épp 6 év hitelt vesz fel rá. Sajnos ilyen moslék, szarházi világot élünk és ez ellen nem lehet tenni nagyon."
Komolyan kérdezem. Félsz a bűnözőktől?????
Most nem nőttél a szememben.
Baszki, én is átállok a másik oldalra, az ilyen dolgok/emberek miatt megéri, büntetlenül. :-(
Biztosíthatlak, h igaz mivel én szervizeltem a kocsit újkora óta :) Ezenfelül nem céloztam semmire mert az egy Vivaro amit eladtunk és nem volt jó az üzemanyagszint jelzője és örömmel hallom, h nem azt vette meg, mert akkor nagyon rosszul járt volna. Sajnos kereskedőknek adjuk el a kocsiainkat általába 5-600E km-el és ez a kereskedő megveszi azonnal mindig, persze az állapotához méltó áron! Nem mondom el melyik kocsi az mert szerződésünk van a kereskedővel aminek a pontos részleteit nem ismerem. Ebknt én azt mondom 200E km-t el lehet csalni úgy, h még egy hozzáértő sem veszi észre. A mi esetünkben 480e km-ről van szó mint csalás, na ez azért nagyon látszik a kocsin. Nagyon sajnálom, ha egy magánember fogja megvenni a kis családja szállítására főleg abból a pénzből amit évek óta kuporgat vagy épp 6 év hitelt vesz fel rá. Sajnos ilyen moslék, szarházi világot élünk és ez ellen nem lehet tenni nagyon. Modok egy talán még érdekesebb esetet! Rönyó szalonban vettünk egy ÚJ Traficot, 4 évre rá totálkárra törött és szotyi pénzt adtak érte cascojára (2milla pedig a kocsi 9fős személy volt és hosszú passanger) megkérdeztük, h ennek a kocsinak mégis mennyi a kárkori értéke? Majd mondtak egy normális számot ami nekünk is jó lett volna, csak a biztosító 20% körüli összeget levett azért mert mi vagyunk a kocsi 6. tulajdonosa! Egy picit értetlenül álltunk a dolog előtt, de be kellett nyelnünk mert utánanéztünk és valóban így volt. Az ország Rönó szalonjai voltak a tulajdonosok mindig és havonta váltogatták a tulajdonosokat, nyilván valami számla biznisz volt a dologban vagy egyéb papírral kapcsolatos bajság. Ez van....
Ne célozgass, inkább a hírdetésről küldd az infót,.....ha igaz a történet, a nepperről le lehet gombolni az autó árát, úgy, hogy egy szót nem szólhat, vagy viszik a meseautóval!