"Shade" én meg csak most olvastam beírásod hála a jó istennek..... Közlöm veled,hogy rettentő mód árnyékra ugrottál és jópofa beírásodon csak röhögni lehet.
1. Úgy látom te is azoknak a véleménydiktátoroknak a táborát erősíted akik nem tűrik csak a lelkesedő éljenző beírásokat Sartival kapcsolatban. Én senkit nem néztem le ellentétben veled aki vélt,az igazságot a környékben sem ismerő koncepció alapján engem "pénzes nyálverő újgazdag ficsúrnak" minősítettél. Ha valaki leírja az őszinte véleményét és az neked nem tetszik akkor rögtön jön a nehéztüzérség és megpróbálod személyeskedő primitív stílussal a lényegről maximálisan letérve elvinni a beszélgetés fonalát.
Arról beszélj "aranyapám" mivel tudod egyetlen negatív észrevételemet is megcáfolni. Nem támadni kell hanem tételesen megcáfolni nagyokos. Ez nagyon kevés idáig.
Ki az az Attilosz,hogy ennyire élteted? Mit tudsz te rólam kivel mennyi ideig tudok vitázni te nagyon szerencsétlen? A te inteligenciaszinted alapján 2 perc alatt sírva,majd megszégyenülve kullognál el egy vita során. Tehát azt ajánlom erősíts még egy picit szellemiekben és akkor visszatérhetünk majd a vitára is.
Írásodból süt a gyűlölet és bort iszol, vizet prédikálsz mellé kishaver. "Remélem jól fogod magad érezni magad a krobótoknál, vagy valamelyik szigeten, ahol hasonszőrüekkel, eltartott kisujjal affektálva szürcsölgetheted a Remy Marten-t egy internacionális diszkózenét hupogtató klubban."
El kell keserítselek. Amit ide vizionáltál az előbb azokat az embereket ugyanúgy utálom mint ahogy te. Még mielőtt fejedet elborítja az elképzelt fantazmagória amit elképzeltél rólam elárulom neked,hogy végzettségeimnél fogva(vendéglátóipar) valóban gyűlölöm a kommerszt de ez nem azt jelenti,hogy snobb vagyok. Amikor csak tehetem otthon én főzök(az egyik szakmám) és ezért kiráz a hideg a "zacskós leves" és konzerv szó hallatán is. Ezért gyűlölhetsz vagy utálhatsz de én akkor is elfogom mondani a véleményem ha megőrülsz akkor is.
Szóval egy picit lehet szerényebben is a részedről! És kellemes felkészülést a válaszra öregem!:)))))
Kedves Jacques! (ha nem veszed bizalmaskodásnak:)))))
Nem túl régóta fórumozok, de úgy tudom hogy itt a humornak egyezményes jele van. Szóval ha valamit viccesnek szánok, akkor azt jelölöm és a többiek látják rajtam milyen tréfás fazon vagyok:))))
Ha valaki ezt /:)))))/ nem ismeri, kérdezze meg, biztos lehet benne hogy segítenek neki. És utána már nagyon is humoros fórumozó lehet:)))
És bocs ezért a "veréb mondja bagolynak", mert Te sokkalta tapasztaltabb :-) vagy ezen a téren. És remélem válasz a kérdésedre: "úgyhogy most már csak az a kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy a humorérzék fordítottan arányos-e a Sartira utazással, vagy sem."
Ott vannak kis szigetecskék, nem? Ezt én is tervezem, ezek szerint te már ki is próbáltad. Van valami támpont arra, hogy hol érdemes Vourvourou-nál lemenni a partra?
Remélem ezzel nem azt akarod mondani, hogy nem vagyok kívánatos? Mert szerintem - persze a nőktől kapott visszajelzések alapján - igenis az vagyok, persze felszedtem egy kis hájat, na de ki nem ebben a korban?
Szia, egyetértek azzal, hogy nem kellene fikázni Sartit, akinek nem tetszik, ne menjen oda. Hálistennek már vagy egy hete nem fikázta senki Sartit, úgyhogy most már csak az a kérdés maradt megválaszolatlanul, hogy a humorérzék fordítottan arányos-e a Sartira utazással, vagy sem.
Megnéztem a címet, ez egy Sartis topik. Én mindig nagyon örülök, amikor valaki leírja az ottani élményeit, tapasztalatait. Az egy kicsit közelebb hozza a nyaralást. Vagy lehet nosztalgiázni.
Balaton feeling: én spec. imádom a Balatont (is).
Sok a magyar: ez spec. nemcsak Sartira jellemzö, ma már ahova csak normál áron el lehet jutni, pláne szerveznek is utakat, ezzel számolni kell. Nem ez a baj, hanem egyesek viselkedése...
Mi két hét múlva indulunk és innen is sok infot kaptunk. Ezért köszönet mindenkinek!
Tenger, hegyek, homokos öblök, sziklás partok, görög ételek,...
A 6600 a Nokiám tipusa (Ezzel a nickkel irok a Sector6600-on , meg a askiaprogramok.hu-n .. A Dio pedig még a Commodore64-es időkből származik, a 80as évek közepéről.. Anno a Highscore táblákba csak 3 karakteres szignókat lehetett rakni , ott használtam már a Dio-t
Remélem megfelel kimerítő válaszom , és ezután már a témához kapcsolódó dolgokról irsz..
Szia, szerintem is szép verset írtál, csak kár hogy nem figyeltél a belső ritmusra (szótagszám, pl.) és a rímekre. Ha ezekre is figyelsz, valami ilyesmi jön ki:
Lemaradt az elöbb, még csak annyi írjátok le, ha nektek nem jön be Sarti.
Amit itt csináltok ez már más. De az, hogy másnak bejön, miért fáj?
Persze vitatható, hogy az xaxa axax rímelés mennyire helyénvaló, de szerintem megfelelően modern ahhoz, hogy 2005-ben ezt vállalni lehessen.
Szia, pedig Ronnie James Dio az egyik legállatabb hangú énekes. Pl. a Van Halenben is nyomta egy ideig, bár a zenekar maga nem tetszik. Neki biztos volt 6600 köbcentis autója, mondjuk egy V8-os amerikai batár (az "amerikai batár" nem egy autómárka). Csak azért mondom, mert ez így megfejtené a nikk-nevedet.
Schade csak most tudtam beregisztrálni, talán jobb is így, mert így legalább a habzószáj elmarad..
1-2 gondolatom lenne elmés hozzászólásaidhoz..
1, Ha Neked elég volt Sarti egyszer , akkor mit keresel itt? Minek verni a tüzet?
2, Lehet hogy Te jattos vagy, de valaki évekig dolgozik hogy egyáltalán elhagyja kis hazánkat, és "világot" lásson. Jasszkarizni nem itt kéne, mekkora ember vagy..
3, Ez az óvodai feeling meg egy kicsit nevetséges.. Éntőlem sem szokták a fagyimat elvenni, de Attilosz elött én sem állnék meg 2mp-nél tovább...(ebből kifolyólag kiváncsi lennék élőben is ilyen stilusban adnád elő magad, és ha igen, kb hány tizedmásodpercig? :D ) Hálistennek a srác 1 nyugodt jámbor ember akit nehéz kihozni a sodrából, mitöbb barátságos, segítőkész.
3, Remélem jól fogod magad érezni magad a krobótoknál, vagy valamelyik szigeten, ahol hasonszőrüekkel, eltartott kisujjal affektálva szürcsölgetheted a Remy Marten-t egy internacionális diszkózenét hupogtató klubban. Bár ehhez bárhova mehetsz ezen a sárgolyón..És az is tökmindegy mit raknak eléd, csak drága legyen (hisz az már rossz nem lehet)
Röviden ennyi jutott eszembe..
Ezen felül megkérnélek, ne nézd le honfitársaid, akiknek csak a (szerinted)"Balatoni feeling" jut, és légyszives lázitsál már máshol..
Kedves Timea (Sartimania)..
Nem is tudom van e értelme hogy Hozzád is szóljak 1-2 keresetlen szót, hiszen egyszer mi már megvívtuk csatánkat egy fórumon.. Nehogy azt mondhasd hogy egy kis bujkálós f @ sz vagyok és nem merem vállalni az arcom, Nagykopasz vagyok még mindig..
Sanálom hogy még mindig nem gondolkodtál el..
Azt is tudom, hogy a nevem hallatán már kikristályosodott benned a vélemény, nem lehet igazam, de azért leirom..
Előszónak annyit: '96 óta internetezek, webszerkesztek, volt hogy rendelésre másoknak, profi webhelyeket készítettem..
Tisztában vagyok a szerzői jogokkal is.
EZÚTON KIJELENTEM HOGY A WWW.SITHONIA-SARTI.HU WEBLAPON SZEREPLŐ ANYAGOK KIVÉTEL NÉLKÜL JOGTISZTÁK!
Ugyanis a weblapon szereplő anyagok vagy az internetről származó "free" tartalmak,
vagy magánszemélyek által készitett anyagok (ez a többség, kb 99%) amik publikálásához a készítő hozzájárult , kikötéseiket figyelembevéve került az oldalra..
Elég gusztustalan hogy csak mások fikázásával tudod népszerűsiteni az oldalad..
Azt inkább rendszeres gyakori frissitéssel, webdesign-al, kéne elérni.
It van az Obelix fala, rajta az árrakkal. a görög tál 10 euró volt. http://www.freeweb.hu/imi75/7/img1118.jpg
Az Argirisben ettünk tintahal salátát (calamari - 4.70 euró) és haltálat (fish plate 7.30 euró). ja, és a töltött padlizsán, paradicsom, paprika is 4.70. a bárány borda 5 euró. és ebböl még lejön 10 százalék sithon travel kedvezmény.
Azt tudom hogy Nikitiben van a Lidl. Mennyire könnyü/nehéz ott helyben megtalálni? Úgy hallottam, hogy van még másik (2) hasonló üzlet is Nikitiben (?) -mit tudtok erröl? Ja, és ez is zárva van du.?
Mi ugyan csak július 4-én indulunk, de megtehetnéd, hogy egy pár kajáldából nézel árakat.Gyros,Görögsaláta,Vegyestál, és ilyesmi érdekelne.Nagyon megköszönném, ha miután hazatérsz beszá,molnál.
A Lidl kb 45-50 km-re van Sartitól, de az igaz, hogy érdemes egyszer elmenni oda és a motor "csomagtartóját" teletömni. Végülis a tejtermékek kivételével ugyanazokat a termékeket lehet ott is kapni, mint itthon.
Pénteken megyünk a Dias-al Sartiba. Van itt valaki, aki velünk együtt utazik?